Vždycky je potřeba hlídat si SSZ, když nějaká protijedoucí tram projíždí kontaktem, zda-li to bude čekat i nadále.
Místa kde se tak děje pravidelně jistě každý z nás dobře zná
Co je nepochopitelné je tvůj psaný a neskutečně dlouhý text
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Jako chceš mi tvrdit takový nesmysl, že když ta SSZ s plnou preferencí nedokáže se signálem "volno" počkat na mírně později jedoucí ze dvou protijedoucích tramvají tak, že JE SSZ NAJEDNOU TAK "CHYTRÁ", ŽE TEN SIGNÁL "VOLNO" NEUKONČÍ TĚSNĚ ZA ČUMÁKEM TÉ MALINKO POZDĚJI JEDOUCÍ TRAM, PROTOŽE VŮBEC NEPOČÍTÁ S JEJÍM STIHNUTÍM VJET DO KŘIŽOVATKY, V NÍŽ SE OVŠEM JIŽ NACHÁZÍ? Ve spojení s OR 10 za SSZ za zastávkou Poliklinika Modřany ZC uvedené znamená, že TRAM čumákem pak nestihne dojet ani do půlky ze tří křižovaných průhů IAD než tato dostane signál "volno"!mart337 píše:No, "kradení" signálu volno, to je na docela dosti místech, ale o tom, že by se zkrátila doba průjezdu, to je blbost. .............
Tak asi od začátku "obecně" - míjí se dvě protijedoucí TRAMvaje v nějaké (s plnou preferencí TRAM) SSZ řízené křižovatce, kterou vede TT jen jedním směrem (většinou přímo, ale může to být i oblouk - viz Nábř. Kpt. Jaroše):Petrpes píše:Nechápu ten elaborát jenom já?
asi si mne nepochopil, když tam náhodou jede cca zároveň v protisměru TRAM DC, tak mi to připadá, že pokud se tzv. odhlásila ze SSZ dřív než ta TRAM ZC, tak to volno křižované IAD ZC padá dřív než když jede jen TRAM ZC.Petrpes píše:No to mě nenapadloTy taMMM čekáš 10 minut na protijedoucí tramvaj?
To si to volno musis zpustit tesne pred cumak = nesmis dojet pred stanicovanim s 15T k oznacniku (a brnknout PTG o kontakt na troleji) + vjizdet do krizovatky drive nez pripadne protijedouci tramvaj.Petrpes píše:Ta poliklinika s OR10 a neupraveným SSZ je skvělá, než vjedeš na volno do křižovatky, auta už mají zase zelenou...
Dotyčný mi může ještě vysvětlit, jak volbu vedení Prahy ovlivní nemalé procento řidičů DPP, které nemá v Praze trvalé bydliště (včetně mne) = vedení Prahy (ani jejích MČ) nevolí.von Špilberk píše:...................
P.S.: pawel mi teď vysvětlí, co mám dělat, a jak tenhle bordel ovlivnit tím, koho budu volit nebo jak se já sám chovám v dopravě.