Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Tak o tom snad není pochyb, ne ?
- Bobik
- Uživatel
Já vím, že není nic staršího, než včerejší noviny, leč na těch fotkách z pátku ze Strašnic ještě není to "nejdůležitější" - bude už konečně do horních vrat rádiová vexle?
Aha, tak to děkuji za vysvětlení a držím palce s hledáním času...
(Holt duše programátora poznává "chyby" i tam kde nejsou, asi deformace...)
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Zatímco na FB jednou příspěvky zmizí a jsou nedohledatelné, v rubrice Na znamení naštěstí zůstanou k dohledání. Takže to co se často pošle na FB z mobilu nejde tak jednoduše udělat do této rubriky na "páteři". A holt někdy hledání času trvá dlouhou dobu
Je to přepsané z facebooku a někdo si na to musí najít čas.
Nevím, zda je chyba na mém přijímači, nebo kde... Ale už to nevydržím a napíšu.
Se zájmem klikám každý den na rubriku "Na znamení", ale už asi rok (nebo i víc) tam pozoruji něco podivného: Dlouhou dobu (i měsíce) tam visí stále stejné příspěvky, jako kdyby redakce onu rubriku už dávno opustila. A pak se najednou stavidlo protrhne a na stránce se zázračně objeví záplava aktualit datovaných průběžně v celém uplynulém období. Už jsem viděl několik takovýchto cyklů, chová se mi to shodně doma i na pracovišti (oboje s prohlížečem Firefox na systému Ubuntu). Skoro mám (po osobní zkušenosti s úplně jiným ale podobným systémem) dojem, že možná někde na serveru bude nějaká vyrovnávací/zrychlovací paměť (cache), která se nikdy nevysypává a drží pro běžného návštěvníka starou podobu obsahu (mohu se samozřejmě mýlit). Já totiž mohu stránku v prohlížeči obnovovat jak chci a nezmění se nic.
Naposled rubrika zamrzla koncem února (pokud si vzpomínám, ještě před pár dny jsem vídal jako nejnovější příspěvek stále jen "Třetím vozem T3R.P (po vozech #8300 a #8500), na který byla doplněna čelní zásuvka...." z 26. února), předevčírem jsem si pak dal maraton při čtení náhle zjevených 47 dalších příspěvků (dnes vidím jako nejnovější "Do Prahy byl dnes po opravě přivezen vůz Škoda 15T ForCity Alfa #9319" z 20. května).
Se zájmem klikám každý den na rubriku "Na znamení", ale už asi rok (nebo i víc) tam pozoruji něco podivného: Dlouhou dobu (i měsíce) tam visí stále stejné příspěvky, jako kdyby redakce onu rubriku už dávno opustila. A pak se najednou stavidlo protrhne a na stránce se zázračně objeví záplava aktualit datovaných průběžně v celém uplynulém období. Už jsem viděl několik takovýchto cyklů, chová se mi to shodně doma i na pracovišti (oboje s prohlížečem Firefox na systému Ubuntu). Skoro mám (po osobní zkušenosti s úplně jiným ale podobným systémem) dojem, že možná někde na serveru bude nějaká vyrovnávací/zrychlovací paměť (cache), která se nikdy nevysypává a drží pro běžného návštěvníka starou podobu obsahu (mohu se samozřejmě mýlit). Já totiž mohu stránku v prohlížeči obnovovat jak chci a nezmění se nic.
Naposled rubrika zamrzla koncem února (pokud si vzpomínám, ještě před pár dny jsem vídal jako nejnovější příspěvek stále jen "Třetím vozem T3R.P (po vozech #8300 a #8500), na který byla doplněna čelní zásuvka...." z 26. února), předevčírem jsem si pak dal maraton při čtení náhle zjevených 47 dalších příspěvků (dnes vidím jako nejnovější "Do Prahy byl dnes po opravě přivezen vůz Škoda 15T ForCity Alfa #9319" z 20. května).
Vypadá to dobře, jen tam nedávají dnešek
(pro Prahu 2)

(pro Prahu 2)
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ikony o pocasi umi napr. slunecno.cz, ale chteli jsme to primo od zdroje.
Vypadá to, že Meteopress přestal generovat ikonky s předpovědí počasí, takže se předpověď na titulní stránce zasekla někde v březnu. Věděli byste někdo, kde by se našlo něco podobného hotového?
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Moc díky za další scanované fotografie Absolutovi a dalším, kdo se podíleli na jejich zpracování.
Vidím, že všechno zlé je k něčemu dobré. A protože kvůli tomu koronacirkusu je v Praze nuda jak Brně, tak mají tvůrci víc času věnovat se tomuto luxusnímu webu.
Ještě jednou moc díky.
Vidím, že všechno zlé je k něčemu dobré. A protože kvůli tomu koronacirkusu je v Praze nuda jak Brně, tak mají tvůrci víc času věnovat se tomuto luxusnímu webu.
Ještě jednou moc díky.
- Bobik
- Uživatel
Ze začátku tam byla 20, po nějaký době se zvýšilo na současných 30.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podle mapy.cz tam je fakt 20... Jestli novinka kvůli Merkuru?
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V článku o Hostivařské trati se píše: "Navíc je trolej zavěšena proklatě nízko a proto je v podjezdu omezená rychlost do 20 km/h." S trolejí zavěšenou proklatě nízko souhlasím, ale dvacítku jsem tam dneska zcela jistě neviděl. Řekl bych, že 30 je ta správná číslovka
A v provozovaných linkách se nějak vytratila 99, tu jsem tam taky jistojistě dneska potkal
Kažopádně děkuji za parádní článek
A v provozovaných linkách se nějak vytratila 99, tu jsem tam taky jistojistě dneska potkal
Kažopádně děkuji za parádní článek
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz: v článku o pracovní jámě na Barrandově se píše, že jáma byla také v Ďáblicích - byla by nějaká fotka?