KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Ondřej
No jo chybiček to má a docela hodně!Ale když si vzpomenu na začátek provozu T3R.P tak to je už dneska paráda jen si vzpomeňte jak se DTčka (ty bílí počítače) snažili vymáčknout ze sebe výluky a přitom to nahlásilo lidem víc blbostí než pravdivích informací, o BUSE ani nemluvě.Ze začátku teda aspoň první týden,když jezdila 8212+8211 na 18 tak na zadním voze se ani zastávky moc neposouvali tak jednou za dvě či tři stanice to přeskočilo.Myslim si, že za těch 5 let provozu se udělalo hodně práce, ale myslim si, že je ještě co dobrušovat!
Dneska jsem zrovna něco podobného: 14 na Palackého náměstí směr Barrandov: na předním voze "14 -> Sídliště Barrandov", na zadním "14 -> Vozovna Kobylisy"radek31 píše: nedávno přijel jeden kolega na Barrandov a na prvním voze měl inverzně 12 směr Vozovna Hloubětín a na druhém voze směr Čechovo nám.![]()
-
radek31
- Moderátor
imho si každý používá co chce a co umí nastavitPhabbey píše:Ale každopádně bych řekl, že v poslední době se při služebních/zkušebních/zvláštních jízdách na čelním buse používá většinou jenom nápis jaká + jízda (vypouští se číslo - třeba X)
na T6 je to často ještě "vylepšeno" tím, co si zrovna umane příslušná souprava
nedávno přijel jeden kolega na Barrandov a na prvním voze měl inverzně 12 směr Vozovna Hloubětín a na druhém voze směr Čechovo nám.
a výjezdy z vozovny, když je na každém voze jiné číslo linky nejsou také nic mimořádného
Aha, tak pardonradek31 píše:když chceš můžeš ho mít klidně i na čelním BUSE - je na místě čísla, takže se vedle něj v pohodě vejde i Služební jízdaPhabbey píše:Já se teda v BUSE vyznám asi trochu míň než radek31, ale není náhodou trojúhelník s vykřičníkem jen na zadním malém buse, který KT8 nemá? Na čele a na bocích by měl být snad jenom nápis Služební/Zkušební jízda
je na to kód 9002
-
radek31
- Moderátor
když chceš můžeš ho mít klidně i na čelním BUSE - je na místě čísla, takže se vedle něj v pohodě vejde i Služební jízdaPhabbey píše:Já se teda v BUSE vyznám asi trochu míň než radek31, ale není náhodou trojúhelník s vykřičníkem jen na zadním malém buse, který KT8 nemá? Na čele a na bocích by měl být snad jenom nápis Služební/Zkušební jízda
je na to kód 9002
-
Martin-KT8D5.RN2P
Re: neco spis pro vzkaznik
A co takhle jenom Služební jízda a čau.radek31 píše:ani 1 ani X, imho by tam měl být trojúhelník s ! uprostřed - nechci hloubětínské podceňovat, ale možná to zatím s BUSE moc neumíXSC píše:Dnes jsem ji viděl též, úsek Biskupcova - Želivského. Stále bez čísla, na orientaci linka 1 a služební jízda. Ta 1 je z dálky dost matoucí, mohlo by tam být X.
-
radek31
- Moderátor
ani 1 ani X, imho by tam měl být trojúhelník s ! uprostřed - nechci hloubětínské podceňovat, ale možná to zatím s BUSE moc neumíXSC píše:Dnes jsem ji viděl též, úsek Biskupcova - Želivského. Stále bez čísla, na orientaci linka 1 a služební jízda. Ta 1 je z dálky dost matoucí, mohlo by tam být X.
Dnes jsem ji viděl též, úsek Biskupcova - Želivského. Stále bez čísla, na orientaci linka 1 a služební jízda. Ta 1 je z dálky dost matoucí, mohlo by tam být X.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejdříve byly analog. ale nevím jestli hned už C.T.M Jinak je to dáno tím že ty co mají digi tak zaznamenavají delší dobu jízdy. Starej(většinou žluté čísla) 800m a Nove(červená)1300m. Případně někdo doplnífricoolinek2 píše:Jaký rychloměry měly původně kačeny ?
BTW: Proč některý kačeny mají nyní analogový C.T.M. a některý digitální ? Který se montovaly do kačen dřív ?
-
sersa
neco spis pro vzkaznik
dneska sem videl kolem pul ctvrty novou nizkopodlazni KT8 na Vetrniku smerem na petriny, byla na zkusebce a zatim bez cisla
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
Yvona
To vím, že měla nehodu i s onou paní řidičkou, jen jsem chtěla konstatovat, že když tramvaj nemá momentálně nehodu, tak nestojí jako tvrdé Y v lodi a jezdí noumálně v provozu.MOp píše:Ale opravdu dnes mela 9082 nehodu! Zdroj primo ona osudna sejdristka - pí. Otr...Yvona píše: 9081-2 jsou v provozu noumál, 9069 bude v provozu, až najezdí 100km zkušebně. |