Serióznější není. Ale když sepíšete policejní svodku + život celebrit a jen občas to doplníte nějakou lokální záležitostí, těžko vám někdo může vyčítat politickou jednostrannost. Bohužel se z té politiky ani nic nedozvíte. Stejný model zpráv již dávno předvádí TV Nova. Srovnávat ČT a RP může asi jen někdo, kdo RP nepamatuje9001 píše:Za poslední rok mi začíná Blesk přicházet jako to serioznější médium na rozdíl od "Rudého práva" pardon ČT a nebo idnes
Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Humor
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Za poslední rok mi začíná Blesk přicházet jako to serioznější médium na rozdíl od "Rudého práva" pardon ČT a nebo idnesBobik píše:Tak co má chudáček taky dělat jinýho, když ho nikde nemaj rádi.....Petrpes píše:Teď už se zaplať pánbůh věnuje bulváru a....![]()
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, místo zkušební jízdy vozu 6340 bylo omylem uvedeno 8340, čili obyčejné RP...
Většina lidí to pochopila, ale ten ***** OMG96 napsal že příště to bude ban, nebo tak nějak
Teď už se zaplať pánbůh věnuje bulváru a....
Většina lidí to pochopila, ale ten ***** OMG96 napsal že příště to bude ban, nebo tak nějak
Teď už se zaplať pánbůh věnuje bulváru a....
sem rád že ten *** OMH sem už neleze, nebo alespoň se neprojevuje... co slovo to perla 
Prosím dodržujme alespoň základy slušnosti, chodí sem různí lidé, ale to že s nimi nesouhlasíme neznamená, že je budeme urážet. Mod. TJ
Prosím dodržujme alespoň základy slušnosti, chodí sem různí lidé, ale to že s nimi nesouhlasíme neznamená, že je budeme urážet. Mod. TJ
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karosák píše:Pachy do nové stanice bych taky nestrkal. Stačí ten smrad na Můstku
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
von Š: ovšem on alespoň tentokrát uvedl i (dokonce někým tady na tf také již uvedený) dost rozumný protinávrh
"NESTRKAT PACHY" DO NOVÉ STANICE, ALE DO PAKOVACÍHO DOMU NAD BUS TERMINÁLEM U TÉ DOSAVADNÍ, čímž by se navíc zlepšil komfort nejen po přijíždějící do Prahy IAD, ale i na tom BUS teminálu pro cestující využívající povrchovou HD
Můj názor je ovšem takový, že poptávka je tak velká, že by tzv. uživila pakovací domy na obou místech = tak jak si již sám psal, prvně postavit na novém, díky čemuž stávající omezené se nebude omezovat, ale jaž se nové postaví, tak jej dočasně nahradí a následně rozšířené doplní!
Můj názor je ovšem takový, že poptávka je tak velká, že by tzv. uživila pakovací domy na obou místech = tak jak si již sám psal, prvně postavit na novém, díky čemuž stávající omezené se nebude omezovat, ale jaž se nové postaví, tak jej dočasně nahradí a následně rozšířené doplní!
-
von Špilberk
- Uživatel
http://www.blesk.cz/clanek/regiony-prah ... xpert.html

Jsem čekal, kde budou ti experti, a ono nic, jen jeden OMH.Někteří experti ale plán kritizují
-
von Špilberk
- Uživatel
-
von Špilberk
- Uživatel
MMM: dej návrh na OO, aby požadovali "příplatek za střet s blbcem". Řekl bych, že bychom tím vydělali víc, než těmi příplatky za přesčasy, svátky, víkendy atd.
Já potkal "dobrýho týpka" v pondělí: měl jsem l.17, přijel jsem na kontrolní bod Nad Trojou DC a byl jsem tam jako obvykle o minutu dřív. Tak čekám, čekám, a najednou za mnou klepání na sklo a řev: "můžete mi říct, proč tu jak kok*ti stojíme
Na Kobylisích jsme byli skoro o minutu pozdě a já chci stihnout na Štrosu l.26. Máme tam být v 18 a l.26 jede v 19. To sem teda zvědavej, jak to stihneme
"
Samozřejmě jsme to stihli (ještě o minutu dřív), ale to se už magor přihlásit nepřišel, že je rád, že jsem tam byl včas. Navíc, když si někdo na přestup v MHD vyčlení 1 minutu, a pak v tramvaji huláká, aby to jelo rychlejc, tak to považuji za projev duševního onemocnění.

Já potkal "dobrýho týpka" v pondělí: měl jsem l.17, přijel jsem na kontrolní bod Nad Trojou DC a byl jsem tam jako obvykle o minutu dřív. Tak čekám, čekám, a najednou za mnou klepání na sklo a řev: "můžete mi říct, proč tu jak kok*ti stojíme
Samozřejmě jsme to stihli (ještě o minutu dřív), ale to se už magor přihlásit nepřišel, že je rád, že jsem tam byl včas. Navíc, když si někdo na přestup v MHD vyčlení 1 minutu, a pak v tramvaji huláká, aby to jelo rychlejc, tak to považuji za projev duševního onemocnění.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
před pár dny jsem po ránu na zast. Nádr. Modřany ZC vyslechl dost "dobrej" fór na mou adresu.
"kdyby si ty bl..., pustil tu tramvaj ze tebou před sebe, tak nám, kvůli tobě, neujel ten autobus (do Komořan)"
TRAMvaj může být předjeta na trati jinou TRAMvají
Dodávám, že šlo o situaci, kdy mne na předchozím KB Nádr.Braník při cca minutovém čekání tzv. do času s l.3 dojel spoj l.17, který (dle jej řídícího kolegy) měl na těch dvou KB stejné časy a na Nádr. Modřany ZC úmyslně se snažím (v případě možnosti dojet alespoň 30sec. před odjezdem dle VJŘ, aby měli cestující šanci stihnout přestup na BUS směr Komořany (Sídl. Zbraslav/Baně/Zvole ....) a tenkrát se mi to povedlo i 60sec. a té l.17 v závěsu 45sec. + já zapl. pravé směrovky a zhasl čelní potkávačky, ale dotyčná dvojice mužů si šla podél mé TRAM lážo plážo a k přechodu před jejím čelem dorazila přesně v čas odjezdu těch dvou TRAM a viditelně i toho BUS do Komořan.
= každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán
kdyby jsem se coural a na dotyčnou zast přijel později = tak, že by dotyční přes mojí TRAM ten autoBUS nestihli ani zahlédnout, tak jsem se od nich nedočkal uvedené "pochvaly".
"kdyby si ty bl..., pustil tu tramvaj ze tebou před sebe, tak nám, kvůli tobě, neujel ten autobus (do Komořan)"
Dodávám, že šlo o situaci, kdy mne na předchozím KB Nádr.Braník při cca minutovém čekání tzv. do času s l.3 dojel spoj l.17, který (dle jej řídícího kolegy) měl na těch dvou KB stejné časy a na Nádr. Modřany ZC úmyslně se snažím (v případě možnosti dojet alespoň 30sec. před odjezdem dle VJŘ, aby měli cestující šanci stihnout přestup na BUS směr Komořany (Sídl. Zbraslav/Baně/Zvole ....) a tenkrát se mi to povedlo i 60sec. a té l.17 v závěsu 45sec. + já zapl. pravé směrovky a zhasl čelní potkávačky, ale dotyčná dvojice mužů si šla podél mé TRAM lážo plážo a k přechodu před jejím čelem dorazila přesně v čas odjezdu těch dvou TRAM a viditelně i toho BUS do Komořan.
= každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán