Liberec a Jablonec nad Nisou
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Kamera
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Kamera
Slavnostní předání do provozu by mělo proběhnout do konce letošního roku. Bližší termín... (Nápověda: Vánoční dárek městu Liberci.)Tramvajáček píše:Kdy to začne jezdit naostro ? Zatím jsem zaregistroval zkušební jízdy.Kamera píše:Po čtvrtečním doručení vozu "47", dnes do liberecké vozovny dorazila již 4. wana. Jednalo se o vůz 54. Tímto by měla být ukončena letošní dodávka modernizovaných nízkopodlažních Progressů. Další dva vozy pravděpodobně dorazí začátkem roku 2006. Konečný početní stav libereckých wan by se mohl během následujících let pravděpodobně rozšířit na 12 ks postavených poměrnou částí na oba rozchody.
-
Tramvajáček
Kdy to začne jezdit naostro ? Zatím jsem zaregistroval zkušební jízdy.Kamera píše:Po čtvrtečním doručení vozu "47", dnes do liberecké vozovny dorazila již 4. wana. Jednalo se o vůz 54. Tímto by měla být ukončena letošní dodávka modernizovaných nízkopodlažních Progressů. Další dva vozy pravděpodobně dorazí začátkem roku 2006. Konečný početní stav libereckých wan by se mohl během následujících let pravděpodobně rozšířit na 12 ks postavených poměrnou částí na oba rozchody.
-
Návštěvník
Tak jsem se seklMOp píše:o kus nize je zmineno cislo 45, ale podle mne se jedna o cisla 37, 46, 47 a 54. liberecti jiste poradi..Pepa píše:Když už tam jsou 4 tak jaký to maj ev.č.? 37, 47, 54 a ?
ZDE je seznam, který určitě znáte.
ZDE je rozhovor s představitelem DPML.
-
Návštěvník
Re: Re na předchozí příspěvky
Chyba se vloudila, samozřejmě NA NORMÁLNÍM ROZCHODU.Kamera píše: T2R e.č. 22 + 23 jsou stále v provozu na normálním provozu.
-
Kamera
Re na předchozí příspěvky
Wany jsou v Liberci 4, evidenční čísla "37", "46", "47" a "54". Dále dorazí "45" a "48".
T2R e.č. 22 + 23 jsou stále v provozu na normálním provozu.
T2R e.č. 26 + 27 jsou ve finále modernizace.
T2R e.č. 22 + 23 jsou stále v provozu na normálním provozu.
T2R e.č. 26 + 27 jsou ve finále modernizace.
-
kotelník1
Za Čertovskou tramvaj mohu DPML jen pochválit, je vidět,že jste si s tím dali práci a vypadá to fakt hezky. Kdyby se takhle choval DPML k zákazníkům vždycky...(viz. zkuste si napsat dotaz přes oficiální formulář www stránek-odpovědi se nikdy nedočkáte....)Kamera píše:Dnes proběhla v Liberci plánovaná akce DP Liberec - "Čertovská tramvaj". Pro tuto akci byla vybrána tramvaj T3m 66, upravená pro "ďábelský" provoz. Tramvaj jezdila v trase linky 2, podle zvlášního jízdního řádu v době cca 9:00 - 18:00 hod. Jednalo se už o 3. ročník této akce v Liberci. Dnes bylo evidentně přepraveno více dítek s rodiči (velice spokojených) než v předcházejících letech.
Dále bylo možné zahlédnout i Boveru "78", jedoucí objednanou jízdu na meziměstské trati.