Kolik to mohlo mít tun? Tak 7-8?Bobik píše:Takovej ten pocit, když čekáte sto let na to až přejede vlak a nakonec se blíží něco VELMI NEOBVYKLÉHO....
https://www.facebook.com/natocvideo.cz/ ... 499642972/
Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Re: Humor
- Bobik
- Uživatel
Takovej ten pocit, když čekáte sto let na to až přejede vlak a nakonec se blíží něco VELMI NEOBVYKLÉHO....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
A ty si parchante stál až u 3 a na tajnačku ses napíchl na jejich síť, přiznej seKarosák píše:Tenhle týden mám už podruhé 17 a vždycky večer jdu v Kobylkách na benzinku pro kafe. Přijdu ke kase, položim na pult plechovku Browna a klíče od vozu a hledám drobný. A už podruhé se mně tatáž pokladní zeptala: "To kafe a stojan 2?"
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle týden mám už podruhé 17 a vždycky večer jdu v Kobylkách na benzinku pro kafe. Přijdu ke kase, položim na pult plechovku Browna a klíče od vozu a hledám drobný. A už podruhé se mně tatáž pokladní zeptala: "To kafe a stojan 2?" 
-
gabuliatko
- Uživatel
Aby na to nedošlo. Když v Holandsku nesměj mít Černýho Petra, u nás se nesmí říkat ***ná huba ...egee píše:Jaký je mezi nimi rozdíl ? TY TAKY KAZÍ DNEŠNÍ MLÁDEŽ ? zbouráme to.
Jak jsem již napsal, nerozumím tomu.
- Synu, už jsi dost velký, co kdybychom si něco objasnili o, ehm, rozmnožování...Filip píše:A vysvětlit otázku sexu by jim měli rodiče až uznají za vhodné (což je podle mě asi v těch cca 15 let, ale tak snad rodiče ví a mají rozum na tyhle věci).
- Jasně, tati, a co bys chtěl vědět?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MOD
možno přesunout debatu, děkuji.
Diskuse vcelku nikam nevede, ale je osvětová, takže vložím také svůj názor. Ať si každý zůstane u svého, rovněž jsem přesvědčen, mistr Filip, že to není žádná hluboká nenávist, ale dá se předpokládat, že když se někdo odlišuje, většinou tím na sebe strhává pozornost. V "lepších rodinách" by asi pozornost měla být následována tolerancí. Tak ho už nechte být pane egee
Roštovačku u kolejí jsem viděl z vlaku nejednou...vetšinou nějaká polní cesta pod náspem, na jednu stranu odlehlé místo, na druhou stranu i trocha adrenalinu, že "nás někdo uvidí" a přitom bez rizika persekuce. Pro někoho je to "koření". Auto na odbočce polní cesty někde u lesa též nebývají vždy houbaři. Já bych řekl, že nic neobvyklého, i když u těch aut nezastavuji a nevyptávám se
Takže se stejně v modelové krajině mohou vyskytnout bouračky, horolezci, plavci u jezu, naturisté...to už se tu psalo. Nevidím problém.
Zřejmě zde narážíme na to, že jestli jde o model primárně pro děti, můžeme chtít, aby se s tímto tématem seznámili v jiných kruzích. Jako, nóó... Na jedné straně je to, že si nepřejeme tyto figurky dodávat v LEGO stavebnicích, na druhé straně chceme být vtipní a zobrazit toho na modelu co nejvíce. Zrovna v případě KŽ jde o byznys, takže spíš než autenticita je potřeba toho tam narvat co nejvíc, aby to táhlo. Ale to jsou názory podle mě na plichtu. Zrovna tak jako nás moderátor právem sjede, proč to řešíme v sekci humor a hlavne na TRAM-fóru a my mu na to můžeme opáčit, že je to přirozené
Na každé straně je něco.
