Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Preference / antipreference MHD
Zastávka ZC je ale přece na Vinohradské, tak jakou to má souvislost se Starostrašnickou?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv do konce výluky, ale TRVALE. Proč by měl být výsměch ? V oblasti je silně přezastávkováno...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to TRVALE.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
https://www.dpp.cz/omezeni-a-mimoradne- ... etail/6858
Už je to tak... Ale snad to bude jenom do konce výluky, protože jinak je to fakt výsměch v kombinaci s protisměrem...
Už je to tak... Ale snad to bude jenom do konce výluky, protože jinak je to fakt výsměch v kombinaci s protisměrem...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a nesouvisi to s tim, ze zastavka bude od 3.8. trvale zrusena?
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Jsou si jistej? Vždyť za zastávkou Krematorium Strašnice ještě není v Apexu příznak, protože tam žádná výhybka není, tak by to vzdálený rádio stejnak nepoznalo kam chci jet.... A pokud by se příznak přidával, pak je to zcela nesystémové, protože nevím o jiném místě v Praze (kdyžtak mne oprav), kde by se cpal příznak do mezizastávkového úseku na výhybku, která je až v dalším mezizastávkovém úseku.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1) Vypich nevím, teď je to mimo můj revír.
2) Zřejmě započala obnova SSZ kolem Thákurovy
3) Při poslední výluce Vinohradské tř., bylo kromě opravy poškozeného svršku u zastávky Vinohradské hřbitovy, také instalováno HW vybavení vzdáleného rádia pro křižovatku Vinice od krematoria. Hned za přejezdem u krematoria ZC jsou krabičky
2) Zřejmě započala obnova SSZ kolem Thákurovy
3) Při poslední výluce Vinohradské tř., bylo kromě opravy poškozeného svršku u zastávky Vinohradské hřbitovy, také instalováno HW vybavení vzdáleného rádia pro křižovatku Vinice od krematoria. Hned za přejezdem u krematoria ZC jsou krabičky
- Bobik
- Uživatel
Poslušně hlásím, že na Vypichu už asi 14 dní frčí nějaký pevný cyklus. Ví se, neví se? A Malý Břevnov taky nějak divně kvoká, taktéž mám podezření na nějaký pevný cyklus - třeba ZC klidně zazdí tramvaj při rozjezdu poté, co z ní vylezl jeden člověk (takže žádné dlouhé stanicování) a pustí to odbočení vlevo, aniž by k tomu byl důvod, následně zprava z vedlejší, taky bezdůvodně a všechno dlouho trvá.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Demontováno SSZ Seifertova x Krásova 
Pro Modřanskou - Údolní bylo připravené a naprogramované DŘ od roku 2018. Při letošním zahájení stavby si hlavní pražský cykloterorista poručil doplnit cyklopruhy (kvůli nim se musela snížit rychlost vozidel ze 70 na 50 km/h) a cyklonávěstidlo a celé připravené DŘ bylo v tu chvíli k ničemu. Dvě opravené verze už neprošly přes MHMP a PČR, teď mají k připomínkám třetí verzi.
-
von Špilberk
- Uživatel
Tak sláva.20.06.2020 Dynamika na semaforu u Obchodního centra Hostivař
Další signalizace obnovená v tomto roce dostala dodatečně dynamické řízení s preferencí tramvají. SSZ 0.622 Švehlova - Práčská...
-
von Špilberk
- Uživatel
Výzvy svítí a volno neutíká.
Ještě jednou něco jiného: https://www.metrobus.cz/video/jak-zrychlit-tramvaje
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsi asi napsat Topolová, Pražská svítí výzvy a Jahodová fungují předvěsti
Ale každopádně dobré zprávy.
Nad tou kamerou jsem dumal a nejprve jsem si jí všiml, jak "čumí" do Tomášské. Častokrát už bylo volno ze splítky a kolik aut to tam ještě švihlo na žhavé vlákno. Inu říkal jsem si, že to bude detekce jízdy na červenou a budou chodit obálky. Avšak pak jsem zřel druhý exemplář u zastávky Hellichova, kterak je nasměrována k Újezdu. A tam nevím, co by mohla detekovat. Napadlo mně snad jen objíždění tram zleva do červené, ale tímto směrem není nastavena a přes případnou tram "nevidí"
Avšak to také může být detekce tranzitu přes Malou Stranu, tedy to, o čem jsme se tu před časem již také bavili v souvislosti s pokusnými uzávěrami průjezdu levého a pravého břehu. Nejdříve analýza, pak se to pustí naostro
Nad tou kamerou jsem dumal a nejprve jsem si jí všiml, jak "čumí" do Tomášské. Častokrát už bylo volno ze splítky a kolik aut to tam ještě švihlo na žhavé vlákno. Inu říkal jsem si, že to bude detekce jízdy na červenou a budou chodit obálky. Avšak pak jsem zřel druhý exemplář u zastávky Hellichova, kterak je nasměrována k Újezdu. A tam nevím, co by mohla detekovat. Napadlo mně snad jen objíždění tram zleva do červené, ale tímto směrem není nastavena a přes případnou tram "nevidí"
Avšak to také může být detekce tranzitu přes Malou Stranu, tedy to, o čem jsme se tu před časem již také bavili v souvislosti s pokusnými uzávěrami průjezdu levého a pravého břehu. Nejdříve analýza, pak se to pustí naostro