Kvůli jedný stanici řada lidí do metra nepoleze...Honzík píše:KM tvrdí jednu velkou krávovinu. Z NBS budou lidi jezdit na Pankrác autobusem, přestože to budou mít jen jednu stanici metrem. Tak takové to hovadiny píše. A jeho poslední návrh tramvajového vedení z poslední doby, je hovadina největší.
MŠ je odborník narozdíl od KM, přesto si KM myslí, že tomu rozumí lépe.
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin-KT8D5.RN2P
Re: KM
-
Martin-KT8D5.RN2P
No jo dobře, máte pravdu. Jezdí tam v podstatě jen 3. Ale vyřeší se to linkou dejem tomu 12, jelikož zbytek pojede autama.Petr píše:Wau by mě zajímalo, jaká autobusová linka jezdí okolo zastávky Podkovářská, kde je centrum nové bytové výstavby. Koukám, hledám, ale nic nenacházím. A zastávka Nádraží Libeň, kde ty autobusy jezdí, je odsud secsakramentsky daleko.... (cca 800 metrů, metro pak 1800 metrů)Martin-KT8D5.RN2P píše:(...)Vzhledem k bytové výstavbě je jasné, že časem jedna bude potřebná, ale zapomínáte, že je to i vcelku v docházkové vzádlenosti metra a taky tam jezdí i pár autobusů, takže dvě linky je asi moc, ale czert ví. Navíc ten, kdo si může dovolit koupit byt na Harfě, těžko bude jezdit sockou![]()
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
KM
KM tvrdí jednu velkou krávovinu. Z NBS budou lidi jezdit na Pankrác autobusem, přestože to budou mít jen jednu stanici metrem. Tak takové to hovadiny píše. A jeho poslední návrh tramvajového vedení z poslední doby, je hovadina největší.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Wau by mě zajímalo, jaká autobusová linka jezdí okolo zastávky Podkovářská, kde je centrum nové bytové výstavby. Koukám, hledám, ale nic nenacházím. A zastávka Nádraží Libeň, kde ty autobusy jezdí, je odsud secsakramentsky daleko.... (cca 800 metrů, metro pak 1800 metrů)Martin-KT8D5.RN2P píše:(...)Vzhledem k bytové výstavbě je jasné, že časem jedna bude potřebná, ale zapomínáte, že je to i vcelku v docházkové vzádlenosti metra a taky tam jezdí i pár autobusů, takže dvě linky je asi moc, ale czert ví. Navíc ten, kdo si může dovolit koupit byt na Harfě, těžko bude jezdit sockou![]()
-
Martin-KT8D5.RN2P
Od nejvyššího jsem měl svého času, tolik verzí, že dokud se tak nestane nevěřim tomu. Vzhledem k bytové výstavbě je jasné, že časem jedna bude potřebná, ale zapomínáte, že je to i vcelku v docházkové vzádlenosti metra a taky tam jezdí i pár autobusů, takže dvě linky je asi moc, ale czert ví. Navíc ten, kdo si může dovolit koupit byt na Harfě, těžko bude jezdit sockouMartin píše:Možná se brzo budeme divit...Se znovuzprovozněním úseku Ladví-Ďáblice se chystá možná až radikální omezení provozu v úseku Palmovka-Kobylisy (o jednu až dvě linky), které kvůli výstavbě bytového komplexu v místě bývalé spalovny (u zast. Podkovářská) zřejmě posílí trojku do Starého Hloubětína (proto se tam opravovaly WC), popř. na Harfu.
Tyhle informace pochází od zdejšího nejvyššího a jsou zatím pouze kuloární (ale ty bývají nejlepší, že?).
-
Martin-KT8D5.RN2P
Nesmysl, přepravní směry jsou úplně někde jinde.Filippl píše:nekdo napsla aby spojit 13 a 21
4->...andel-hlubocepy/...cechac-kuban-hostivar
5->...nam.rep.-vaclavak-ujezd-andel-barrandov
6->...andel-kotlarka
13->...andel-palac-karlak-ipp-bruselska-pankrac
16->...vapenka(po vyst. pocernicke na spojovaci, misto 1->pocernicka)
18->...karlak-palac-andel-laurova
20->...ujezd-karlak-ipp-cechac
21->...palac-mysilkova-vaclavak-hl.n.-zizkov-spojovaci
22->...ipp-flora-olsanske hr.(pocernicka)
mala revoluce, napadu na zmeny mam vic
ne tvrdim, ze soucastne lv je spatne, jen myslim, ze to tradicni taky bylo dobri(sentiment...)
