Liberec a Jablonec nad Nisou
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vana
Nejvyšších libereckých, nebo ostravských?Anonym píše:V Ostravě - Martinově už je první liberecká Vana. Intensivně se na ní pracuje, je to tlačeno z míst nejvyšších.
No to snad ne, doufám, že výsledek (nebo aspoň další exempláře) nebude tak hrozný, tohle si Liberec nezaslouží...Anonym píše: Vůz jako takový je velmi ohyzdný,
...
Leda že by to bylo naopak tak příšerné, že by liberečtí ještě změnili názor a místo "socek" si objednali pořádné VarioLF jako Ostrava.
Naposledy upravil(a) Neral dne 21.9.2005 10:49, celkem upraveno 1 x.
-
Tramvajáček
-
Tramvajáček
No to si snad děláš pr..lAnonym píše:V Ostravě - Martinově už je první liberecká Vana. Intensivně se na ní pracuje, je to tlačeno z míst nejvyšších.
Vůz jako takový je velmi ohyzdný, a to jak konstrukčně (Pragoimex), tak provedením (KOS Krnov). Nic na sebe nepasuje a neslícuje ani v projektu, ani ve výrobě. Tvar čela T3 (originelní dle Kardhause) a tvar bočnic dle VarioLF k sobě vůbec nepasují. Je to řešeno různými "úskoky" a "utopením" některých oken dovniř karoserie (mimoběžné roviny). Samotná stavba je velmi nekvalitně provedena, v KOSu pravděpodobně pracují rekvalifikovaní zemědělští pomocní dělníci, kteří znají jen svařování nákladních vagonů elektrodou. Hrůza. Běžné jsou téměř centimetrové "úskoky" a "netrefení" mizerně maskované bruskou a palicí. Snad to tmel spraví.
Jestli je to takhle, tak chci jen T3 reka jako 24,25, 33,34
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Karotka
- Uživatel
Mimoběžné roviny lze sestrojit pouze tak, že ta druhá začne existovat až potom, co ta první existovat přestane (viz 4rozměrný prostor).Anonym píše:..... Je to řešeno různými "úskoky" a "utopením" některých oken dovniř karoserie (mimoběžné roviny)...
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Anonym
Vana
V Ostravě - Martinově už je první liberecká Vana. Intensivně se na ní pracuje, je to tlačeno z míst nejvyšších.
Vůz jako takový je velmi ohyzdný, a to jak konstrukčně (Pragoimex), tak provedením (KOS Krnov). Nic na sebe nepasuje a neslícuje ani v projektu, ani ve výrobě. Tvar čela T3 (originelní dle Kardhause) a tvar bočnic dle VarioLF k sobě vůbec nepasují. Je to řešeno různými "úskoky" a "utopením" některých oken dovniř karoserie (mimoběžné roviny). Samotná stavba je velmi nekvalitně provedena, v KOSu pravděpodobně pracují rekvalifikovaní zemědělští pomocní dělníci, kteří znají jen svařování nákladních vagonů elektrodou. Hrůza. Běžné jsou téměř centimetrové "úskoky" a "netrefení" mizerně maskované bruskou a palicí. Snad to tmel spraví.
To, že se s 26+27 nespěchá, když se mají nasadit vany, docela chápu.
Ale proč se teda spíš nevyřadí úplně, resp. proč se nezrekonstrují i jiné T2R (nebo se s tím u 22+23 počítá)?
Jsem sice skalní příznivce provozu T2R v Liberci a bolí mě srdce při každém vyřazení soupravy; tahle T2R^2 ale stejně nebude ono.
Je rozumět, co jsem tím chtěl říct

Ale proč se teda spíš nevyřadí úplně, resp. proč se nezrekonstrují i jiné T2R (nebo se s tím u 22+23 počítá)?
Jsem sice skalní příznivce provozu T2R v Liberci a bolí mě srdce při každém vyřazení soupravy; tahle T2R^2 ale stejně nebude ono.
Je rozumět, co jsem tím chtěl říct
-
Tramvajáček
prioritou je nasazaní wan během podzima. S 26 se nepsěchá.slimman píše:Asi, protože už dááávno se mluvilo o provozu 26 jako sólo. pak si to asi rozmysleli.9001 píše:
Takže ho asi samotného nevypustí,aby měly stejné vozokm.
PS: 28/9 je v LBC na kolejích BOVERA - na to se těším, nějaká T2 je mi šumák, i když musím uznat, že teď jak valí jenom 22+23 už vlastně tolik nevadí.
-
TN