Je to přesně ono. Když to vezmu, tak ty sloupky v zásadě taky umí vše, co je viděno na výše uvedeném odkazu stránky se sloupky. Umí stejně linku, konečnou a čas. Neumí rolovat, ale v zásadě ty na těch stránkách taky většinou ne. A co se týká rolování, nemusí se chodit ani jinam. V zásadě to umí a už jsem to viděl, panely v Radlicích a na Barrandově (ty jsem dokonce viděl v takové akci - při výluce). Bohužel jsou jenom tam a nikde jinde.
Ale zásadní problém věci je v tom, že jsou vlastně minimálně využívané. Ty cílové stanice jsou uváděné jen tam, kde dochází k pásmování a to ještě jen směrem do Braníka a Modřan. Na opačnou stranu taky ne. Ale těch sloupků je pohříchu málo (Podolí-Braník, Barrandov, Radlice konečná, ND, Staroměstská, Hradčanská, něco směr Řepy a dál si nevzpomínám). Fakt je asi ten, že díky tomu, že se jedná o pár kousků z moře zastávek, tak asi není vůle dělat víc, než to co se dělá, co je připraveno pro pravidelný provoz. Když se něco semele, tak asi není nikdo, kdo by zadal do sítě nějaký povel a hlášení o mimořádnosti. Když to tak vezmu, tak je to vlastně stejné i v tom, že při nějaké větší mimořádnosti je taktéž minimálně třeba využívána generální volba do salónu, která by mohla toto suplovat. Proč se toto nevyužívá víc? Co by se stalo, kdyby při jakékoli výrazné mimořádnosti, či výluce se občas ozvalo do salonu hlášení o tom, co se děje?

Jen tak mimochodem, neumí něco víc Hradčanská? Mám ten dojem, že jsem tam už něco jiného mimo klasického zobrazení taky viděl, ale už si nevzpomínám (moje hlava

) co.