Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
Jpp to neni, vsechny informace sedi az na tu, ze se to chysta. Uz to probiha
Dal se chysta instalace kamer se zaberem situace pred vozem se zaznamem, jen to komplikuje UOOU...
Dal se chysta instalace kamer se zaberem situace pred vozem se zaznamem, jen to komplikuje UOOU...
-
von Špilberk
- Uživatel
Tak, kdyby tohle nebylo JPP, ale byla to náhodou pravda, tak rozhodněMM-Mikulovsky píše: ZÁZNAMY MAJÍ BÝT VYUŽÍVÁNY K VYHODNOCOVÁNÍ (NE)FUNKČNOSTI PREFERENCÍ TRAMVAJÍ
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se doslech, že
DPP připravuje do kabin tří tramvají (neznámo jakého typu) instalaci kamer bez záznamu zvuku snímající a zaznamenávající dění před tramvají -údajně uvedené:
1.) vozy mají řídit členové dopravní kontroly
2.) ZÁZNAMY MAJÍ BÝT VYUŽÍVÁNY K VYHODNOCOVÁNÍ (NE)FUNKČNOSTI PREFERENCÍ TRAMVAJÍ
DPP připravuje do kabin tří tramvají (neznámo jakého typu) instalaci kamer bez záznamu zvuku snímající a zaznamenávající dění před tramvají -údajně uvedené:
1.) vozy mají řídit členové dopravní kontroly
2.) ZÁZNAMY MAJÍ BÝT VYUŽÍVÁNY K VYHODNOCOVÁNÍ (NE)FUNKČNOSTI PREFERENCÍ TRAMVAJÍ
Tak to nééé že bych chtěl někomu dávat návodvon Špilberk píše:Aha, tak takhle se zapíná preference. Nehodouparrot píše:Pokud to tady jeste nikdo nepsal, tak na Arbesaku beha od pondeli preference. Hadam ze pravdepodobne byla zapnuta i diky velke nehode z minuleho ctvrtka....Tak s chutí do toho a za chvíli je preference všude.
![]()
Ale vážně: poslední dobou mám často l.22 a pořád nechápu to vzdálené přihlášení do SSZ Brusnice od Hradu. Způsobí to někdy, že padne volno do jízdy nebo to tam je jen pro srandu veverkámNavíc večer to nefunguje a průjezd přes Brusnici je úplně stejný (tedy se zastavením u čoček).
Újezd: SSZ je vedeno jako s podmíněnou preferencí, ale já si nemůžu pomoct, mně to pořád připadá jako pevný cyklus.
S Újezdem souhlas, prostě se jen přihlásíš jako na Strossu a čekáš až na tebe přijde řada. Někdy dostaneš volno dřív a někdy ne.
Ještě dodám, že asi tak posledního 1/4 roku pozoruju změnu na Švandově divadle. Je to tam jinak než bývalo. SSZ pouští víc boční směry (při odbavování cestujících v zastávce ok), ale stává se i že při jízdě ve směru od Újezda padne do jízdy na stůj (i když nejede žádná tram v protisměru), a pak je tam dlouhá čekací doba.
- Bobik
- Uživatel
Mě to taky přijde, že se tam točí pevnej cyklus. Protože volno padá akorát v určitý fázi. S tím, že ta podmíněná preference asi způsobuje akorát to, že pokud je z nějakýho jinýho směru "klid", dřív ho to ukončí a pustí tebe. Což ve většině případů nemáme šanci moc poznat.von Špilberk píše:Újezd: SSZ je vedeno jako s podmíněnou preferencí, ale já si nemůžu pomoct, mně to pořád připadá jako pevný cyklus.
-
von Špilberk
- Uživatel
Aha, tak takhle se zapíná preference. Nehodouparrot píše:Pokud to tady jeste nikdo nepsal, tak na Arbesaku beha od pondeli preference. Hadam ze pravdepodobne byla zapnuta i diky velke nehode z minuleho ctvrtka....
Ale vážně: poslední dobou mám často l.22 a pořád nechápu to vzdálené přihlášení do SSZ Brusnice od Hradu. Způsobí to někdy, že padne volno do jízdy nebo to tam je jen pro srandu veverkám
Újezd: SSZ je vedeno jako s podmíněnou preferencí, ale já si nemůžu pomoct, mně to pořád připadá jako pevný cyklus.
Nepekne napichnuty auticko z boku celne na 7121. Likvidace MU cca pul hodky.MM-Mikulovsky píše:a mne se to dnes zdálo nějaké divné/jinéparrot píše:Pokud to tady jeste nikdo nepsal, tak na Arbesaku beha od pondeli preference. Hadam ze pravdepodobne byla zapnuta i diky velke nehode z minuleho ctvrtka....![]()
ovšem jaká nehoda je na mysli
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tomu nasazuje korunu obratovej čas pro M22 celé DVĚ (!!!) minuty. Pro 57 je tam pět...Bobik píše:A další diplom tomu, kdo nechává zaplou Kohinorku.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a mne se to dnes zdálo nějaké divné/jinéparrot píše:Pokud to tady jeste nikdo nepsal, tak na Arbesaku beha od pondeli preference. Hadam ze pravdepodobne byla zapnuta i diky velke nehode z minuleho ctvrtka....
Pokud to tady jeste nikdo nepsal, tak na Arbesaku beha od pondeli preference. Hadam ze pravdepodobne byla zapnuta i diky velke nehode z minuleho ctvrtka....
- Bobik
- Uživatel
A další diplom tomu, kdo nechává zaplou Kohinorku.
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nádraží Strašnice včera OK 7 z 8 průjezdů, nevyšlo to ve 20:28. Zároveň vlak v protisměru
Ale to Kubánský náměstí... Tomu, kdo to nechal zapnutý, bych snad dal diplom...
Ale to Kubánský náměstí... Tomu, kdo to nechal zapnutý, bych snad dal diplom...
-
von Špilberk
- Uživatel
https://www.facebook.com/prazsketramvaj ... =3&theater

Jo, jo. Další zlepšení.Snímkem křižovatky ulic Plzeňská a Erbenova (mezi zastávkami U Zvonu a Bertramka) ještě bez světelné signalizace si dovolujeme upozornit, že ze zatím neznámých důvodů došlo k vypnutí preference tramvají, což způsobuje nebezpečné situace.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes na 22:
• Horní Mírak se chová divně, např. 17:45 DC zasekl tram dobře na 30 sec...
• u hradu jednou a dost, než vylezou cizinci jdeš s kličkou
• Brusnice též podivná, na volno 10-15 vteřin před vlakem, jakoby čeká, ale zásek před čumák a čeká se k minutě, směr DC podobné, z obou směrů svítí výzva rovně i na odbočení, čili pevný cyklus?
• Horní Mírak se chová divně, např. 17:45 DC zasekl tram dobře na 30 sec...
• u hradu jednou a dost, než vylezou cizinci jdeš s kličkou
• Brusnice též podivná, na volno 10-15 vteřin před vlakem, jakoby čeká, ale zásek před čumák a čeká se k minutě, směr DC podobné, z obou směrů svítí výzva rovně i na odbočení, čili pevný cyklus?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera (Čt) zazděn-stůj před vlak na Nádr. Strašnice DC:
7:08
7:58 (VN potmě)
12:34
Ze 6 kol, to jest opravdu 50:50.
Budu dále sledovat a psát časy, snad to Grossákovi a nám všem pomůže
7:08
7:58 (VN potmě)