Humor

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
MF
Uživatel

Re: Humor

Příspěvek od MF » 12.2.2015 20:53

Bobik píše:MF - tak to jako pardón, ale zřejmě budem vepři. :D Já teda tágo vozím zásadně v kabině (minimálně není slizký od deště a jinýho bordelu) a v kabině mám rád svůj pořádek a svoje pohodlí. Já s tim jedu, já jsem za to zodpovědnej, případnej průšvih jde na moje triko, takže tam bude podle mě a tak, aby mě to vyhovovalo a aby se mi pohodlně jezdilo. A jestli to trvá 5 nebo 50 minut, než se tam uráčim rozkydnout může bejt každýmu šumák. A pokud vadí, že se řidič v tramvaji uznízďuje 10 minut, tak ať se mu ta tramvaj co chvíli nebere pod zadkem a je po problému.
Na nočních tenhle problém naštěstí nemusím řešit, ale dokud jsem jezdil v turnusu, nečinilo mi žádných problémů to tam klidně zablokovat do doby, než si "udělám pohodlí" (tzn. židli, zrcátka apod). Když nikoho netrápí udělat střídání na takhle pitomým místě, proč by mě teda mělo trápit, jestli to za mnou stojí až na Mírák?
Hm, mě to je u :zadnice , já s nima raději nejezdím. Jako normální člověk jezdím autem. Ale 80% řidičů sedne a odjede, protože to zrcátko si přenastaví o kus dál (ty dvě stanice pohnou víc hlavou). Nastavení sedačky je dílem okamžiku. Rozbalování ručníku a rádia a vyndavání termostky počká. Hlavně je tam řidič od práce a ne od toho, aby měl pohodlí. A jestli je střídací bod na IPP, nebo u Kremace Motol na to to vliv nemá.

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 12.2.2015 20:02

MF - tak to jako pardón, ale zřejmě budem vepři. :D Já teda tágo vozím zásadně v kabině (minimálně není slizký od deště a jinýho bordelu) a v kabině mám rád svůj pořádek a svoje pohodlí. Já s tim jedu, já jsem za to zodpovědnej, případnej průšvih jde na moje triko, takže tam bude podle mě a tak, aby mě to vyhovovalo a aby se mi pohodlně jezdilo. A jestli to trvá 5 nebo 50 minut, než se tam uráčim rozkydnout může bejt každýmu šumák. A pokud vadí, že se řidič v tramvaji uznízďuje 10 minut, tak ať se mu ta tramvaj co chvíli nebere pod zadkem a je po problému.
Na nočních tenhle problém naštěstí nemusím řešit, ale dokud jsem jezdil v turnusu, nečinilo mi žádných problémů to tam klidně zablokovat do doby, než si "udělám pohodlí" (tzn. židli, zrcátka apod). Když nikoho netrápí udělat střídání na takhle pitomým místě, proč by mě teda mělo trápit, jestli to za mnou stojí až na Mírák?

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 12.2.2015 17:35

Petrpes píše:Super... No jak na co! Je skvělé nemuset tahat tágo při zátahu co druhého vozu, nebo pomoci kolegovi na konečné.
Ale taky je to bezedný zdroj tág pro kohokoli a to není dobře :(
Uvnitř ho vozím vždy, na PA je zvykem i v RP nejen na nočních.
V životě mi nikdo tágo nevzal a nikdy jsem ho dovnitř nedával. Má své místo dole a tam patří. Vždyť dnes už ani mladá generace neví co to je, vzhledem k minimálnímu a ojedinělému používání. Ta, co to brávala už odrostla z hovězích let. Je skvělý když pak člověk přijede k vozu a jde měnit pojistky, který jsou zabarikádovaný vším možným, tágo nevyjímaje.

