Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Štěpán

Příspěvek od Štěpán » 15.7.2005 0:24

Myslím, že i tramvajová diskuze může být zajímavá. Vždyť tu máme spoustu zajímavých tramvají, každou chvíli se stane něco zajímavého (většinou bohužel).
Podívej se třeba na tohle fórum: http://forum.svetmhd.net/ Další hezký příklad dobrého diskuzního fóra a navíc tramvajového.
Já osobně navrhuju tohle řešení: http://www.forum.tramfoto.com/ Nekamenujte mě, prosím. Je to jen návrh.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

taky

Příspěvek od Honzík » 15.7.2005 0:17

se mi děsně líbí metroweb. je moderní a hustej. člověk si vybavuje super a rychlé věci, když to vidí. moderno moderno moderno. Ale to je tím metrem, prostě něco jiného. tramvaje to je usedlé.

Pajda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Metroweb

Příspěvek od Pajda » 14.7.2005 22:44

kocour píše:
Pajda píše:na metroweb nechodím, to úvodem.
PROČ?
To možná děláš chybu.
Tomuto názoru se nebráním, :oops: ale nedá se zvládnout všechno.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 14.7.2005 22:12

kocour píše:Tome, Metroweb je skvělej, mám jen jeden malý námět (pokud by to bylo technicky moc náročný, tak na to kašli): Jde o to, že když otevřu Tramfórum, tak hned na první stránce v podobě rubriky "posledních 10 příspěvků" vidím, kde to právě žije. Na metrowebu se musím vším proklikat. Nešlo by to i u tebe?
já už o tom uvažoval dávno, dokonce sem to i zkoušel... jen nyní už nevím jak se ten vylepšovák jmenuje... zkusím to někde najít :)

[pamatuju si že na vs. 204 mi to tuším nefungovalo, respektive bylo to pohyblivý... a někdy se to vůbec nerozběhlo... ]

kocour

Příspěvek od kocour » 14.7.2005 21:21

PROČ?
To možná děláš chybu.

kocour

Příspěvek od kocour » 14.7.2005 21:20

Tome, Metroweb je skvělej, mám jen jeden malý námět (pokud by to bylo technicky moc náročný, tak na to kašli): Jde o to, že když otevřu Tramfórum, tak hned na první stránce v podobě rubriky "posledních 10 příspěvků" vidím, kde to právě žije. Na metrowebu se musím vším proklikat. Nešlo by to i u tebe?

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 14.7.2005 16:38

Proxy píše: Tome, nezbývá než blahopřát :-({|=
děkuji 8-)

Pepa
Uživatel

Příspěvek od Pepa » 14.7.2005 16:37

Proxy píše:Mně osobně však ta diskuze přijde v pohodě, nevidím tu žádný problém.
Když to říkáš tak asi jo, ale přeci by se tam mohlo rozebírat něco jiného i když to téma je skoro jako Postřehy z terénu...

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 14.7.2005 14:50

Pepa píše:Můžete mi vysvětlit proč se v tématu Vypravení vozů píše o něčem úplně jiném, proč to nepřesunete do Bez tématu? Aspoň by se tu trochu uklidilo...
:lol: Problém daný názvem tématu je zřejmě složitější, než se mnohým původně zdálo a uhnulo úplně jinam od původního fricoolinkově nápadu. :|
Mně osobně však ta diskuze přijde v pohodě, nevidím tu žádný problém.

Tome, nezbývá než blahopřát :-({|=

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 14.7.2005 13:58

Pajda píše:Nechtěl jsem tim nic říct. Jen jsem konstatoval, jaký dojem na mě udělal Tomův popis. Nic víc, nic míň.
popis eště dopním o toto: http://www.metroweb.cz/diskuze/viewtopi ... =6977#6977
a toto
http://www.metroweb.cz/diskuze/viewtopic.php?t=136

aby v tom bylo jasno :lol: :twisted:

Pajda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda » 14.7.2005 13:44

Nechtěl jsem tim nic říct. Jen jsem konstatoval, jaký dojem na mě udělal Tomův popis. Nic víc, nic míň.

Gagarin
Uživatel
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 14.7.2005 13:36

Tom píše:
Podle Tomova popisu na metrowebu funguje systém jednoho osvíceného soudce a několika udavačů. :( Navíc soudce je i vrchní supervizor. Na tram-foru je několik samostatně uvažujících a konajících moderátorů. V tom bude asi ten rozdíl.
:roll:
Tome, naprosto dostačující. Je vidět, že Pajda na Metrofórum opravdu nechodí. To je totiž na nesrovnatelně vyšší úrovni než TF.

Opravdu jinak se reagovat nedá.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 14.7.2005 13:33

Tom píše:
Podle Tomova popisu na metrowebu funguje systém jednoho osvíceného soudce a několika udavačů. :( Navíc soudce je i vrchní supervizor. Na tram-foru je několik samostatně uvažujících a konajících moderátorů. V tom bude asi ten rozdíl.
a pointa je tedy ta, že tam je to špatně a funguje to a tady je dobře a nefunguje to :D
chtělo by to více upřesnit...

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 14.7.2005 13:30

Pepa
Uživatel

Příspěvek od Pepa » 14.7.2005 13:26

Můžete mi vysvětlit proč se v tématu Vypravení vozů píše o něčem úplně jiném, proč to nepřesunete do Bez tématu? Aspoň by se tu trochu uklidilo...

Odpovědět