Co jsem slyšel tak 9081 má být cestou z Parsu ještě na Výstavě v Brně a pak rovnou do PrahyTom píše:Kdypak přijede další tato tram?
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
KM
-
Návštěvník
O víkendu jezdit nebude, a jestli jo, tak bez lidí.
Já jel tou trojkou včera z Palmy na Lehovec a pak 386, foťáků tam ale bylo nesčetně...
Ten rosflákanej označovač...
, to sem si myslel že je to nějaká atrakce aby se lidi podívali dovnitř..... nechápu co se jako mohlo stát.
Ale byl sem hrozně naštvanej, přijeli sme na Lehovec o sedum minut pozdějc, takže hned za náma přijela hnedka 2xT3 (další trojka) a ujela mi 186 o dvě minuty
. Taxem jel 386 přes Vinoř.
Já jel tou trojkou včera z Palmy na Lehovec a pak 386, foťáků tam ale bylo nesčetně...
Ten rosflákanej označovač...
Ale byl sem hrozně naštvanej, přijeli sme na Lehovec o sedum minut pozdějc, takže hned za náma přijela hnedka 2xT3 (další trojka) a ujela mi 186 o dvě minuty
Kdyby v tom aspoň byl nějaký systém. Znamení k řidiči je nade dveřmi černé, dole zelené. Dvě zelená tlačítka vedle sebe. V autobusu je kočárek modrý, tady černý nebo zelený, zatímco modrý je invalida. Nade dveřmi se kočárek mačká černý 2x a pípne to, vedle dveří černý 1x a nepípne to (?), pode dveřmi zelený 2x a pípne to. Z jedné strany dveří jsou dole 3 čudle, z druhé strany jen 1. Uáááá!