jak si na to prisel?Phabbey píše:Co mi nejde do hlavy je fakt, že na dveře se nesmí šáhnout, protože je to sponzorský dar
T3R, T3G
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
MOp
-
MOp
moc ne.. spise bychg rekl ze nic.. pujde o nejake ty papiry, jak bylo naznaceno..Gagarin píše:To je přesně to co jsem psal. V současnosti pro cestující nejmodernější tramvaj, jen ty pohledy a údivy, když ji pražané viděli jezdit v ulicích... Praha má akutní nedostatek vozů a relativně velmi moderní (alespoň na Prahu) vůz se prodá kvůli dveřím. Stačilo by vyměnit...
Nevíte, kolik za to DPP zinkasuje?
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
To je přesně to co jsem psal. V současnosti pro cestující nejmodernější tramvaj, jen ty pohledy a údivy, když ji pražané viděli jezdit v ulicích... Praha má akutní nedostatek vozů a relativně velmi moderní (alespoň na Prahu) vůz se prodá kvůli dveřím. Stačilo by vyměnit...Petr píše:Ano s tou výzbrojí jsem se seknul, ale pořád mi to nevysvětluje fakt, že prodáme Brnu funkční tramvaj, jen kvůli závadě na pohonu dveří. To je snad horší než Kocourkov.....radek31 píše:já myslel, že 8200 i 8205 mají výzbroj TV8 - jak to teda je, když píšeš že mají každý jinou? a btw pokud byl problém ve dveřích, tak to s lidma jezdit moc nemůže, ale přes myčák to snad nevadí
Nevíte, kolik za to DPP zinkasuje?
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ano s tou výzbrojí jsem se seknul, ale pořád mi to nevysvětluje fakt, že prodáme Brnu funkční tramvaj, jen kvůli závadě na pohonu dveří. To je snad horší než Kocourkov.....radek31 píše:já myslel, že 8200 i 8205 mají výzbroj TV8 - jak to teda je, když píšeš že mají každý jinou? a btw pokud byl problém ve dveřích, tak to s lidma jezdit moc nemůže, ale přes myčák to snad nevadí
-
radek31
- Moderátor
já myslel, že 8200 i 8205 mají výzbroj TV8 - jak to teda je, když píšeš že mají každý jinou? a btw pokud byl problém ve dveřích, tak to s lidma jezdit moc nemůže, ale přes myčák to snad nevadíPetr píše:To by mě zajímalo, co se dá z vozu 8200 použít na vůz 8205.... Nějak nechápu - jiná výzbroj, ovládání vozu, dveře, pantograf, okna, spřáhla.... A už vůbec nechápu, jak ten vůz "s těžkou závadou", kvůli níž byl odstaven, mohl sám jezdit do myčáku. Fakt mám pocit, že nám strašničtí zabili tramvaj - a ten pocit ve mě sílí už jen proto, že nefunknční tramvaj by Brno nekoupiloPepa píše:Tak ta skupinka lidí byla z Brna a prohlíželi si 8205, pak ji chtěli umýt a asi 4x museli do myčáku až ji "utopili" a něco v ní chytlo, proto stáhli 8200 z provozu na náhradní díly. 8205 bude převezena do Brna po železnici.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajímalo, co se dá z vozu 8200 použít na vůz 8205.... Nějak nechápu - že by výzbroj? Jiné je ovládání vozu, dveře, pantograf, okna, spřáhla.... A už vůbec nechápu, jak ten vůz "s těžkou závadou", kvůli níž byl odstaven, mohl sám jezdit do myčáku. Fakt mám pocit, že nám strašničtí zabili tramvaj - a ten pocit ve mě sílí už jen proto, že nefunkční tramvaj by Brno nekoupiloPepa píše:Tak ta skupinka lidí byla z Brna a prohlíželi si 8205, pak ji chtěli umýt a asi 4x museli do myčáku až ji "utopili" a něco v ní chytlo, proto stáhli 8200 z provozu na náhradní díly. 8205 bude převezena do Brna po železnici.
Naposledy upravil(a) Petr dne 26.5.2005 21:01, celkem upraveno 1 x.