A když se děti zeptají, přijde my nanicovaté balit to do vyprávění o včeličkách a kohoutkovi a slepičce. Jsou to chytré a zvídavé hlavičky a tohle jim dlouho nevydrží. Říci, že k sobě páry něco cítí a proč jim to či ono narostlo, není zvrhlé. Což nic nemění na tom, že to může být pro rodiče perná chvilka. Když se to doplní odpovídajícím studijním materiálem (např. jak tu byl odkaz na výchovnou knihu) je to asi lepší (určitě je to lepší, vivat Orbis pictus), než když s očima navrch hlavy přitáhne v tašce zmuchlaný péčko, co mu půjčil spolužák, co to ukradl doma v nočním stolku, protože tam se už setkává s realitou poněkud pokřivenou. To je až jako bonus
Ale jóó, tohle bylo před 15 lety, v "době papírové". Navíc už ve školce si na hřišti v domečku "hrají na doktory", víme
Takže říkat něco v 15 ?!!
Zvlášť v dnešní době elektroniky? A když to nebudou mít z domova, materiály ochotně poskytne spolužák. Tohohle se u své drobotiny dost bojím-ne o to, že se dozvědí něco navíc, ale že se jim dostane do ruky internet dříve, než si úplně srovnají, co vlastně drží v ruce a uvědomí rizika.
Já prošel tou papírovou výchovou, někdy v 8 letech se mi v knihovničce zjevila výchovná kniha, díl 1., kterou jsem si se zájmem nejen prohlédl ale i přečetl, a když se mi pak do ruky dostaly ty slepený a potrhaný stránky, už jsem byl v obraze. Doma mi nikdo nic nevysvětloval, pokud vím, na nic jsem se ani nevyptával a vše nastudoval z potichu poskytnuté literatury. Někdy v 12-15 letech se v poličce objevil díl 2. a 3. Přednášek nebylo třeba
Tolik ode mne.
Diskuse vcelku nikam nevede, ale je osvětová, takže vložím také svůj názor. Ať si každý zůstane u svého, rovněž jsem přesvědčen, mistr Filip, že to není žádná hluboká nenávist, ale dá se předpokládat, že když se někdo odlišuje, většinou tím na sebe strhává pozornost. V "lepších rodinách" by asi pozornost měla být následována tolerancí. Tak ho už nechte být pane egee
Roštovačku u kolejí jsem viděl z vlaku nejednou...vetšinou nějaká polní cesta pod náspem, na jednu stranu odlehlé místo, na druhou stranu i trocha adrenalinu, že "nás někdo uvidí" a přitom bez rizika persekuce. Pro někoho je to "koření". Auto na odbočce polní cesty někde u lesa též nebývají vždy houbaři. Já bych řekl, že nic neobvyklého, i když u těch aut nezastavuji a nevyptávám se
Zřejmě zde narážíme na to, že jestli jde o model primárně pro děti, můžeme chtít, aby se s tímto tématem seznámili v jiných kruzích. Jako, nóó... Na jedné straně je to, že si nepřejeme tyto figurky dodávat v LEGO stavebnicích, na druhé straně chceme být vtipní a zobrazit toho na modelu co nejvíce. Zrovna v případě KŽ jde o byznys, takže spíš než autenticita je potřeba toho tam narvat co nejvíc, aby to táhlo. Ale to jsou názory podle mě na plichtu. Zrovna tak jako nás moderátor právem sjede, proč to řešíme v sekci humor a hlavne na TRAM-fóru a my mu na to můžeme opáčit, že je to přirozené
A když se děti zeptají, přijde my nanicovaté balit to do vyprávění o včeličkách a kohoutkovi a slepičce. Jsou to chytré a zvídavé hlavičky a tohle jim dlouho nevydrží. Říci, že k sobě páry něco cítí a proč jim to či ono narostlo, není zvrhlé. Což nic nemění na tom, že to může být pro rodiče perná chvilka. Když se to doplní odpovídajícím studijním materiálem (např. jak tu byl odkaz na výchovnou knihu) je to asi lepší (určitě je to lepší, vivat Orbis pictus), než když s očima navrch hlavy přitáhne v tašce zmuchlaný péčko, co mu půjčil spolužák, co to ukradl doma v nočním stolku, protože tam se už setkává s realitou poněkud pokřivenou. To je až jako bonus
Já prošel tou papírovou výchovou, někdy v 8 letech se mi v knihovničce zjevila výchovná kniha, díl 1., kterou jsem si se zájmem nejen prohlédl ale i přečetl, a když se mi pak do ruky dostaly ty slepený a potrhaný stránky, už jsem byl v obraze. Doma mi nikdo nic nevysvětloval, pokud vím, na nic jsem se ani nevyptával a vše nastudoval z potichu poskytnuté literatury. Někdy v 12-15 letech se v poličce objevil díl 2. a 3. Přednášek nebylo třeba
Tolik ode mne.