-
KM
-
Martin
Možná se brzo budeme divit...
Se znovuzprovozněním úseku Ladví-Ďáblice se chystá možná až radikální omezení provozu v úseku Palmovka-Kobylisy (o jednu až dvě linky), které kvůli výstavbě bytového komplexu v místě bývalé spalovny (u zast. Podkovářská) zřejmě posílí trojku do Starého Hloubětína (proto se tam opravovaly WC), popř. na Harfu.
Tyhle informace pochází od zdejšího nejvyššího a jsou zatím pouze kuloární (ale ty bývají nejlepší, že?).
nekdo napsla aby spojit 13 a 21
6->...andel-kotlarka
ne tvrdim, ze soucastne lv je spatne, jen myslim, ze to tradicni taky bylo dobri(sentiment...)
6->...andel-kotlarka
-
Martin-KT8D5.RN2P
Já vim, ale ona skutečně je dál zbytečná, navíc myslim, že na Harfě v noci je větší šance, že dostaneš přes hubu...Martin-KT8D5.RN2P píše:Nic se neděje Martine-KT8D5.RN2P,ta Palmovka se mi zdá taková neklidná,navíc není tam WC(normální),nevim,nejezdím tam,jsem nočák 54,58,59 takže denní 6,8 a 16.Té šestka píše:Aha už to chápu, tam byl ještě jeden příspěvek, takže za vola sem já pánové. Omlouvám se. KM soráč, pokud si myslel, s tim koho by vozila na Harfu, tak se omlouvám, já jsem myslel, že mluvíš k té konečné na Kotlářce. Na Harfu je fakt zbytečná, to má KM pravdu. Já bych ji vedl v relaci Palmovka-Kotlářka. Jinak teda pardon za nedorozumění.
- Té šestka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nic se neděje Martine-KT8D5.RN2P,ta Palmovka se mi zdá taková neklidná,navíc není tam WC(normální),nevim,nejezdím tam,jsem nočák 54,58,59 takže denní 6,8 a 16.Martin-KT8D5.RN2P píše:Aha už to chápu, tam byl ještě jeden příspěvek, takže za vola sem já pánové. Omlouvám se. KM soráč, pokud si myslel, s tim koho by vozila na Harfu, tak se omlouvám, já jsem myslel, že mluvíš k té konečné na Kotlářce. Na Harfu je fakt zbytečná, to má KM pravdu. Já bych ji vedl v relaci Palmovka-Kotlářka. Jinak teda pardon za nedorozumění.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Aha už to chápu, tam byl ještě jeden příspěvek, takže za vola sem já pánové. Omlouvám se. KM soráč, pokud si myslel, s tim koho by vozila na Harfu, tak se omlouvám, já jsem myslel, že mluvíš k té konečné na Kotlářce. Na Harfu je fakt zbytečná, to má KM pravdu. Já bych ji vedl v relaci Palmovka-Kotlářka. Jinak teda pardon za nedorozumění.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Si nějak mimo ne???Té šestka píše:Jestli myslíš koho na Hafu,tak lidi na nádr.Libeň.Jezdí tam pouze jedna linka.Martin-KT8D5.RN2P píše:Tebe ne za trest, ale kdybych sebral jednu linku z Kotlářky něčim ji musim nahradit. A 12 je jediná varianta. A třeba Holešovice by dostaly přímé spojení s oblastí Klamovky.
- Té šestka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš koho na Hafu,tak lidi na nádr.Libeň.Jezdí tam pouze jedna linka.Martin-KT8D5.RN2P píše:Tebe ne za trest, ale kdybych sebral jednu linku z Kotlářky něčim ji musim nahradit. A 12 je jediná varianta. A třeba Holešovice by dostaly přímé spojení s oblastí Klamovky.KM píše: A koho by tam vozila?