Dnes jsem tě potkal 2x se svačinama v Braníku a poprvé si blikal vpravo celou cestu z Belárie na Černýho koně a podruhé jsi pískoval s T3RP do kopce z Potoka na Rokli
Ale neboj, Kuželový to hlásit nebudu, nicméně opakuji "to chce klid"...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Já nechci mystifikovat, ale trpím utkvělou představou, že deklíky pískovačů se otvírají nahoru.MF píše:mel někdo kontrolovat, tak zatahujici, aby s nima necouval do haly '' proti srsti''
Sel by na ne nalepit filc...gabuliatko píše:No jo ale co škoda na odřených vratech?MF píše:Neoteviraji se po jízdě? Ze by se o vrata spíš zavřely?
No jo ale co škoda na odřených vratech?MF píše:Neoteviraji se po jízdě? Ze by se o vrata spíš zavřely?
Neoteviraji se po jízdě? Ze by se o vrata spíš zavřely? kdyz už by je mel někdo kontrolovat, tak zatahujici, aby s nima necouval do haly '' proti srsti''Petrpes píše:No budu asi po roce MMMít výjezd... Tak že puzor, levná pracovní síla nezavírá deklíky na písek
Já sám se v 1 v noci, když lezu po 10-ti hodinové šichtě z tramvaje, taky pohybuju jako mátoha. To nebyla urážka, jen konstatování, resp. moje přesvědčení, že je toho na jednoho člověka na celý večer a kus noci moc práce, a v 1 v noci je to na něm dost vidět. Proto jsem taky naspal:queenspark píše:shazuje sebe i práci pana pískaře,kterého uráží
Tím jsem chtěl říct, aby tam bylo víc lidí, a nebylo to všechno na jednom. Tak pardon.von Špilberk píše:Takže posílit obsluhu.
Tady musím upozornit, že pan Špilberk není v odborech organizován, ani žádného aktivního odboráře v této věci nekontaktoval, takže si zlé odbory a obludný pan Špilberk vymysleli neexistující zdržení zcela nezávisle na sobě.MM-Mikulovsky píše:Údajně by se měly přehodnocovat/prodlužovat tzv. technologické časy na zatažení PA...
...OO chtějí prosadit vyhodnocení z průjezdu TRAM přes čidla ve vratech vozovny, čímž se zabrání i tomu zkreslení pozdním příjezdem z města
nechce se mi věřit, že za skutečných nepříznivých adhezních podmínek se více pískovačů vysype jedinému 15T z PA vozů - při znalosti:queenspark píše:............
2. 15T má v průměru vysypán 1 sypač,což trvá i "mátoze" cca 1-2 min. max.,když je vysypáno více sypačů obsluha nasadí pistole postupně a tankuje aniž by u každé stála a postupně je zas vytahuje,celé to může trvat max.3min.Takto vysypaní vůz přijede max 1/jeden/! denně.možná zrovna ten od pána špilberg![]()
.........
Já zase nevím, kdo se skrývá pod přezdívkou queenspark.queenspark píše:Já se jen těším,až zjistím kdo se po touto přezdívkou ukrývá a vezmu na malou exkurzy,pokud bude mít zájem.
von Špilberk píše:Ano, řidič sedí v kabině. Není u toho depák, ale maník, co doplňoval písek i dřív na koleji. To je jeden problém, že se tam 1 - 2 maníci klátí jak mátohy, aby neudělali rychlejší pohyb. Takže posílit obsluhu.
Ano, rychlost plnění je katastrofální, otočit do otevřeného pískovače kýbl je rozhodně rychlejší.
Předání vozu ve vrátnici: nesmysl, depáci mají dost jiné práce, muselo by jich být ve vozovně mnohem víc.
Umístění zařízení nekritizuji, jinde to být opravdu nemůže.
Taky mám ďábelskou myšlenku: když můžeme mít automatické hlášení zastávek a automatické stahování tacha a jeho vyhodnocování, tak bychom taky mohli mít automatické prodlužování směny na základě vyhodnoceného zpoždění spoje po průjezdu čidlem ve vratech vrátnice před zahájením zpětného pohybu do lodi.MM-Mikulovsky píše:Údajně by se měly přehodnocovat/prodlužovat tzv. technologické časy na zatažení PA...
...OO chtějí prosadit vyhodnocení z průjezdu TRAM přes čidla ve vratech vozovny, čímž se zabrání i tomu zkreslení pozdním příjezdem z města
willyjeff píše:Jako řidič to těžko poznámMM-Mikulovsky píše: Už jsem dlouho v HL nebyl - musím se tedy ptát, jestli opravdu to její zastřešení ještě přes 2 roky může vůbec vydržet?