- Bobik
- Uživatel
Má pravdu. Na modelu pro dospělé je to vtipný doplněk, na modelu pro děti mi to taky už tak vtipný nepřijde.
Zato by mi určitě vtipný přišlo vykrucování rodičů, až by měli vysvětlovat, co to tam ti pajduláci dělaj. Protože můžu ubezpečit, že takovýhle věci jsou zpravidla jedny z prvních, kterých si děti samozřejmě okamžitě všimnou a následně se (hlasitě) dožadují od rodičů vysvětlení.
Zato by mi určitě vtipný přišlo vykrucování rodičů, až by měli vysvětlovat, co to tam ti pajduláci dělaj. Protože můžu ubezpečit, že takovýhle věci jsou zpravidla jedny z prvních, kterých si děti samozřejmě okamžitě všimnou a následně se (hlasitě) dožadují od rodičů vysvětlení.
-
Filip
Ano, sochy. Mají většinou určitý kulturní, historický přínos pro společnost. Mohou zachycovat spoustu věcí. Každopádně na nich nevidím nic špatného. A mezi námi soulož k životu také svým způsobem patří. Skutečně nevím, čím jsou ty sochy zajímavé, že se o nich musíte pořád bavit ?egee píše:SOCHY ? protože řadu let VEŘEJNĚ zobrazují to co se Vám nelíbí na modelové železnici. Je to tak těžké pochopit ?Filip píše:Nevím, o co Vám jde. Jen jsem napsal svůj názor, to je špatně? Nevím, proč sem tahate nějaké sochy, které s tím nemají nic společného. Upřímně, nechápu Vás. Nejsem věřící.
Mám přidat ještě obrazy ? Přece děti, o které vám tak jde taky chodí na výstavy a do galerií.
Zkaženost se neprojevuje sexem přece, necháte zavřít trafiku kde vedle MFDnes leží časopis LEO a děti si tam chodí pro své časopisy.
Jiné by to bylo kdyby se na té modelové železnici prováděly jiné sexpraktiky. A co ZOO? tam taky děti nesmí ? Občas to na nějaký zvířecí pár taky přijde.
Zamyslete se nad sebou.
K těm trafikám, i tam jsou určitá pravidla. A možná se budete divit, ale u nás na vesnici trafikant dostal pokutu za to, že vystavoval spoustu časopisů 18+ (kde na titulní straně bývají jsou prsa nebo penis) hned u vchodu do trafiky (poté je měl už pouze pod stolem).
Co ZOO ? Já fakt nevím, co to sem všechno motáte. V úvodu byla řeč o železnici.
Železniční výstava - jdu tam kvůli vláčkům a kolejím, ne kvůli tomu vidět souložící pár. A ano, tvrdím že v tomto případě je to nemravné, protože to může působit špatně na děti (většinou tam jsou děti s věkem pod 15 let). A vysvětlit otázku sexu by jim měli rodiče až uznají za vhodné (což je podle mě asi v těch cca 15 let, ale tak snad rodiče ví a mají rozum na tyhle věci). Jestli chci vidět soulož, tak prostě navštívím místa s tím spojená. Ale nechápu, co má společného železnice se sexem, vždyť to nemá logiku ani v reálu nebo jste snad někdy viděl u kolejí souložit ? Já tedy ne.
A snad jen dodám, toto je pouze můj názor. Můj subjektivní pocit. Mohu mít pravdu, i nemusím. Jen jsem se k tomu také chtěl vyjádřit a nemyslel jsem, že způsobím takovou lavinu nenávisti.
