Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Svářečský návěs sice dvoucestný není, není ovšem problém vysounut rameno se svářecím strojem mimo obrys vozidla... Osobně bych viděl problém v nástavci (dle článku je nástavec jen na B1) a také v tom, že se kolejnice svařují do pásu, s kterým se následně musí hýbat, zatímco DAF od Skansky si popojede.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No DPP má sice nějaké svářecí zařízení s minimálně "podobnou hlavou", ale má to háček či spíše dva - je formou dvou kontejnerů na návěsu a není to "obojživelník" respektive tzv. dvoucestné vozidlo = protože DPP nemá (a opak nemá zase ani logiku) ani dvoucestný tahač (dokonce si nejsem jist jestli má vůbec nějaký), tak by bylo potřebné stroji změnit minimálně "celý" podvozek = z obyčejného silničního návěsu udělat dvoucestný přívěs (sice s jeho délkou bude nemalý problém, ale protože by to mělo stejně víc pracovat na TT než jezdit po silnicích, tak by to mohlo "projít" obdobně jako přívěsy pro přepravu pouťových atrakcí či cirkusů). No a logika říká, že drážní pojezdy by měly být cca v místech současných hydraulických podpěr návěsu (vepředu i vzadu).Karosák píše:.... s tou hustokrutou svářecí hlavouBTW nepořídil si tohohle svářecího obojživelníka náhodou taky podnik? Já myslím že ano, avšak od pořízení stojí bezprizorně v HL. Rád bych se mýlil, ale nepostřehl jsem žádné jeho využití...
A dnes před polednem jsem při mém stanicování na Pobřežní cestě ZC viděl, jak po silnici byl na valníku vezen k jihu mostecký štěrkovací vůz!von Špilberk píše:Mezi Braníkem a Černým koněm se opět objevily koleje.
Karosák píše:WunderschönNa Průběžné se činí žlutý DAF welderliner s tou hustokrutou svářecí hlavou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Wunderschön
Na Průběžné se činí žlutý DAF welderliner s tou hustokrutou svářecí hlavou
BTW nepořídil si tohohle svářecího obojživelníka náhodou taky podnik? Já myslím že ano, avšak od pořízení stojí bezprizorně v HL. Rád bych se mýlil, ale nepostřehl jsem žádné jeho využití...
-
von Špilberk
- Uživatel
Mezi Braníkem a Černým koněm se opět objevily koleje.
Podle mě to bude předěl v betonáži.petr91 píše:Otázka: Jaký je důvod umístění úzké obruby, která se používá například u negativních retardérů, když zde z obou stran bude asfalt? Stejně je to pouze co si vybavuji u zastávky Kavalírka.
Dnešní okolí Hroudy http://petr91fotky.rajce.idnes.cz/RTT_P ... 18.7.2014/
Pokládání pražců Otázka: Jaký je důvod umístění úzké obruby, která se používá například u negativních retardérů, když zde z obou stran bude asfalt? Stejně je to pouze co si vybavuji u zastávky Kavalírka.
Pokládání pražců Otázka: Jaký je důvod umístění úzké obruby, která se používá například u negativních retardérů, když zde z obou stran bude asfalt? Stejně je to pouze co si vybavuji u zastávky Kavalírka.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pořád se počítá s termínem 30.9
A hlavně to včera řikali v televizi, takže 30.9. je tutovkasoučasné vedení chce před volbami
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
100% souhlasím s předešlým příspěvkem, protože v posledních dnech mi hned několik kolegů říkalo, že vidělo/slyšelo/četlo nějakou zprávu, že vedení města počítá s nečekáním otevření Trojského mostu na otevření tunelu Blanka = na most bude veškerá doprava puštěna na podzim (prý září/říjen).
Mne to vychází, že současné vedení si chce před komunálními volbami alespoň minimem připsat nějaké "body".
Mne to vychází, že současné vedení si chce před komunálními volbami alespoň minimem připsat nějaké "body".
Pokud je mi známo, pořád se počítá s termínem 30.9., čili s dokončením stavební části Blanky, a to pro tramvaje i auta. Jediné, co je přímo navázané na technologie Blanky, je asi řízení SSZ na severním předpolí.
Samozřejmě se ještě může stát leccos, jeden nikdy neví.
Samozřejmě se ještě může stát leccos, jeden nikdy neví.
Troja: kdy se vlastně předpokládá otevření mostu pro tramvaje? Čeká se na Blanku, nebo někdo použije mozek a spustí provoz co nejdříve?
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně z Břevnova 
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
EOV 411 (Karlovo náměstí od Štepánské) bude nahrazeno EOV 714 s rádiemMM-Mikulovsky píše:A nespletl ses (od Štěpánské / Spálené) náhodou ty či případně i přímo, při vyvěšování návěsti (jako několikrát v poslední době), ti "dráteníci"?parrot píše:... jinak s rekonstrukcí Karláku budeme mít také rádiem ovládanou výhybku i ve směru od Štěpánské. Dnes dráteníci vyvěsili na trolej tzv. "kulicha".
Vůbec se mi nechce věřit, že má být uvedená návěst "přijímač ROV" instalována na TRAM pojížděném úseku + zároveň se stále funkčním (a příslušnou návěstí označeným) stavěcím trolejovým kontaktem EOV!
EOV 413 (Karlovo náměstí od Lazarské) bude nahrazeno EOV 713 s rádiem
již brzy s tím budeš ve formě směrnice seznámen, takže to dráteníci nespletli.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Troja http://tunelblanka.cz/aktualni-vyvoj-fo ... allery=723
Trojský most se sloupy TV http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/140715/
Trojský most se sloupy TV http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/140715/
-
von Špilberk
- Uživatel
Tak tak.Karosák píše:Nespletl se! Dělali to za provozu.