Preference / antipreference MHD

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Preference / antipreference MHD

Příspěvek od Karosák » 14.4.2016 22:42

A jedeme dál:
Malý Břevnov poodhalen-od Bílky DC se někde na úrovni domečku s kytičkama a obchodu s keramikou nachází PTK. Je mechanicky v pořádku, ale Malý Břevnov-Falcká jím není detekován! Potmě vn i kz. Když se to v noci rozhodne probliknout, vyhráli jste holt černýho petra. Dále nevím, jestli je další ptk v zastávce, ale při stanicování o vás následující ssz (Bolívarova, u zast. ZC) neví! Opět vn i kz potmě. Navolíte se až blízkým ptk a tak se může stát, že holt už volno nestihnete. Tady celkem zřejmá chyba v detekci, prosím prověřit.

Švandovo divadlo > Arbes opravdu zhoršení bus nebus. Po ukončení zelené od fontány to začne vypouštět Holečkovu plným proudem. Opačným směrem nenastává, tudíž to bude něco, jako dělala onehdy Hostivařská DC a Groš DC (kde již v pořádku).

A dále stále trvají záseky na Vozovně Žižkov přímo DC :-(

Kartouzská luxus! :-)

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 14.4.2016 8:15

Vexle do Zámecký od Radnice/Horek zase mrtvý rádio. Hlášeno.
Ale nebojim se, tam je to věčně nějakej problém.

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 13.4.2016 22:30

Dlabačov stále napevno. Nahlášeno, ale ač jsem sePD ptal, jestli už o tom ví, že trvá cca týden, odpověď byla jen "rozumim-tút". Takže sledujte, ať víme, jestli předali. Vzdálené rádio u K-i-n zdá se šlape, Užocká drží.

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 13.4.2016 14:02

A ještě info o Edenu, večer je tam 60 sec. cyklus, z toho jen 15 pro tram a 45 pro kolmé a kolizní směry. A pokud jde o chodecké panáčky, tak padají na červenou jen 2 vteřiny před stůj a pak už je odbočení Z:idea: Každopádně je tam víc vaty, než na Bořislavce DC, kde při překlápění na stůj už svítí žlutá na levé odbočení k Jenerálce. Pokud vám to padne někde na úrovni konce výlezu z metra a odbočující bude svižník, nebo motorkář je to takřka tutovka, hnus, není tam žádná vyklizovačka :!: :smt096 Už mi to tam takhle padlo a byl jsme zpocenej až na :zadnice

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 12.4.2016 17:27

Ano, Dlabačov pevný cyklus :-S Zítra mám 22, takže nahlásím.

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrpes » 11.4.2016 10:46

Asi je upozornil jejich externí spolupracovník ze SERveru OMG96 :D
Naposledy upravil(a) Petrpes dne 12.4.2016 20:50, celkem upraveno 1 x.

von Špilberk
Uživatel

Příspěvek od von Špilberk » 11.4.2016 8:01

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 10.4.2016 15:08

mart337 píše:Já měl včera odpoledne tři kolečka na 18 a přihlašování bez problémů. Dvakrát volno do jízdy a jednou jsem čekal až odstanicuje a odjede 7 z Otakarky. Ale pravidlo to není. Často to vypadává. Ale není to jen tady.
přihlášení vzdáleného rádia do SSZ za zast. NBS DC PRO ODBOČENÍ (nejen levé pro l.6 a 18, ale i pravé pro výjezdy z PA na Čechovo nám. a dál na východ od něj) NIKDO NEROZPORUJE, TAM TO JEDE OK @3644 , ALE PRO PŘÍMÝ SMĚR TO JIŽ PONĚKOLIKÁTÉ Z:arrow: OPAKOVANĚ ZLOBÍ @3643 :!: :!: :!:

mart337
Uživatel

Příspěvek od mart337 » 10.4.2016 14:47

Já měl včera odpoledne tři kolečka na 18 a přihlašování bez problémů. Dvakrát volno do jízdy a jednou jsem čekal až odstanicuje a odjede 7 z Otakarky. Ale pravidlo to není. Často to vypadává. Ale není to jen tady.

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 10.4.2016 14:12

Bobik-NBS: Měl jsem 5 kol 11 a od NS vždy vzdálená výzva a 3x volno do jízdy, 2x jsem musel přibrzdit, ale normálka. Od NBS naopak vždy výzva potmě a musely se nejdříve zablokovat ROV, pak bylo vždy volno přiděleno normálně, takže stojím za tím, že nefunguje vzdálené rádio ;-) To co popisuješ se mi nestalo, ale nevyvracím a může se to dít paralelně...

von Špilberk
Uživatel

Příspěvek od von Špilberk » 10.4.2016 10:45

Bobik píše:To je výhrůžka, nebo kompliment? :D
Jsem optimista, takže určitě pochvala. Ó děkuju. :lol:
Pochvala za hnědý návrh - neřešit LV, ale preferenci, z čehož by se na vyšších místech určitě po.... :lol:

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 10.4.2016 10:42

von Špilberk píše:...četl jsem tě na zelených...
To je výhrůžka, nebo kompliment? :D
Jsem optimista, takže určitě pochvala. Ó děkuju. :lol:

von Špilberk
Uživatel

Příspěvek od von Špilberk » 10.4.2016 8:41

Bobík: četl jsem tě na zelených. Přidávám dotaz na MŠ. Tahle akce je v jaké fázi :?: :?:
http://www.ropid.cz/tiskove-informace/n ... x3554.html
Pro následující období jsme ve spolupráci s Dopravním podnikem hl. m. Prahy vytipovali zřízení preference pro autobusy v 17 lokalitách a pro tramvaje ve 13 lokalitách.
1 lokalitu pro tramvaje už známe - Arbesák. A dál :?: A to následující období, to je rok, dva, deset :?: 8-[

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 10.4.2016 7:45

Karosák píše: nefachčí vzdálené rádio od NBS přímo na NS.
Nevím, mě přijde, že je chyba jinde. Sice jsem si tam večer s 18 taky postál, ale jednak jak píše MM, z jednoho průjezdu nedělám závěry a jednak si proti mě postála i 11, která tam navíc byla dřív. Nakonec to pustilo prvního mě.
Krom toho tam mívám podezření na záseky volna po hlavní, tedy od Vršovic do Jamrtálu. třeba v noci, když tam pravidelně čekám s 56. Sice mi to čočky hodí většinou hned (a i čekaj), ale čekačka, žejo, jenže občas jakoby se pak ty světla urazily, že když teda nejedu, tak ať si teda trhnu a laskavě si počkám a nechaj mě tam vykysat klidně i minutu a půl. Držej kolikrát přes minutu volno po (úplně prázdný) hlavní, pak pustěj vedlejší a pak teprve mi milostivě dovolej odbočit. Dělaj tak namátkově, nepravidelně.
Stát na čekačce před kontaktem, čili cca 30m od sloupku se mi moc nechce, ale asi začnu.

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 09.4.2016 21:39

Karosák píše:To je žrádlo :-S Takže opět nefachčí vzdálené rádio od NBS přímo na NS. Nahlášeno.
děkuji, měl jsem ráno při výjezdu podezření, ale:
1.) odmítám hodnotit z jediného průjezdu
2.) měl jasem při výjezdu mnohem důležitější starosti

Odpovědět