Vyprávěl mi kolega, že stál na IPP, přijela 22 a tramvaják vylezl ven a druhý tam vlezl. Začal si všechno přerovnávat (hrozně důležité - nemohl to udělat o stanici dál). Ještě přišel revizor a chtěl štítek. Tramvaják co končil mu řekl, že musí kolegovi a ten zase že ho ještě nemá. Revizor říká, že mu stačí prázdný. Chvilku ještě čekal, pak mávnul rukou a vystoupil. Tramvaják se totiž vysoukal z kabiny a nutně si do kabiny v tý narvaný 22 musel dát tágo. Pak se rozjel, kolega předtím nastoupil a stojí za kabinou (v civilu) a tramvaják se rozjel a ve Štepánský mu podává štítek. Kolega na něj a co já jako s tím.... Fakt materiál. Hlavně honem tágo do kabiny. #-o

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 12.2.2015 12:01

No jasně, člověk musí začít od píky :-)

von Špilberk
Uživatel

Příspěvek od von Špilberk » 12.2.2015 10:30

http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?idc=15021238574
Odpověď na dotaz: ano, na tomhle se učíme, a pak jezdíme s 15T. :D

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrpes » 11.2.2015 21:42

Super... No jak na co! Je skvělé nemuset tahat tágo při zátahu co druhého vozu, nebo pomoci kolegovi na konečné.
Ale taky je to bezedný zdroj tág pro kohokoli a to není dobře :(
Uvnitř ho vozím vždy, na PA je zvykem i v RP nejen na nočních.

Filip

Příspěvek od Filip » 11.2.2015 21:11

9001 píše:
Filip píše:Včera mi ukradli tágo :lol: :lol:
Zachránil kolega z Kobylis, který vezl dvě tága =D>
Já jsem myslel, že většina nočních řidičů vozí tágo v kabině. 8-).

Kobylisy jinak vozí 2 tága vždy.
Však jo. Dokonce když jsem nastupoval na noční, tak mě ještě varovali, že se tága kradou. :D
Nevím, proč jsem si ho nedal k sobě, ale stalo se to poprvé a snad i naposledy (-X
Kobylisy jsou super, na každém voze dvě tága :lol:

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 11.2.2015 21:07

Filip píše:Včera mi ukradli tágo :lol: :lol:
Já jsem myslel, že většina nočních řidičů vozí tágo v kabině. 8-).

Kobylisy jinak vozí 2 tága vždy.

Filip

Příspěvek od Filip » 11.2.2015 20:07

Však ho obvykle vozím u sebe, jen včera jsem ho nechal v kapse venku. Poučení pro příště, zásadně do kabiny (-X

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 11.2.2015 19:56

Milan nepochopil, to mě pobavilo podruhé :-D :-D

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 11.2.2015 19:55

Mne tago vetsinou muze ukrast jedine ten, co si muze vzit rovnou celou tramvaj, protoze jej vozim zamerne v kabine - tago je slusna zbran a nejsem tak tupej, abych vedome vyzbrojoval potencionalniho protivnika!

Filip

Příspěvek od Filip » 11.2.2015 19:14

Včera mi ukradli tágo :lol: :lol:

MPL
Uživatel

Příspěvek od MPL » 09.2.2015 15:32

Co se divíte, doba a nadřízení velí:
1) Zpráva musí být venku co nejdřív
2) Neplatíme tě (atora) za kvalitu, ale za kvantitu
3) U KAŽDÉ zprávy MUSÍ být foto
A tohle je výsledek. :roll:

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 08.2.2015 15:58

Bobik píše:Jistě. Našli první fotku tramvají v archlívu a tu tam šoupli. Tramvaj jako tramvaj, kdo by se tim zabejval..... 8-)
To je to samý jako když píšou o velké dráze. Tam se třeba jedná o elektrickou mašinu a oni dají jako fotku nějaký motor.

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 08.2.2015 13:00

Jistě. Našli první fotku tramvají v archlívu a tu tam šoupli. Tramvaj jako tramvaj, kdo by se tim zabejval..... 8-)

Odpovědět