No to chápu. Zabíjet je zmetkyBobik píše:Nejlepší je, když minutu stojíš v zastávce, konečně začneš zavírat dveře a v tu chvíli někdo přijde s něčím votravovat.

Moderátor: TRAM-FÓRUM
No to chápu. Zabíjet je zmetkyBobik píše:Nejlepší je, když minutu stojíš v zastávce, konečně začneš zavírat dveře a v tu chvíli někdo přijde s něčím votravovat.
Však pokud náhodou mám 15T a někdo se na mě dobejvá, tak ho taky ignoruju.dreamerCZ píše:No vidíš, to by mě nenapadlo, já myslel, že je můžete ignorovat.
No vidíš, to by mě nenapadlo, já myslel, že je můžete ignorovat. Navíc mě jako cestujícího by nenapadlo na tramvajáka klepat a něco po něm chtit. To už bych rovnou moh klepat i na metrákavon Špilberk píše:Neuznám, protože lidi samozřejmě klepou i na řidiče v 15T. V centru a ještě o víkendu si někdy připadám, jak pojízdná informační kancelář. Možná, že o malilinko míň než v jiných tramvajích, ale stejně dost často. A zrovna myslím, že s turisty mají víc kontaktu tramvajáci než autobusáci
Neuznám, protože lidi samozřejmě klepou i na řidiče v 15T. V centru a ještě o víkendu si někdy připadám, jak pojízdná informační kancelář. Možná, že o malilinko míň než v jiných tramvajích, ale stejně dost často. A zrovna myslím, že s turisty mají víc kontaktu tramvajáci než autobusáci.dreamerCZ píše:Ale uznej, že vy si sedíte pěkně zavřený v tý kabině, zrovna v 15T to máš všechno za zády jako v metru a nikdo po tobě nemůže nic chtít. Zatímco já musím debilnímu turistovi...
Zrovna tam je nehoda každou chvíli (a jsou to i pěkně hnusné nehody). Sice to není myška, ale je to buď odbočení vlevo rovnou pod tramvaj nebo přejíždění. Takže zrovna tady oči na stopkách a šestý smysl v plné pohotovosti.dreamerCZ píše:Nebo když jedeš od Vysočan na Palmovku seš na vyvýšeným pásu a jen tak ti nikdo myšku nehodí.
Ale já přeci netvrdím, že nemáte žádnej. Jen si myslím že je jich míň. Nic víc.von Špilberk píše:Já mu taky jeho problémy věřím, ale je sranda, když někdo uvažuje stylem: já mám problémy a oni nemaj žádnej.
Vidíš, to by nečekal. Takový pěkný nový tramvaje. To teda nic moc. Ty bláho, docela by mě zajímalo, jako teď myslím upřímě, jak u vás probíhá taková výměna, nebo řešení poruchy? Když ti to třeba klekne někde v zastávce a nemůžeš prostě jet dál. Jak se to u vás řeší? Když máte jen tu jednu kolej?von Špilberk píše:Poruchovost: kolega v neděli vyjížděl ve 4 ráno a už v poledne měl třetí 15T.![]()
Jasně, asi všude to nebude lážo plážo, ale všimli jste si určitě, že DPP pomalu ale jistě tramvajovou trať renovuje a tak nějak se jí věnuje. Ale silnice? To je neřešitelný.von Špilberk píše:Tratě a jízda: doporučuju Zenklovu kvůli samotné trati nebo Nusle kvůli výkopům těsně u kolejí.
Ale prdvon Špilberk píše:Lidi: myslel jsem, že vozíme víceméně totéž, co autobusy. No ale když je tramvajích všechno lepší než na busech, tak holt máme i lepší cestující.![]()
Ale tak to je samozřejmě myšleno s mírnou nadsázkou. Netvrdím, že si můžeš dát šlofíka a jede to samo a nic se nemůže stát. Ale uznej, že třeba ty úseky co jsem jmenoval, tam máš prostě minimum starostí, vždyť ti na ty koleje nikdo nemůže vjet. Nebo když jedeš od Vysočan na Palmovku seš na vyvýšeným pásu a jen tak ti nikdo myšku nehodí.von Špilberk píše:No a pokud si někdo myslí, že autobusák musí dávat pozor na cestu furt, kdežto:tak je snad lepší, že je na busech, a na tramvaj ať radši neleze.dreamerCZ píše:zatímco vy spozorníte když se blíží křižovatka, nebo přechod
tak je snad lepší, že je na busech, a na tramvaj ať radši neleze.dreamerCZ píše:zatímco vy spozorníte když se blíží křižovatka, nebo přechod