Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
No prave ze to cestujici nezajima. A v kontrastu 1424, kdy ani na Holesovicich nelze napsat, ze to pokracuje na Delnickou, je to zbytecne.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
přibyla tam však podstatná ofiko info (kterou zdejší čtenáři věděli/tušili od MŠ):von Špilberk píše:To není žádná novinka: Smícháč je průjezdná konečná od začátku výluky na Barrandov.
Mimochodem: DP vypustil předběžnou zprávu o výluce Bílá labuť: http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/na-po ... -tramvaji/. Badeniho pořád nic.
Poznámka: Na opatření bude navazovat obousměrné vyloučení provozu tramvají v ulicích Havlíčkova a Dlážděná.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že by tomu, aby v obratišti Smích. nádr. byl umožněn bezbariérový nástup/výstup tím, že všechny spoje využívají jen jeho vnější kolej = reálně se tam vlezou jen 2vlaky dlouhé cca 30m a to jeden v nástupní a druhý ve výstupní zastávce = ROZHODNĚ SE TAM NEDAJ ODSTAVOVAT VLAKY TŘÍ (A VÍCE) LINEKElWapp píše:No fuj, polookruzni trasa z Palmovky na Palmovku pres Smichov? Komu se tim prospeje, mit prujezdnou konecnou?
PS: Ovšem podstatné je, že skutečná provozní průjezdnost je cestujícím u
-
von Špilberk
- Uživatel
To není žádná novinka: Smícháč je průjezdná konečná od začátku výluky na Barrandov.
Mimochodem: DP vypustil předběžnou zprávu o výluce Bílá labuť: http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/na-po ... -tramvaji/. Badeniho pořád nic.
Naposledy upravil(a) von Špilberk dne 29.7.2015 11:11, celkem upraveno 2 x.
No fuj, polookruzni trasa z Palmovky na Palmovku pres Smichov? Komu se tim prospeje, mit prujezdnou konecnou?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ropid to tam dal na základě debaty na facebooku a vydaných JŘ, ale podrobněji o tom neví stále nikdo nicZXS91 píše:Tak už se to konečně někde objevilo: klik
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak už se to konečně někde objevilo: klik
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak pevně věřím, že si přesně i na takovétoMartin Šubrt píše:Jízdní řád pro 18 má Hradčanskou a 12 jede opět přes Letnou již od 4.8., tj. jde o výluku v Badeniho platnou od 1.8. do 4.8. Ale ví o ní jen jízdní řády, všechny ostatní zdroje vytrvale mlčíKarosák píše:Hmm, to dává větší smysl, bo v odklonu od 8.8. už je pro 18 opět psána Hradčanská..
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jízdní řád pro 18 má Hradčanskou a 12 jede opět přes Letnou již od 4.8., tj. jde o výluku v Badeniho platnou od 1.8. do 4.8. Ale ví o ní jen jízdní řády, všechny ostatní zdroje vytrvale mlčíKarosák píše:Hmm, to dává větší smysl, bo v odklonu od 8.8. už je pro 18 opět psána Hradčanská.
-
von Špilberk
- Uživatel
Jo, teď už jen vypátrat tu akci v Badeniho, protože o ní není nikde ani slovo.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to dává větší smysl, bo v odklonu od 8.8. už je pro 18 opět psána Hradčanská.
Vypadá to na nějakou akci v Badeniho, linka 12 jede taky bokem.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasně-čili k vlepce bude muset ještě vyjít oběžník s trvalov změnou LV :-S
blight28:
Dejme tomu, že jsem organizátor dopravy ve městě X a že se snažím co nejvíc skrýt změnu na lince Y. Tato změna není nutná, ale znamená pro mě splněný sen. Mám svůj interní informační systém, kde si vedu veškerá data o trvalém vedení linek, výluky apod. Abych dosáhl svého, počkám si na nejbližší výluku a ve svém systému provedu současně dvě akce:
1. ke dni 31.7. upravím trvalou trasu linky Y (nesouvisející s výlukou), ale tuto změnu nikde nezveřejním
2. ke dni 1.8. nastavím výluku, která už v sobě obsahuje předchozí změnu
Můj interní informační systém umí automaticky generovat instrukce k výluce. Vychází při tom z rozdílu mezi trvalou a výlukovou trasu. Kdybych provedl pouze krok 2, výlukové instrukce by v plné kráse odhalily všechny změny.

Dejme tomu, že jsem organizátor dopravy ve městě X a že se snažím co nejvíc skrýt změnu na lince Y. Tato změna není nutná, ale znamená pro mě splněný sen. Mám svůj interní informační systém, kde si vedu veškerá data o trvalém vedení linek, výluky apod. Abych dosáhl svého, počkám si na nejbližší výluku a ve svém systému provedu současně dvě akce:
1. ke dni 31.7. upravím trvalou trasu linky Y (nesouvisející s výlukou), ale tuto změnu nikde nezveřejním
2. ke dni 1.8. nastavím výluku, která už v sobě obsahuje předchozí změnu
Můj interní informační systém umí automaticky generovat instrukce k výluce. Vychází při tom z rozdílu mezi trvalou a výlukovou trasu. Kdybych provedl pouze krok 2, výlukové instrukce by v plné kráse odhalily všechny změny.
-
von Špilberk
- Uživatel
Napadá mne kacířská myšlenka (resp. otázka): Nebyli třeba Jája a Pája přesunuti z ROPIDu do DP, aby tam páchali výluková LV a (ne)informování o nich
Tím by se ten informační bordel celkem uspokojivě vysvětlil.