Linkové vedení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
kocour

Příspěvek od kocour » 06.1.2006 21:57

Martin-KT8D5.RN2P píše:
kocour píše:Ježíš, vy jste ale pitomci - právě na Harfě se naopak staví jedny z nejlevnějších bytů, tzv. startovací. A málokdo, kdo tam bude kupovat byt, ho koupí jinak, než na hypotéku.

http://www.finep.cz/web/?s1=harfa&s2=ce ... tni&lng=cz
Pitomci možná, ale všichni víme, jak takhle "levné" byty budou levné a nemá cenu o tom diskutovat.
Jo? Co ty o tom víš, prosím Tě? Akorát neumíš přiznat chybu a že o tom víš úplný kulový.

Drahé byty, se staví třeba tady:

http://www.finep.cz/web/?s1=cisarka&s2= ... tni&lng=cz

Ti, co koupí byt na nové Harfě, budou rádi, když budou mít na žrádlo a běžné výdaje, a určitě se nebudou vozit do práce autem. Jinak by si ttotiž koupili něco lepšího.

Na rozdíl od tebe vím - sám si zrovna beru hypotéku - a na Harfu bych nešel, ani kdyby mne prosili.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 06.1.2006 21:56

MOp píše:
Martin-KT8D5.RN2P píše:Pitomci možná, ale všichni víme, jak takhle "levné" byty budou levné a nemá cenu o tom diskutovat.
1+kk cca 40m2 - milion
2+kk cca 50m2 - 2 miliony
3+kk cca 70m2 - 3.5 milionu.
A skutečně tak bude vypadat i praxe?? Ne tyhel byty si nakoupí bohatí... Ale tohel s tebou skutečně nebudu řešit. Jelikož jsme jiného názoru. Zkrátka tam budou byldet lidi, kterým stačí max dvě linky :wink: ale nechme to plavat

MOp

Příspěvek od MOp » 06.1.2006 21:54

Martin-KT8D5.RN2P píše:Pitomci možná, ale všichni víme, jak takhle "levné" byty budou levné a nemá cenu o tom diskutovat.
1+kk cca 40m2 - milion
2+kk cca 50m2 - 2 miliony
3+kk cca 70m2 - 3.5 milionu.

levne to relativne je, ale dovolit si to nemohu ani v te nejskromnejsi variante.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 06.1.2006 21:51

kocour píše:Ježíš, vy jste ale pitomci - právě na Harfě se naopak staví jedny z nejlevnějších bytů, tzv. startovací. A málokdo, kdo tam bude kupovat byt, ho koupí jinak, než na hypotéku.

Pitomci možná, ale všichni víme, jak takhle "levné" byty budou levné a nemá cenu o tom diskutovat.

kocour

Příspěvek od kocour » 06.1.2006 21:49

Ježíš, vy jste ale pitomci - právě na Harfě se naopak staví jedny z nejlevnějších bytů, tzv. startovací. A málokdo, kdo tam bude kupovat byt, ho koupí jinak, než na hypotéku.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 06.1.2006 21:41

MOp píše:
Martin-KT8D5.RN2P píše:Nemohou, ale naučim Tě základní pravidlo. Ten kdo si tam může dovoit byt, má v rodině auto, vzhledem k cenám bytů, asi i dvě, budou tam nádherný byty. Takže děti vozí jeden z rodičů a oba pak cestují autem za zaměstnáním, takhel to bude u 75% nových obyvatel. Ten kdo to tak nemá, nebo se rozhodne jinak pro ty stačí linky 3 a (12-asi). A to pouze k tomu, aby se an Palmovce dostali do metra.
a co jsem asi psal? jelikoz mluvim tatarsky, tak mne neprekvapuje, ze mi nerozumis..
To s těma bytama jsem psal asi o 5 příspěvků níže, někdo psal, že tam bude vedeno i více linek. Tvrdím, že více jako jedna nová je zbytečnost. Jiank uznávám, že metro je hodně daleko a skutečně jsem to trochu neodhadl.
P.S. a jak jinak chceš psát když tatar si :wink: :lol: (joke)

MOp

Příspěvek od MOp » 06.1.2006 21:39

Martin-KT8D5.RN2P píše:Nemohou, ale naučim Tě základní pravidlo. Ten kdo si tam může dovoit byt, má v rodině auto, vzhledem k cenám bytů, asi i dvě, budou tam nádherný byty. Takže děti vozí jeden z rodičů a oba pak cestují autem za zaměstnáním, takhel to bude u 75% nových obyvatel. Ten kdo to tak nemá, nebo se rozhodne jinak pro ty stačí linky 3 a (12-asi). A to pouze k tomu, aby se an Palmovce dostali do metra.
a co jsem asi psal? jelikoz mluvim tatarsky, tak mne neprekvapuje, ze mi nerozumis..

