Ano máš pravdu, o nebezpečí víš a počítáš s tím. A i před současnou úpravou to nebylo nikdy stoprocentní. Ono je to tam pokaždé jinak. Ale v současnosti o dost horší. Dnes 2 x čistý průjezd, ale také i 2x vyčkání na všech světlech. Dolů to také dokáže nadělat pěknou paseku a nadělit Ti oproti JŘ 2 minuty jízdní doby navíc (zdrží Tě světla na stůj s Tomáškovou ul. a pak následně nestíháš světla na křížení s Radlickou a jen vidíš jak se SSZ z volna překlopí na stůj než k ní dojedeš).willyjeff píše:Tak jelikož o nebezpečí víš, zařídil ses a nepřekvapí tě. Ano, to že stojíš na všech světlech bylo běžné i před touto změnou. Já jsem si taky na tomhle rekonstruovaném SSZ postál, ale nebylo to nikdy víc jak pár vteřin. A nezapomeň, že jsem obrat "funguje celkem dobře" vztáhl k situaci na Spojovací. Tam si nebyl? Nepřišlo ti divný tam stát přes minutu, když z žádného směru nic nejelo? Aha.parrot píše:Cože, funguje dobře?Já jsem včera při 2 kolech na l.9 chytil od Anděla až po Bertramku postupně kuličky na stůj na všech 4 SSZ. Jinak pozor auta to mastí při odbočování vlevo do Tomáškovi přes koleje jako by nic a smrdí to tam průšvihem
![]()
Nefunkční obousměrná preference na Spartě dnes hlášena na PD(závadu dodnes ohlášenou neměli
)
Jinak všimli jste si, že se prakticky na tom samém místě pod Bertramkou letos vrtaj v zemi už potřetí?
Spojovací teď běhá v pevném cyklu, stejně jako provizorní Olšanské nám. Na Spojovací se dá ale navolit při výjezdu ze smyčky v krabičce a často Tě to pustí dřív než po cca jedné minutě. Ale pššššt ať to někdo nezjistí a neznemožní to:) Při vjezdu do smyčky je to průšvih - na jedny světla tam jak píšeš čekáš přes minutu, a navíc to stihne jen jedna souprava.... Už aby to tam dodělali.