thriller2 píše:Vyndej se ze starý fabie motor, budíky a zadní nárazník, nech si to v boleslavi namontovat do nově postavenýho skeletu, jestli si myslíš, že se ti to vyplatí, když už máš smlouvu na nákup nové oktávky leos pro sebe, příští rok pro manželku, rok poté pro syna a rok na to pro dceru, tak jsi blázen.
Tak matematicky kvůli neexistenci 9163 budou muset vydržovat (např.) jednoho Suchoje.
Opravdu lze srovnávat 14T a Fabii?
Co třeba to radši porovnat alespoň s tramvají?
http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006040816
A věc č.2, proč by DP opravoval něco čeho se chce zbavit? Evidentně pojišťovna proplatí škodu jako totálku tak proč se snažit vrátit takový vůz do provozu? Těch cca 40 mega se dá využít na další věci
No ale tedy to mi taky nepřijde nepřijde v pořádku. Pokud mi do novýho auta někdo vrazí - zadek až k zadním dveřím totál na sr*čky, tak snad by mi taky neměla pojišťovna vyplatit jako toálku + já bych ještě utržil peníze za prodej motoru, převodovky, kapoty, světel, kompletní palubky, přední nápravy apod.
No, dobře, trochu jsem si prošel histrorii na fóru a prý, že skutečně by byla oprava finančně nerentabilní. Školy nemám, asi to bude pravda, jakkoliv by si človek logicky myslel, že i v případě výroby skříní nových článků by oprava rentabilní být mohla.