Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Oblouk k Hlávkovu mostu určitě nebude. Využití může být při výlukách a mimořádnostech, pravidelná linka asi ne.
Je možné napsat proč Těšnov tímto stylem? To se uvažuje že tam bude něco končit? A přibude oblouk i k Hlávkovu mostu?
-
von Špilberk
- Uživatel
Splítka ve smyčce Těšnov:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
asi sem 
videoprůjezd z auta Bělehradská - Vršovická 16.1.2016
Folimanka - Křesomyslova - Otakarova - Na Zámecké - Bělehradská - Tylovo náměstí - Bělehradská - Otakarova - Vršovická - Koh-i-noor
https://www.youtube.com/watch?v=qy3QGIMISkU
videoprůjezd z auta Bělehradská - Vršovická 16.1.2016
Folimanka - Křesomyslova - Otakarova - Na Zámecké - Bělehradská - Tylovo náměstí - Bělehradská - Otakarova - Vršovická - Koh-i-noor
https://www.youtube.com/watch?v=qy3QGIMISkU
-
von Špilberk
- Uživatel
Vršovická je jasný důkaz, že i sled pevných SSZ se dá po modernizaci ještě zhoršit. Dočasně samozřejmě.Karosák píše:Nevím, co by se mohlo zhoršit, já tento sled pevných SSZ považuju za dnes již skoro největší vřed plynulosti 22.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Ne
Tam je to právě peklo. Vyrážím z Hroudy a uteče to. Třeba u 26 to rozhodne o tom, jak vyjedu zbytek. Když to padne, je Strašnická včas a zbytek také. Když ne, už se to sype, 7 před tebe a papa... Totéž doleva, poctivě to tam odstojíš, dolezeš do zastávky, a na stůj padá jen co zavřeš. Takže na Kubáni něco před Tebe a Kohinorka +4. Výjezd z SA, nebo 7 dc totéž. Hnus. Nevím, co by se mohlo zhoršit, já tento sled pevných SSZ považuju za dnes již skoro největší vřed plynulosti 22.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Obnova SSZ. Průběžná funguje v současném stavu hladce... Změna spíš povede ke zhoršení...Karosák píše:Pořád nerozumím
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pořád nerozumím 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Průběžná s oblibou SSZ.Karosák píše:Co z toho co jsem napsal je krok zpět? Obnova SSZ, zelený ostrov, nebo nerealizovaný Karlák?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co z toho co jsem napsal je krok zpět? Obnova SSZ, zelený ostrov, nebo nerealizovaný Karlák?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Což bude krok zpět, ale uvidíme...Karosák píše:Však on MŠ říkal, že zidky jsou možná to jediné co z celé akce zbyde. Hele za studie se utratilo a o realizaci musí zase zalobbovat jiná firmaS tím jsi mi připomněl nekonečný příběh zeleného ostrova Průběžná
Tamní SSZ už mělo být také minulostí...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Však on MŠ říkal, že zidky jsou možná to jediné co z celé akce zbyde. Hele za studie se utratilo a o realizaci musí zase zalobbovat jiná firma
S tím jsi mi připomněl nekonečný příběh zeleného ostrova Průběžná
Tamní SSZ už mělo být také minulostí...
Jaky je stav rekonstrukce Karlova namesti? Velkolepe plany s blikacem pres prechod
a prekopanim vozovek, zelene a vubec nejak ustrnuly a nedeje se nic...
Nevím jestli jsem tady správně, ale měl bych dotaz, zda by nešlo přestěhovat ve stanici Podolská vodárna DC zrcadlo z chodníku na staniční sloupek, jako je to na mnoha jiných zastávkách. Za současného stavu není v zrcadle moc vidět, neb je daleko, a navíc při pohledu směrem na zadní vůz soupravy překáží staniční přístřešek. I když je prosklený, vidět toho moc není.
-
von Špilberk
- Uživatel
lupinek píše:Prosím nevíte od kdy do kdy by měla být rekonstrukce TT N.B.S.-Vozovna Pankrác moc děkuji
Když už si nepamatujete, co píšou jiní, aspoň byste si mohl pamatovat, co sem píšete sám.lupinek píše:kruťák: Reko TT Náměstí b.S.-Vozovna Pankrác je plánováno 2017 až 2018 (včetne reku ulic Táborská a Nuselská + výstavba TT na Pankrác)