Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
Dle pozorování jednoznačně. Jako by ostatní linky z VO byly méněcenné...
je pravda, že vozy 9326+ z VO jsou přednosně vypravovány na linku 22? pokud ano, tak tento postup chválím - hlavně v létě bude na 22, která se vyznačuje dlouhým průjezdem centrem a pomalou cestovní rychlostí, klimatizace dost k užitku. výhledově by byla hezká 22 celá v 15T (a s platebními terminály), aspoň by pak víc vynikly T3 na 23.
- Bobik
- Uživatel
"Úplný restart" - tím myslíš vypnout všechno včetně baterky, dát si cigáro (chvíli počkat) a pak to zase nahodit?
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Většinou pomáhá úplný restart.ZXS91 píše:Mě se neozývaly v kabině různé gongy (navolení, uzavření dveří), nezaznamenal si to také?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ty se chovaly divně. Co zastávku tišší a tišší, na konečné jsem přidal hlasitost z 5 na 7, pak pár zastávek ticho, pak zase jak z hrnce....no žilo si to vlastním životem 
A samozřejmě mazání
Třeba na rovince mezi Malým Břevnovem a Kaufem, mezi Hostivařskou a Grošem. Skutečně poctivě mazal oběma směry oblouk do/z podjezdu ZM. Pak třeba oblouk na Národní, křižovatka Újezd, dolní Klárov... Nepamatuji? si všechny. Naopak mně mrzelo, že nemazal esíčka na Míráku, ani Malé Straně.
*mazat, myšleno, že to syčelo
A samozřejmě mazání
*mazat, myšleno, že to syčelo
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě se neozývaly v kabině různé gongy (navolení, uzavření dveří), nezaznamenal si to také?Karosák píše:9288 s výměnným/opraveným posledním podvozkem, nyní neobutá je opravdu smakozni svezení B-) Obecně k 15T mám postřeh upgradu na teploměrech, že zastávky u metra mají piktogram metra na čtverečku v barvě dané linky
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9288 s výměnným/opraveným posledním podvozkem, nyní neobutá je opravdu smakozni svezení B-) Obecně k 15T mám postřeh upgradu na teploměrech, že zastávky u metra mají piktogram metra na čtverečku v barvě dané linky 
Na vozovnách ano, v dílnách informaci dostali...demon píše:Což se určitě běžně děje...DavidD píše:Stačí s tím každý týden o čtvrtku otážky pootočit a je to bez problému..
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Toto mohu potvrdit, posunují s tím vozovenský kočkydemon píše:Což se určitě běžně děje...DavidD píše:Stačí s tím každý týden o čtvrtku otážky pootočit a je to bez problému..
Jednou jsem takovouto přejel, játra z ní vylezla ven, ale kočka na mě pořád koukala pohledem, tys to ale vymňouk
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Což se určitě běžně děje...DavidD píše:Stačí s tím každý týden o čtvrtku otážky pootočit a je to bez problému..
Stačí s tím každý týden o čtvrtku otážky pootočit a je to bez problému..Karosák píše:A to může být, když se vůz na delší čas odstaví...třeba 9230. To se může s novými koly počítat rovnou, bo se vyleží, pokud se to nedá na jalové, nebo se s tím nehýbe, ne?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to může být
, když se vůz na delší čas odstaví...třeba 9230. To se může s novými koly počítat rovnou, bo se vyleží, pokud se to nedá na jalové, nebo se s tím nehýbe, ne? 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Navíc je zima a to kola padají tak nějak tradičně, nehledě na kvalitu. Prostě tepelná roztažnost materiálu vlivem velkých rozdílů teplot, u 15T ještě mnohem horší díky brzdovému kotouči jako součásti kola.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych dodal, že protáčení je problém, skládané kolo s kotoučem brzy je problém, ale problém je především to, že když dva dělají totéž, není to totéž, aneb problém subdodavatelů a jejich sice stejných výrobků, ale různých vlastností.