Což má svojí logiku. Pokud by to inzerovali, tak se lidi vzbouřej a pošlou je s tím do9001 píše:Navíc co mi vadí o to víc, že nikdo o tom nějak extra neinformuje...
Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: Preference / antipreference MHD
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ty ai bereš dovču na volný denvon Špilberk píše:A já mám dovču, tak si to ve čtvrtek užijte.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to doplnil tím, že v úzkém centru stačí na kolaps desítky aut a stojí úplně všechno.Bobik píše:Myslíš kdyby to bylo třeba v Letňanech? Nebo na Suchdole?Bobek píše:A kdyby to bylo jinde?
Kdekoli ve vnitřní Praze to udělá bordel zkrátka proto, protože k tomu autu chybí alternativa. A chybí kam s ním. Jó až budou na příjezdech do města kapacitní P+R s návazností na MHD, která bude mít slušnej interval celodenně (a ne večer 15-20min), bude čistá a podobně, pak maj podobný akce smysl. Ale jestliže lidi nemaj to auto kam dát, případně jedou v něm až pokud možno do místa, protože MHD to trvá minimálně 3x dýl, pak takovýhle akce akorát naštvou všechny.
Navíc co mi vadí o to víc, že nikdo o tom nějak extra neinformuje... A navíc pokud to bude fungovat jako na Smetanově nábřeží tak budeme rádí, že nebude žádné povalení...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak už visí na monitorech, že v okolí Anděla byly zřízeny Zóny 30
Vyjádří se nám k tomu pan Prox, nebo mu mám napsat?
Nejenom že stále nefrčí ani ta Kartouzska, ale ještě se musím plazit, abych nestihl ani to pevné volno, když už se tam jednou za čas objeví.
Hoši, zda se mi nějaká nezdravá Koh-i-noorka pro 22. Pokud nevypálíte že zast. DC včas, klidně to pustí 22 ZC ale na vás to už dlabe. Ikdyž možná chápu, chápu, bo neví, jak dlouho tam budu smrdět, ale následuje brutální volno přímo, odbočení od Slavie, event. volno pro 4, opět volno Moskevská a teprve pak další pokus. Minuta jak víno. Nepomáhá ani když je za vámi přímo vlak k Bohemce, takže třeba se 7 tam taky můžete pěkně nakoupit
Jsou tam přece 2 místa v cyklu, kdy je možné odbočení vložit, tak proč se tak neděje? Zkrátka mi často přijde, že kontakty a rádio jsou k prdu, bo musíte prostě být ve správný čas U ČÁRY, jinak smůla
Možná je to ale problém jen exponovaných špiček, kdy to musí splnit nějaký plán zelených a nelze ustoupit, zatímco v sedle není tolik nároků (třeba detekce kolony od železného mostu) a může přidělit odbočení častěji...
Nejenom že stále nefrčí ani ta Kartouzska, ale ještě se musím plazit, abych nestihl ani to pevné volno, když už se tam jednou za čas objeví.
Hoši, zda se mi nějaká nezdravá Koh-i-noorka pro 22. Pokud nevypálíte že zast. DC včas, klidně to pustí 22 ZC ale na vás to už dlabe. Ikdyž možná chápu, chápu, bo neví, jak dlouho tam budu smrdět, ale následuje brutální volno přímo, odbočení od Slavie, event. volno pro 4, opět volno Moskevská a teprve pak další pokus. Minuta jak víno. Nepomáhá ani když je za vámi přímo vlak k Bohemce, takže třeba se 7 tam taky můžete pěkně nakoupit
- Bobik
- Uživatel
Myslíš kdyby to bylo třeba v Letňanech? Nebo na Suchdole?Bobek píše:A kdyby to bylo jinde?
Kdekoli ve vnitřní Praze to udělá bordel zkrátka proto, protože k tomu autu chybí alternativa. A chybí kam s ním. Jó až budou na příjezdech do města kapacitní P+R s návazností na MHD, která bude mít slušnej interval celodenně (a ne večer 15-20min), bude čistá a podobně, pak maj podobný akce smysl. Ale jestliže lidi nemaj to auto kam dát, případně jedou v něm až pokud možno do místa, protože MHD to trvá minimálně 3x dýl, pak takovýhle akce akorát naštvou všechny.
-
von Špilberk
- Uživatel
A já mám dovču, tak si to ve čtvrtek užijte. 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ozývám se nebojBobek píše:A kdyby to bylo jinde?
(Mimochodem to je akce Magistrátu.)
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna mám ranní 5, alespoň bude 
A kdyby to bylo jinde?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě stačila poslední verze "Smetanovo nábřeží" vs. Karmelitská.Bobek píše:No, asi to bude jezdit podle plotu. Takže vlastně takový běžný pracovní den, jen se to globálně víc opozdí.
(zas bych to tak nehrotil)
Napadlo vás třeba napsat svýmu zastupiteli, nebo se jen čertíte po internetech?
Nejsem na P1 rezidentem, takže tam nemá moc smysl psát
No, asi to bude jezdit podle plotu. Takže vlastně takový běžný pracovní den, jen se to globálně víc opozdí. 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.praha1.cz/cps/doprava-parkov ... 65746.html
Ve čtvrtek asi můžeme odepsat tramvajovou dopravu v Praze ...
Ve čtvrtek asi můžeme odepsat tramvajovou dopravu v Praze ...
- Bobik
- Uživatel
Argumentace dětma není žádná argumentace, ale pouhé neférové "citové vydírání". Jasněže to se špuntama v reálu nemá co dělat. Ale ti, co to používají, to berou jako páku na prosazení vlastního názoru. A běda, pokud jim někdo bude odporovat, pak je to fujfuj asociál, co klidně nechá povraždit NAŠE DĚTI!!
Beztak ti, co nejvíc křičí sami chodí na červenou. Veškeré jejich myšlení je ve smyslu já jdu a nikdo mě nebude omezovat. Když nic nejde, přece nebudu čekat a když jede, zastavím si je semaforem.
Beztak ti, co nejvíc křičí sami chodí na červenou. Veškeré jejich myšlení je ve smyslu já jdu a nikdo mě nebude omezovat. Když nic nejde, přece nebudu čekat a když jede, zastavím si je semaforem.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě nejvíc rozsekává tak všudypřítomná argumentace dětmi. Totálně zdivočelé skupinky špuntů, které se rozptýlí do ulic v PD mezi 7:20-7:55 a dopoledne 12:30-13:30. Já bych na třídních schůzkách pustil pár videí z křižovatek se SSZ právě v těchto exponovaných časech, aby se na svojí drobotinu podívali. SSZ na jejich chaotický pohyb po pozemních komunikacích nemá sebemenší vliv. Nejdřív bych si zametl před vlastním prahem. Ilustrativně Korunní x Sázavská, které bylo postaveno "kvůli škole". Viděli jste tam někdy červenou a chodce (o dětech nemluvě), že by to kdy využil? Jak dlouho tohle potrvá?... 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je tam stejný kvikot i na Těšnov...