SOCHY ? protože řadu let VEŘEJNĚ zobrazují to co se Vám nelíbí na modelové železnici. Je to tak těžké pochopit ?Filip píše:Nevím, o co Vám jde. Jen jsem napsal svůj názor, to je špatně? Nevím, proč sem tahate nějaké sochy, které s tím nemají nic společného. Upřímně, nechápu Vás. Nejsem věřící.
Mám přidat ještě obrazy ? Přece děti, o které vám tak jde taky chodí na výstavy a do galerií.
Zkaženost se neprojevuje sexem přece, necháte zavřít trafiku kde vedle MFDnes leží časopis LEO a děti si tam chodí pro své časopisy.
Jiné by to bylo kdyby se na té modelové železnici prováděly jiné sexpraktiky. A co ZOO? tam taky děti nesmí ? Občas to na nějaký zvířecí pár taky přijde.
Zamyslete se nad sebou.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vítej v klubu. Takhle dopadá většina mých názorů na prezentované nehody řidičů tramvají... U většiny i potvrzené, že řidič sice nebyl vinen, ale řízení se taky moc nevěnoval...
Filipe
tyto sochy
INDIE – Khadžuraho (Khajuraho)
co s tím ??
Znázorňují TO CO VÁS POBUŘUJE a už mnoho mnoho let .
Jaký je mezi nimi rozdíl ? TY TAKY KAZÍ DNEŠNÍ MLÁDEŽ ? zbouráme to.

Sám jste si naběhl svou nemoudrou reakcí na vtip - legrácku na modelové železnici která tak nějak věrně kopíruje lidské konání.
Pokud jste osoba věřící které to vadí - pak by bylo dobré to přiznat.
Sám píšete
Věřte, moje dospělé děti jak jsem psal měly přístup k tomu co se vám ,,,, nelíbí,,, a jsou zdravé slušné dospělé osoby které nekouří nefetují a jsem na ně pyšný.
Jak to je možné ? ( jsem ateista a k výchově jsme nikdy nepotřebovali Bibli nebo Strážní věž )
Toto pobuřuje všechny normální lidi.
http://www.extra.cz/z-tohohle-videa-zes ... elem-svete
Vás ne ?
tyto sochy
INDIE – Khadžuraho (Khajuraho)
co s tím ??
Znázorňují TO CO VÁS POBUŘUJE a už mnoho mnoho let .
Jaký je mezi nimi rozdíl ? TY TAKY KAZÍ DNEŠNÍ MLÁDEŽ ? zbouráme to.

Sám jste si naběhl svou nemoudrou reakcí na vtip - legrácku na modelové železnici která tak nějak věrně kopíruje lidské konání.
Pokud jste osoba věřící které to vadí - pak by bylo dobré to přiznat.
Sám píšete
Myslím že to je dobře - byly by chudáci díky vaší výchově a názorům.děti nemám a nikdy mít nebudu.
Věřte, moje dospělé děti jak jsem psal měly přístup k tomu co se vám ,,,, nelíbí,,, a jsou zdravé slušné dospělé osoby které nekouří nefetují a jsem na ně pyšný.
Jak to je možné ? ( jsem ateista a k výchově jsme nikdy nepotřebovali Bibli nebo Strážní věž )
Toto pobuřuje všechny normální lidi.
http://www.extra.cz/z-tohohle-videa-zes ... elem-svete
Vás ne ?
-
Filip
Jaké sochy ? Sochy jsou sochy a sochami zůstanou. Co s tím. A k tomuto tématu už opravdu nemám co říct. Jen snad, respektujte i jiné názory. Ne každý vidí dnešní společnost růžově. Proti sexu nic nemám, určitě je to pěkná záležitost, ale trvám na tom, že je to čistě soukromá věc a neměla by se kazit dnešní mládež (už tak je bohužel zkažená až až) nebo takové věci prostě nepatří na výstavu vláčků. Víc reagovat nebudu.egee píše:Filipe, tak nějak jste přešel bez povšimnutí sochy proč? Ono ten sex není otázkou dneška.