Martin-KT8D5.RN2P

Re: KM

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 06.1.2006 21:38

Honzík píše:No ty asi nevíš kolik to je zastávek busem. Tak ti to řeknu: Nuselská Radnice, Palouček, Pražského Povstání a Pankrác. Rozhodně bude časově výhodnější jet metrem než autobusem. Nehledě na kratší intervaly Déčka oproti bus lince. A nezapomeň, že déčko bude lehká varianta a zdejší stanice bude významně mělká. A v dlouhodobém plánu ostatně je zrušení 148 a prodloužení 188 na PP a odklonění 193 na PV. Já si to nevymyslel.
Martin-KT8D5.RN2P píše:Kvůli jedný stanici řada lidí do metra nepoleze...
Já ti nic nevyčítám, ale podivej se než bude déčko i s tim, že déčko bude lehký, nevim kde se to bere, když o déčku se mluví od roku 85 a pořád nic. Takže ať bude déčko jakýkoliv v horizontu 10 let stejně nevznikne. Nejsou peníze.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 06.1.2006 21:36

MOp píše:
Martin-KT8D5.RN2P píše:Jo já to beru zpátky. Je to fakt daleko. To jsem přeťáp. Ale jedna linka to fakt bohatě spláchne, zbytek bude jezdit autem.
samozrejme ze ti, kteri na takove bydleni maji budou jezdit autem, ale paklize maji deti, tak ty ridit jaksi nemohou, ze?
Nemohou, ale naučim Tě základní pravidlo. Ten kdo si tam může dovoit byt, má v rodině auto, vzhledem k cenám bytů, asi i dvě, budou tam nádherný byty. Takže děti vozí jeden z rodičů a oba pak cestují autem za zaměstnáním, takhel to bude u 75% nových obyvatel. Ten kdo to tak nemá, nebo se rozhodne jinak pro ty stačí linky 3 a (12-asi). A to pouze k tomu, aby se an Palmovce dostali do metra.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzík » 06.1.2006 21:35

No ty asi nevíš kolik to je zastávek busem. Tak ti to řeknu: Nuselská Radnice, Palouček, Pražského Povstání a Pankrác. Rozhodně bude časově výhodnější jet metrem než autobusem. Nehledě na kratší intervaly Déčka oproti bus lince. A nezapomeň, že déčko bude lehká varianta a zdejší stanice bude významně mělká. A v dlouhodobém plánu ostatně je zrušení 148 a prodloužení 188 na PP a odklonění 193 na PV. Já si to nevymyslel.
Martin-KT8D5.RN2P píše:
Honzík píše:KM tvrdí jednu velkou krávovinu. Z NBS budou lidi jezdit na Pankrác autobusem, přestože to budou mít jen jednu stanici metrem. Tak takové to hovadiny píše. A jeho poslední návrh tramvajového vedení z poslední doby, je hovadina největší.
MŠ je odborník narozdíl od KM, přesto si KM myslí, že tomu rozumí lépe.
Kvůli jedný stanici řada lidí do metra nepoleze...

MOp

Příspěvek od MOp » 06.1.2006 21:34

Martin-KT8D5.RN2P píše:Jo já to beru zpátky. Je to fakt daleko. To jsem přeťáp. Ale jedna linka to fakt bohatě spláchne, zbytek bude jezdit autem.
samozrejme ze ti, kteri na takove bydleni maji budou jezdit autem, ale paklize maji deti, tak ty ridit jaksi nemohou, ze?

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 06.1.2006 21:18

MOp píše:to je sice hezky, ale z podkovarsky je to na metro pekelne daleko.. slapat by se mi to kazdy den nechtelo. posileni tam bude nutne tak i tak po vystavbe bytoveho komplexu. takto se to smete jednim vrzem.
Jo já to beru zpátky. Je to fakt daleko. To jsem přeťáp. Ale jedna linka to fakt bohatě spláchne, zbytek bude jezdit autem.

MOp

Příspěvek od MOp » 06.1.2006 21:12

to je sice hezky, ale z podkovarsky je to na metro pekelne daleko.. slapat by se mi to kazdy den nechtelo. posileni tam bude nutne tak i tak po vystavbe bytoveho komplexu. takto se to smete jednim vrzem.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 06.1.2006 18:55

Mapl píše:
Martin-KT8D5.RN2P píše:Kvůli jedný stanici řada lidí do metra nepoleze...

To je sice pravda, ale ten autobus mi tam přijde nesmyslný. :?
Možná tobě, ale opodstatnění má, starý lidi maminky s kočárkama taky neradi lezou do metra.

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 06.1.2006 18:52

Martin-KT8D5.RN2P píše:
Honzík píše:KM tvrdí jednu velkou krávovinu. Z NBS budou lidi jezdit na Pankrác autobusem, přestože to budou mít jen jednu stanici metrem. Tak takové to hovadiny píše. A jeho poslední návrh tramvajového vedení z poslední doby, je hovadina největší.
MŠ je odborník narozdíl od KM, přesto si KM myslí, že tomu rozumí lépe.
Kvůli jedný stanici řada lidí do metra nepoleze...

To je sice pravda, ale ten autobus mi tam přijde nesmyslný. :?

Odpovědět