Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Myslím, že zákaz vycházení budeme mít celkem brzo zpátky...
- Bobik
- Uživatel
Tak nad tím jsem přemýšlel taky a jediné, co mě napadlo bylo, že je potřeba tvrdě šetřit a že by nevycházely oběhy, tedy úspora by ve skutečnosti byla minimální. Ono prachy nejsou, jenže to nikdo z politiků neřekne nahlas, protože by jim lidi okamžitě omlátili o hlavu, že "na blbosti je" (cykloekonesmysly), ale na MHD není a "jak je toto možné".
Stačí, že jim to omlací už teď.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já pořád nepobírám ty soupravy na nočních
Když jde o cca 1-2 hodiny "tečení". Metro se prodlouží, povrch ne, wtf
A pak místo aby o hodinu déle jezdily denní, tak se prožírají vozokm v soupravách na 13. Celý den gh, většinu noci gh. Fakt by nebylo lepší protáhnout denní provoz o hodinu, souběžně s tím metrem? Já chápal dřívější ukončení denních, dokud byl zákaz vycházení, ale teď bych opět čekal jarní model, kdy například skončí dříve některé linky
Jestli mi to někdo zvládne vysvětlit v souvislostech, budu rád, díky
Jestli mi to někdo zvládne vysvětlit v souvislostech, budu rád, díky
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ty nový jízdní řády především nahrál do IDOSu a na web, když už s tím kluci na jízdních řádech měli takový práce
Bohužel podle IDOSu, Lítačky, Google (a zkrátka všech dostupných JŘ) se od pondělí nic nemění.
-
von Špilberk
- Uživatel
Speciální předvánoční posílení provozu...
1. odklonil bych l.13 na Zvonařku, aby se půlené l.4 nemotala na Čecháči
2. nebylo by lepší provozovat linku 8 ve spojích Podbaba - Těšnov a Špejchar - Hloubětín
Třeba

Nebo (aby nebyl problém čerpat BP) vytvořit linku Těšnov - Červený Vrch. Číslo je mi jedno (28, 36, 38), ale pro cestující asi lepší. Mám obavu, že vložáky na l.8 moc velký úspěch nesklidí.
2 diskuzní nápady:Tramvaje
Provoz tramvají dle prázdninového jízdního řádu s celodenním intervalem v pracovní dny 10 minut.
Páteřní linky číslo 9, 17 a 22 v provozu v pracovní dny s intervalem 5 minut.
Od pondělí 14. prosince 2020 dochází k posílení tramvajového provozu v pracovní dny: NOVÉ
Linka číslo 2 - do přibližně 20.00 hodin provozována v soupravách 2xT nebo v kloubových vozech.
Linka číslo 4 - provozována i v období od přibližně 9.30 hodin do přibližně 15.30 hodin, a to v úseku Čechovo náměstí – Plzeňka. V období od přibližně 15.30 hodin do přibližně 19.30 hodin bude v úseku Čechovo náměstí – Plzeňka zkrácen interval z 10 minut na 5 minut.
Linka číslo 8 - v období od přibližně 7.00 hodin do přibližně 19.30 hodin bude v úseku Bílá labuť – Sparta zkrácen interval z 10 minut na 5 minut.
1. odklonil bych l.13 na Zvonařku, aby se půlené l.4 nemotala na Čecháči
2. nebylo by lepší provozovat linku 8 ve spojích Podbaba - Těšnov a Špejchar - Hloubětín
Nebo (aby nebyl problém čerpat BP) vytvořit linku Těšnov - Červený Vrch. Číslo je mi jedno (28, 36, 38), ale pro cestující asi lepší. Mám obavu, že vložáky na l.8 moc velký úspěch nesklidí.
Dobře, pokud se musíme chytat za slovo, můžu to rozepsat. Nevolnost onoho člověka nesouvisela s provozem tramvají (čili nešlo o povalení). V době zásahu však bylo třeba odklonit tramvaje, aby měla ZZS dostatek prostoru. Později se ještě na nějakou dobu úsek zprovoznil s tím, že tramvaje využívaly pouze zadní část zastávky.
no byl odklon přes Palmovku v Sokolovské, takže s provozem to celkem souviselo.
S provozem tramvají to souvislost nemělo.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tipuju Olšany, nebo Vinohrady 
co včera ten týpek na Palmovce? Dali ho do kupy? celkem drsnej pohled
-
von Špilberk
- Uživatel
A je to: https://www.dpp.cz/spolecnost/pro-media ... o-22-hodin
Metro, denní tramvaje a autobusy včetně příměstských linek ukončí od pondělí 2. listopadu svůj provoz již v období cca mezi 22:00 a 22:30 hodin, kdy je v Praze nahradí linky nočních tramvají a autobusů.
-
honza z Mo
- Uživatel
NE "prý", ale plánovači předělávaj služby!. hotovo!!Fčas - nejpozdějc vo víkendu se to dovíš

-
von Špilberk
- Uživatel
Prý se projednává a řeší omezení provozu. Má nastat od pondělí, budou se měnit už vytvořené služby. Jsem zvědav, co vznikne.