Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linkové vedení
Někdy si říkám, jestli MŠ ví, do čeho se hrne. ROPID má tak poškozenou pověst (zničenou), že jakákoliv změna touto organizací je vnímána velmi velmi negativně, takže jsem si velmi často všiml, že se už moc nepřemýšlí, jestli je to potřebná změna. Zkratka: vymyslel to ropid, tedy je to automaticky špatně, bohužel funguje dnes velmi dobře.
-
von Špilberk
- Uživatel
Na "zelených" je něco naprosto skvělého: http://www.k-report.net/discus/messages ... 263754.pdf
Panu MŠ za jeho úsilí v boji s šíleným ROPIDem

Bohužel, to co jsem dal původně do Humoru: Rozhovor: V dubnu se změní linky a bude rozhodnuto o slevě na jízdném, říká Dolínek
http://www.metro.cz/rozhovor-v-dubnu-se ... e-deje_row
protože mi to přišlo vtipné, mi už vtipné nepřipadá. Obávám se, že postup bude následující: radnice MČ si zanadávají, ROPID označí všechny alternativy za amatérské, neodborné a neideální, a pan radní podpoří ideální návrh odborného útvaru. Vymalováno

Panu MŠ za jeho úsilí v boji s šíleným ROPIDem
Bohužel, to co jsem dal původně do Humoru: Rozhovor: V dubnu se změní linky a bude rozhodnuto o slevě na jízdném, říká Dolínek
http://www.metro.cz/rozhovor-v-dubnu-se ... e-deje_row
Já ten materiál beru tak, že ho připravil Ropid jako odborný útvar magistrátu, který do něj promítl svou ideální představu, jak by měla MHD vypadat.
protože mi to přišlo vtipné, mi už vtipné nepřipadá. Obávám se, že postup bude následující: radnice MČ si zanadávají, ROPID označí všechny alternativy za amatérské, neodborné a neideální, a pan radní podpoří ideální návrh odborného útvaru. Vymalováno
Stratos, to je taky "dobrý" stroj. My jich teď máme odstavených pět z deseti.Petrpes píše:Asi Stratos, ale to se tam rozměrově hodí více než Solaris.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hostivař má velkou výhodu v tom, že tam jezdí busy... Takže když nepojede tram, může se na bus na Skalku... Navíc kromě ranní špičky ty kapacity odvozí solo naprosto v pohodě...
ÚD by ti demon vysvětlil, že dvojice je hrozně důležitá, protože to nárazově přetéká (cca 2 spoje denně)...
ÚD by ti demon vysvětlil, že dvojice je hrozně důležitá, protože to nárazově přetéká (cca 2 spoje denně)...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi Stratos, ale to se tam rozměrově hodí více než Solaris.
-
martin8211
- Uživatel
Centrum Prahy bude obsluhovat ČSAD-MHD Kladno s nějakými dodávkami.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re linka 194.
Kdo a s čím tam tedy bude jezdit ?
Kdo a s čím tam tedy bude jezdit ?
-
von Špilberk
- Uživatel
Já hlavně vidím spoustu nelogičností:vencavasek píše:Všimli jste si, že je v tom návrhu tramvají všude (možná s výjimkou Hostivaře) tolik kapacity, že by se mohly intervaly v odp. špičce protáhnout na 10 (5) minut? To bude určitě jen náhoda...
Oslabený Barrandov, se 2 linkami na Čechův most (velmi potřebné
Oslabená Hostivař, když nepojede 22, pojede celou větví jen sólo 2 místo dvojice 26 (zajímavé, že ještě nedávno tam musela jezdit trvale metro linka + 26)
Posílené ÚDDP, dvojice na 5 bude vozit jen vzduch a bezdomovce
Petřiny dvě linky s dvojicemi do Holešovic a na Palmovku
Zajímavá je i ta 20, protože mi podezřele připomíná souběh s metrem A, a to by rozhodně nemělo být.
Páteřní pásmovaná 16
No, na mě je to celé až moc ROPID. Ale za rok bude určitě "doladění", a pak už to bude zase fajn.
P.S.: Jak se bude jmenovat info kampaň ke změnám
Naposledy upravil(a) von Špilberk dne 20.1.2015 13:21, celkem upraveno 1 x.
-
von Špilberk
- Uživatel
To jo, já to taky chápu. Jen že jsem se zasmál. 
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to rozdělení 294 docela chňápu. Tu 194 bude jezdit úplně jiný dopravce s jiným vozidlem, které je přecijenom lepší pro tamní situaci.von Špilberk píše:Dobrej fór je i tohle:Šmodrchanec 293 dlouho nepřežil a 294 Letenskou vydržela ještě míň. Nebude 294 linka s nejkratší existencí293 Linka je zrušena (Poliklinika Budějovická – Milíčov) a nahrazena linkami 115, 121 a 138.
294 Linka je zrušena a rozdělena na linku 192 (Malostranské náměstí – Nemocnice pod Petřínem) a 194 (Staroměstská – Florenc).![]()
-
von Špilberk
- Uživatel
Dobrej fór je i tohle:

Šmodrchanec 293 dlouho nepřežil a 294 Letenskou vydržela ještě míň. Nebude 294 linka s nejkratší existencí293 Linka je zrušena (Poliklinika Budějovická – Milíčov) a nahrazena linkami 115, 121 a 138.
294 Linka je zrušena a rozdělena na linku 192 (Malostranské náměstí – Nemocnice pod Petřínem) a 194 (Staroměstská – Florenc).
-
vencavasek
- Uživatel
Všimli jste si, že je v tom návrhu tramvají všude (možná s výjimkou Hostivaře) tolik kapacity, že by se mohly intervaly v odp. špičce protáhnout na 10 (5) minut? To bude určitě jen náhoda...
-
gabuliatko
- Uživatel
To už jsem taky někde četl ale pak nevidím možnost jak ji oběma směry proložit.kruťák píše:Pak je ještě možnost, že 19 bude polookružní linka. Sice pojede přes horní Palmu, ale dolu dojede taky.
-
martin8211
- Uživatel
Může to taky být jako bývalá 21 s uvedenou konečnou Národní třída
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pak je ještě možnost, že 19 bude polookružní linka. Sice pojede přes horní Palmu, ale dolu dojede taky.