Tohle jsem si taky myslel, ale nějak 5573 na čele zrovna moc čísel nemáKarosák píše:Technická - ta ev. č zvenku být musí kvůli DÚ, focení při MU atd...OL dokonce nedávno doplňoval ev. č. na zádě svých vozů. Chod světa neřídí Brejsove...

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Tohle jsem si taky myslel, ale nějak 5573 na čele zrovna moc čísel nemáKarosák píše:Technická - ta ev. č zvenku být musí kvůli DÚ, focení při MU atd...OL dokonce nedávno doplňoval ev. č. na zádě svých vozů. Chod světa neřídí Brejsove...
Já myslel, že to bude práce pro Dílny, a ona bude soutěž.Pokud vše dobře dopadne, přestěhují se oba vozy do Prahy, kde by měly být jejich skříně použity pro rekonstrukci dvou vozů T3SUCS. Jeden vůz by měl být rekonstruován na typ T2 ve stavu po vyrobení, druhý do stavu po druhé GO, přičemž zhotovitel obou rekonstrukcí se musí nejprve vysoutěžit
Dneska na 41 byla 412+723 a na vyhlídkově okružních jízdách 2272 a 349.kruťák píše:Věděl by prosím někdo, jaké vozy byly o tomto víkendu vypraveny na lince 41?
Já tě mám taky rádthriller2 píše:Nicméně do té doby na to budeš preventivně házet špínu. Sqělý postup..9001 píše:...Ale pokud se to zaplatí resp vydělá na sebe tak s tím nemám problém.
Nicméně do té doby na to budeš preventivně házet špínu. Sqělý postup..9001 píše:...Ale pokud se to zaplatí resp vydělá na sebe tak s tím nemám problém.