TT Hlubočepy - Barrandov
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: POZOR TRAMVAJ
Karotka píše:No fuj, to je ale úchylnej hlas! Není to ten, jak hlásí upozornění ve stanicích metra?Jan píše:...na zastávce Poliklinika Barrandov mě překvapilo hlášení "POZOR TRAMVAJ", které se opakuje (asi po4-5sek.) dokola, když tramvaj přijíźdí z centra.
Je to divnej hlas. Má to hlásit ta paní, co hlásí všechny zastávky...
- Karotka
- Uživatel
No fuj, to je ale úchylnej hlas! Není to ten, jak hlásí upozornění ve stanicích metra?Jan píše:...na zastávce Poliklinika Barrandov mě překvapilo hlášení "POZOR TRAMVAJ", které se opakuje (asi po4-5sek.) dokola, když tramvaj přijíźdí z centra.
-
Návštěvník
tos me trosku pobavil co to je dneska 5MB ? Hranici, kdy se rozmyslim jestli stahnu nebo ne u videa na jedno podivani vidim tak kolem 200MBJan píše:Dnes jsem po dlouhé době vyrazil na Barrandov a na zastávce Poliklinika barrandov mě překvapilo hlášení "POZOR TRAMVAJ", které se opakuje (asi po4-5sek.) dokola, když tramvaj přijíźdí z centra. Video s tím mám dočasně na stránce: http://www.eurotransport.wz.cz/PICT0062.AVI Ale má 5 mb.
- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
POZOR TRAMVAJ
Dnes jsem po dlouhé době vyrazil na Barrandov a na zastávce Poliklinika barrandov mě překvapilo hlášení "POZOR TRAMVAJ", které se opakuje (asi po4-5sek.) dokola, když tramvaj přijíźdí z centra. Video s tím mám dočasně na stránce: http://www.eurotransport.wz.cz/PICT0062.AVI Ale má 5 mb.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
Ladislav Kubera
Zavlažování
Hadice je široká a z měkkého materiálu. Provoz aut přes TT nebyl moc velký, ale když semtam něco projelo, proud vody jen trochu zapulsoval. Legrace nebyla tak velká, jak by se na první pohled zdálo.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Re: Zavlažování
No což o to ty si to otočil v žertík, ale ta hadice asi dostane dost na frak si myslim.Petr píše:Kdyby přechodMartin-KT8D5.RN2P píše:Šikovné přes ten přechod.Ale přes silnici - už vidím jak kropí a náhle kropit přestanou, protože jede autobus a hadici přiškrtí - tak se kouknou do ní, proč to neteče a dostanou zásah vodou do obličeje
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby přechodMartin-KT8D5.RN2P píše:Šikovné přes ten přechod.Ladislav Kubera píše:Ti pilní zahradníci brali vodu zde:
-
Martin-KT8D5.RN2P
Šikovné přes ten přechod.Ladislav Kubera píše:Ti pilní zahradníci brali vodu zde:
-
Ladislav Kubera
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S montáží tohoto zavlažovacího systému je taky zvláštní. Už loni na podzim se podél tratě objevily hadice, která pak byly v průběhu roku zakopány do země. Ale stále hadicím chybí napojení na nějaký zdroj vody. Jen cca před měsícem se v okolí děr ostřikovačů objevily jakési vyměřovací značky...jara píše:Ne to je samozavlažovací systém tratiLadislav Kubera píše:Vypadá to na obnovu trávníku. Přikládám 2 obrázky z dnešního odpoledne.
-
Ladislav Kubera
Viz mé fotky přiložené k příspěvku z 30.10 v tomto vlákně.Fořtík píše:A tráva se zavlažuje. Včera tam stál nějaký Kotlár s hadicí a kropil. A moc se divil, že mu pulzuje tlak, když jsem mu přejel hadici mým Mercedesem.dušan píše: ona je tam nasypaná nová vrstva hlíny, takže tráva je tím překrytá
Pozn. red.: Jel jsem do Klukovic.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A tráva se zavlažuje. Včera tam stál nějaký Kotlár s hadicí a kropil. A moc se divil, že mu pulzuje tlak, když jsem mu přejel hadici mým Mercedesem.dušan píše:ona je tam nasypaná nová vrstva hlíny, takže tráva je tím překrytáŠtěpán píše:Copak se to zase děje s trávou mezi zastávkami Poliklinika Barrandov a Sídliště Barrandov? Už je tam prakticky pouze hlína.
Pozn. red.: Jel jsem do Klukovic.