admin Petr: žlutá 40 odpo MÚ na l.9 (bližší info nemám)
viz. fotoKarosák píše:největší petarda pro mě byla ta nerezová visačka na čipu s durch vyfrézovaným ev. č. To je hodně vyvoněný a jsem zvědavej, kdy to šotouši rozeberou
Moderátor: TRAM-FÓRUM
viz. fotoKarosák píše:největší petarda pro mě byla ta nerezová visačka na čipu s durch vyfrézovaným ev. č. To je hodně vyvoněný a jsem zvědavej, kdy to šotouši rozeberou
Obávám se, že výpravčímu by asi rupla cévka na čele, dostat klíče do výpravny od řidiče bez tohohle štítku... Mimochodem pro Karosáka, my už je měli na 14T...9001 píše:Já to hned chápal, že to stopí "řidič šotouš"
Já to hned chápal, že to stopí "řidič šotouš"Petr píše:Tak snažíme seKarosák píše:(...) ald největší petarda pro mě byla ta nerezová visačka na čipu s durch vyfrézovaným ev. č. To je hodně vyvoněný a jsem zvědavej, kdy to šotouši rozeberoua za bé) "šotouš" se k tomu asi nedostane, pokud mu to neukradne řidič.
Tak snažíme seKarosák píše:(...) ald největší petarda pro mě byla ta nerezová visačka na čipu s durch vyfrézovaným ev. č. To je hodně vyvoněný a jsem zvědavej, kdy to šotouši rozeberou
Když někdo přehlídne celou tramvaj, ani žlutý čelo nepomužekruťák píše:Jakto? Dyk se DP dušoval, že žluté čelo je výrazné a nehod tím pádem ubyde.
Jakto? Dyk se DP dušoval, že žluté čelo je výrazné a nehod tím pádem ubyde.von Špilberk píše:se nové 15T stíhají nabourávat
já myslím, že co je v provozu (= přejmuté a minimálně jednou naplánované na provoz s cestujícími) led pásky pro denní svícení má nainstalované, ale když to je zhasnuté (svítí i jen obrysvé/poziční osvětlení - natož zároveň potkávací), tak led pásky nejsou vůbec nápadné/výrazné a prostě spousta kolegů (jako já) denní osvětlení používá nerado = minimálně jen případným opomenutím!7001 píše:Mě by spíš zajímalo čím se řídí to osazování nových vozů led páskami. Neovlivňuje to náhodou dostupnost led pásků v Holešovické tržnici?