A tohle je co?Tramvajacek píše:Jak to, kdyť na meziměsto můžou jenom odporáky....
http://tramvaje.plzenskamhd.net/mesta/lib/lib23MKp.jpg
http://tramvaje.plzenskamhd.net/mesta/lib/lib13p.jpg
Moderátor: TRAM-FÓRUM
A tohle je co?Tramvajacek píše:Jak to, kdyť na meziměsto můžou jenom odporáky....
Tak to je super. Asi tam zavítám. Mohla by vyjet RT6kaTramvajacek píše:Platí termín 1.8. 2005. Do 22.7. je výluka na úseku Viadukt - Dolní Hynychov (DH). Opravuje se úsek mezi Kubelíkovou a DH. V Horním Hanychově se aktuálně dokončují nástupní ostrůvky, značníky, osazují se lavičky apod. 1.8. bude slavnostní otevření dokončeného úseku a zahájení pravidelného provozu na lince 3.jara píše:Platí zatím termín 1.7.2005 otevření trati. Tady provoz s cestujícíma. Rád bych se tam zajel podívat
http://tram9001.goo.cz/40+39_menirna_I.JPGTramvajacek píše:Jak to, kdyť na meziměsto můžou jenom odporáky....
Platí termín 1.8. 2005. Do 22.7. je výluka na úseku Viadukt - Dolní Hynychov (DH). Opravuje se úsek mezi Kubelíkovou a DH. V Horním Hanychově se aktuálně dokončují nástupní ostrůvky, značníky, osazují se lavičky apod. 1.8. bude slavnostní otevření dokončeného úseku a zahájení pravidelného provozu na lince 3.jara píše:Platí zatím termín 1.7.2005 otevření trati. Tady provoz s cestujícíma. Rád bych se tam zajel podívat
a taky 20+21. Do Jablonce jezdily i Škodovky, ale ty se teď soustřeďují ve městě kde se lépe využije rekuperace.Guldys píše:Žádný důvod není, protože progressy do Jablonce můžou, dokonce tam i jezdí... Viz třeba 39+40tramvajak píše: A z jakýho důvodu nemůžou vozy na jablonecké trati mít progressku?
DPO se nějak poslední dobou snaží titulu "Podnik z nejucelenějším tramajovým parkem" rychle zbavit. Do Brna je však cesta ještě hodně, hodně dlouháizzy píše:Nejucelenější, nejhezčí, pro cestující i pro řidiče nejpříjemnější vozový park má Ostrava...tak to prostě je...téměř všechno tyristový výzbroje, krásný interiér, pohodlí pro řidiče...mě jen udivilo že nebyla vyměněna odporová výzbroj...to je to první co má DP zajímat-mě jako cestujícímu stačí že se sevzu, ne na jaká sedačce sedím a jakou mám podlahu po nohama...hlavně když je čisto...ale vím že lidi posuzují vozy podle interiéru a ne podle výzbroje či poloptg...to většinu neznalých cestujících nezajímá...
A z jakýho důvodu nemůžou vozy na jablonecké trati mít progressku?Tramvajáček píše:Na meziměsto Progressy nemůžou...
Jinak podle mě má u nových reko aktuálně Liberec nejhezčí salony pro cestující v ČR. Ať mě tady v rámci fóra leckdo obvinuje z předpojatosti, proste je to takKlimy pro řidiče mají všechn nová reka o čemž si některá města (mno spíš řidiči) mohou nechat jen zdát
Nebudu jmenovat mesto v ČR (abych náhodou zase někoho neurazil
)
kde si s nějakou koncepcí T3 parku nelámou hlavu a taky to podle toho vypadá....
Mně se to velmi líbí. A podle mě je tom i jasná koncepce: výzbroj se mění když se mění kastle na VarCB a jinak se dělá maximum pro cestujícího a částečně i pro řidiče. Plpt. se dávají jen vozům kde proběhla změna výzbroje, což je taky dobře. Na meziměsto Progressy nemůžou...Ondrys píše:Nevím co se Vám na 55 a 52 nelíbí. Až na to že tam zůstala původní výzbroj, se jedná o velmi povedenou práci. Výměna výzbroje se zatím provádí jen při výměně kastle na VarCB3/LF, prostě pri rekonstrukci. Už tu máme 10x T3R.PV a má přijít ještě 12x T3RN.PV. To je docela slušné ne, na to že je nedostatek financí? Je to znát i na těch wanách v socka verzi. A dost pochybuju že to nějak souvisí s meziměstskou tratí. Ty vozy se dají vždy převázat na 1435. VP je VP, jinde by tomu dali jen nový lak, možná i Altro, ale na sedačky 2+1, Buse, a další věci by se pěkně vyprdli. Na T3M.04 se při VP dělá to stejné co na T3m, kromě stěrače a sedaček 2+1. Prostě na T3m 55 a 52 bylo vše uděláno pro cestujícího a trochu i pro řidiče, a je to znát hned na první pohled, zatím co výměna výzbroje běžného kaštana nezajímá, protože to nepozná.