Vozovny - všeobecná diskuze
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Vozovny - všeobecná diskuze
VŠ: už je to tam dlouho a bylo použito při nějakým dni otev. dveří.
-
von Špilberk
- Uživatel
Na vozovně jsem "objevil" výhybkové návěstidlo na dost divném místě. To má být výuková pomůcka pro školu nebo jsou s tím nějaké jiné úmysly 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
von Špilberk
- Uživatel
willyjeff, Bobík: Vy tomu nerozumíte. Přesun výpravny v HL byl v cílech ISO pro letošní rok. Výpravna přesunuta, cíl ISO splněn, odměny a prémie rozděleny. Hotovo. 
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevrátila se HL výpravna vlastně do baráku kde kdysy byla v době kdy jezdily tramvaje po Kbelské?
Já mám nejradši naši PA výpravnu, neb z haly se dostaneš suchou nohou od tramvaje k výpravčímu, žádné běhání po dvoře a pak rovnou dveřma přes lávku ven na chodník.
A celé se to ještě vylepšilo zřízením autobusové zastávky Na Veselí. Čili vůbec nejezdím ze šichty přeplněnou noční tramvají.
I když o něco podobného právě HL přišel, jen ta cesta ven přes zastávkou péči byla blbá. Kdyby se od nové výpravny udělala branka, dalo by se chodit rovnou na Havanu.
Já mám nejradši naši PA výpravnu, neb z haly se dostaneš suchou nohou od tramvaje k výpravčímu, žádné běhání po dvoře a pak rovnou dveřma přes lávku ven na chodník.
A celé se to ještě vylepšilo zřízením autobusové zastávky Na Veselí. Čili vůbec nejezdím ze šichty přeplněnou noční tramvají.
I když o něco podobného právě HL přišel, jen ta cesta ven přes zastávkou péči byla blbá. Kdyby se od nové výpravny udělala branka, dalo by se chodit rovnou na Havanu.
- Bobik
- Uživatel
Jo přesunula. A v blbějším rohu (místě) vozovny už bejt nemohla. Jak jsem kdysi hloubětínskejm "záviděl" starou výpravnu, že ji maj šikovně po ruce, tak teď teda pěknej vopruz.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přesunula se nám výpravna v Hloubětíně, kde ji najdete uvidíte na mapce zde: http://josef.chodounsky.cz/index.php?cti=284
Za každou lepší výhybkou máme kolejnice zhruba takto od sebe, né?MKzB píše:dáte ty kolejnice tak blízko sebe?
To víš, že dámMKzB píše:dáte ty kolejnice tak blízko sebe? Proto je to řešeno takhle.
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mezi normálním a ruským rozchodem je rozdíl pouze 85mm - dáte ty kolejnice tak blízko sebe? Proto je to řešeno takhle.MF píše:Tak je to logické,
EDIT: No, když koukám na obr. č. 2 v Na znamení, tak asi ta zleva první a třetí kolejnice má těch 1520 a tam kde je 14T je normal....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To se na DPP musis zeptat sam. Osobne bych to videl na moznou kompletaci vyrazenych T3 rovnou na ruske podvozky pred odvozem..9001 píše:MOp: Takže DPP chce pořádně rozjet dílny jako v Ově?
Jo tam jsem byl a nějak jsem se neorientoval9001 píše:MF: Na tohle doporučuji zkušební trat Škody v Plzni. Tam to mají ještě víc "rozházené".
MOp: Takže DPP chce pořádně rozjet dílny jako v Ově?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MF: Na tohle doporučuji zkušební trat Škody v Plzni. Tam to mají ještě víc "rozházené".
Tak je to logické,MOp píše:MF: Ano, je to skutecne 1520,1000 a 1435. Jedna se o pripravenost na mozne budoucí zakazky.
EDIT: No, když koukám na obr. č. 2 v Na znamení, tak asi ta zleva první a třetí kolejnice má těch 1520 a tam kde je 14T je normal....
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
MF: Ano, je to skutecne 1520,1000 a 1435. Jedna se o pripravenost na mozne budoucí zakazky.
k té koleji v UDu. Jste si jistí, že je to splítka o třech rozchodech? Mě to přijde jen jak 2x 1435 propletené do sebe a možná při troše snahy by ty prostřední dvě kolejnice daly 1000