Železniční doprava
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Železniční doprava
Dokud se budou lidé soudit za svoji vlastní blbost a ještě budou vyhrávat, tak se budou radši dělat věci přesně podle norem...
Možná se to tu probíralo. Viděli jste, co vzniklo na nádraží v Braníku? Nekonečné lány zábradlí tloušťky protitankového zátarasu, prostor rozdělený na nudličky. Klidně z prvního nástupiště mohly být aspoň schody místo tohohle... Vůbec se mi zdá, že poslední dobou se u železnice zcela zapomnělo na nějakou architektonickou stránku věci a jedou se stavby tvrdě podle norem. Viz také například všudypřítomné zábradlí v Hostivaři, šílenosti v podobě všech nových nástupištních zastřešení (křiklavé barvy, masivní komplikované konstrukce - stačí porovnat Podbabu nebo Hostivař s hlavním nádražím, kde jsou stříšky na 1.-4. nástupišti subtilní a elegantní)...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší národní dopravce... Jojo, to si s Radimem nalepte na každý netopící žlutý vůz 
Filip píše:RJ je nejlepší národní dopravce v ČR.
Já teda nemusím ani ČD ani Jančuru, ale vychcanost pana Jančury je do nebe volající a obecně známá. Ano jasně, má nějaký podnikatelský záměr a směr či vizi, ale jde o to také jak se toho všeho dociluje.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nastav ceny jako má DB a potom budeš mít kvalitu DBFilip píše:Proč ? Protože ČD častokrát ukazují svojí neschopnost a hlavně zapomínají, že je 21.století. Kéž by úroveň ČD byla na úrovni DB. A k DB má blíž Jančura....
-
Filip
To rozhodně není pravda. Navíc pro něj jsou lukrativnější vedlejší tratě - regionální než dálkové tratě.
RJ je nejlepší národní dopravce v ČR.
RJ je nejlepší národní dopravce v ČR.
To jako, že DB jezdí taky z vozy které netopí a nefunguje WC? Jestli ano tak to raději tebou opovrhované ČD.Filip píše:Proč ? Protože ČD častokrát ukazují svojí neschopnost a hlavně zapomínají, že je 21.století. Kéž by úroveň ČD byla na úrovni DB. A k DB má blíž Jančura....
Kam na ty bludy chodíš? Sundej si ty klapky z očí a uvidíš, že Radim má zájem pouze o hlavní tratě a vedlejší jsou mu ukradený.
-
Filip
Proč ? Protože ČD častokrát ukazují svojí neschopnost a hlavně zapomínají, že je 21.století. Kéž by úroveň ČD byla na úrovni DB. A k DB má blíž Jančura....
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Filip: Noční vlaky ruši hlavně západní dopravci v čele s DB... Tak nevím proč kopeš do ČD?
-
Filip
Radim chtěl jezdit v krajích, ale nepustili ho. Třeba trať na Moravě myslím z Opavy do Krnova chtěl jezdit a nakonec to kraj zrušil.
Bez dotací ? V pohodě z Prahy do Budějovic, do Plzně, do Chebu, do Brna, dále Ostrava - Břeclav, Budějovice - Plzeň, Cheb - Ústí nad Labem a jistě by se toho našlo více.
Zajímavé, že Radim chtěl jezdit bez dotací nebo o dost méně než ČD a přesto desetileté smlouvy dostalo Čekej Dlouho.
Ale je v plánu rušení nočních vlaků do Německa, tak snad bude na to reagovat Radim a zavede spoustu nových autobusových linek a myslím si, že i s vlaky by mohl do Německa prorazit.
Bez dotací ? V pohodě z Prahy do Budějovic, do Plzně, do Chebu, do Brna, dále Ostrava - Břeclav, Budějovice - Plzeň, Cheb - Ústí nad Labem a jistě by se toho našlo více.
Zajímavé, že Radim chtěl jezdit bez dotací nebo o dost méně než ČD a přesto desetileté smlouvy dostalo Čekej Dlouho.
Ale je v plánu rušení nočních vlaků do Německa, tak snad bude na to reagovat Radim a zavede spoustu nových autobusových linek a myslím si, že i s vlaky by mohl do Německa prorazit.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Filip: A vyjmenuj tratě, kde bez dotací, ale s proplacením slev jezdit? Praha - Ova + Praha - Brno? A až se dokončí D1 tak bych se bál i o to Brno...
"Zlodějské smlouvy" Je základním úkolem politika zajistit základní obslužnost kraje... Navíc Radim se stejně nikam o tyhle tratě nehlásí, tak nechápu o co ti jde...
"Zlodějské smlouvy" Je základním úkolem politika zajistit základní obslužnost kraje... Navíc Radim se stejně nikam o tyhle tratě nehlásí, tak nechápu o co ti jde...
Jak víš, že ty smlouvy jsou zlodějské? Ty jsi nějaký odborník nebo jsi si je nechal odborně posoudit abys mohl napsat, že jsou ty smlouvy zlodějské? Jo a pokud jde o Radima tak ona korunka ke korunce...
-
Filip
No dobře, ale v případě Radima jsou to opravdu drobné. A to jak pro mě, tak pro něj. Přitom ČD můžou na spoustě tratí fungovat bez dotací naprosto bez problémů, kdyby se ovšem chtělo. A kdyby kraje neuzavíraly zlodějské smlouvy na 10 let.
Jak jsi přišel na to, že jsi mu nic neplatil? Platíš daně tak taky platíš nejen ty tvoje neoblíbené ČD, ale i Radima, protože i on dostává dotace a nemalé.Filip píše:Já mám kliku, já mu nic neplatil. Ale mám smůlu, že platím z daní ČD.9001 píše:
Taky jsme mu to my všichni z daní zaplatili