MM-Mikulovsky píše:Karosák píše:....
Co Sparta?
...
ve středu jsem tam jel odpol. a večer cca 4 kola na l.12:
1.) hned po prvním jsem PDT hlásil, že mám (z chování návěstidel předzvěstí a výzev - tzv. stromečků) podezření na závadu v detekci TRAM z obou směrů -

PDT tvrdil, že nemají hlášeno, ale prověří
Hlášeno mají již cca 14 dní

Vidím že Ti odpověděli to samé co mě: "hlášeno ještě nemáme, ale situaci prověříme". Závadu jsem jim podrobně popsal do vysílačky jako ji popisuješ Ty.
SSZ Královka a Dlabačov: S tím bohužel asi nikdo nic nenaděláme. Na Královce prostě asi někdo zarputile trvá na tom aby tam byla. Dlabačov zase nabízí jako první volno do směru, do kterého nepotřebuješ jet (asi v závislosti na tom jak byla nastavena výhybka před jejím novým přestavením do požadovaného směru). Navíc i na toto nechtěné volno si musíš dlouhou dobu počkat. Úsměvná je navíc DC "pro zrychlení" nová úprava jízdních dob: Marjánka - Malovanka 1 minuta, Malovanka - Pohořelec také jedna minuta (z toho místa se přesouvala před nedávnem 1 minuta právě mezi Marjánku a Malovanku). Měl jsem teď v týdnu 25 a i když jsem měl na Marjánce na čidle S60, u vozovny Střešovice to bylo krásných Z4 minuty, k tomu se pak nabalilo zpoždění při čekání na křižovatkách s Badeniho, Sparta a Letenské nám, a při odjezdu z Letenského nám to bylo již krásných Z7 minut

Ach jo

ale dopravu podle krátkých jízdních dob máme přeci rychlou