Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 14.1.2006 22:02
DavidD píše:Zavřít krám.Neni to trochu útěk od problému? Jsou tu lidi kteří sem chodí rádi!
samozrejme je to pro mnohe z nas bolestive, pro mne osobne jsou to dva roky zivota, pro nekoho i vice. ale neustale hadky nejsou to, co sem patri a proc sem chodim.
tento tyden byli vymeneni moderatori, berte to tedy jako fakt. nechcete-li, nechodte sem.
Naposledy upravil(a) MOp dne 14.1.2006 22:05, celkem upraveno 1 x.
-
PvvS
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od PvvS » 14.1.2006 21:58
nebo reseni.
-
DavidD
Příspěvek
od DavidD » 14.1.2006 21:57
MOp píše:škoda to je. jelikoz vsak mnozi diskutujici nechapou jeho podstatu a neustale se snazi provokovat a vyvolavat hadky, odmitam nadale s touto spodinou spojovat sve jmeno.
Zavřít krám.Neni to trochu útěk od problému? Jsou tu lidi kteří sem chodí rádi!
-
PvvS
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od PvvS » 14.1.2006 21:57
Proxy obavam se ze protentokrat se mylis
-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 14.1.2006 21:54
(tady si představte zívajícího smajlíka)To už jsme četli tolikrát, ale čemu se tím pomůže
¨
Nyní bude následovat toto:
1/ skupina "věrných" začne psát Petrovi dopisy jak je skvělý (pozn. což je pravda) a jak jsem já, Tom, Martin.KT a ostatní špatní (pozn. to nemohu posoudit).
2/ dojde k označení viníků - částečně veřejně, částečně tajně; nadále se o nich bude mluvit jako o "vy-víte-o-kom"
3/ původně kamarádská parta lidí, kteří rádi fotí tramvaje se ještě víc rozhádá, bude se nenávidět, a diskutovat kdo s kým proti komu.
4/ Celý spor bude neustále opakován v návštěvní knize.
5/ Ostuda se přenese i na ostatní dopravní stránky
6/ Pachuť zůstane na vždy.....
7/ Má cenu ještě něco psát? :mrgreen:
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 14.1.2006 21:46
škoda to je. jelikoz vsak mnozi diskutujici nechapou jeho podstatu a neustale se snazi provokovat a vyvolavat hadky, odmitam nadale s touto spodinou spojovat sve jmeno.
-
DavidD
Příspěvek
od DavidD » 14.1.2006 21:39
A neni to trochu škoda?
-
pan M
Příspěvek
od pan M » 14.1.2006 21:39
To MOP: hm, to je zlé, to se mnozí přesunou na K-R... To bych nerad :| Ale co s tím naděláme, že?
-
pan M
Příspěvek
od pan M » 14.1.2006 21:34
To "218": víte, ono je to třeba tím, že tam se diskutuje NEJEN o pražských tramvajích, tudíž je záběr témat podstatně širší a proto se tam setkávají ludé nejen zemí koruny české. T-F je převážně věnováno jen Praze a její dopravě (a přidruženým tématům) a proto se tu setkává podstatně menší skupina osob (=tady se znají, nevadí jim, když si trhnou ostudu-přinejhorším dojde na souboj pod Václavem

, oproti tomu na K-R už si podobnými manýry v minulosti udělalo pár lidi ostudu "celonárodní" - musí si uvědomit, že kultivovanost se tam nosí). To nemyslím jako výtku, jen jako daň za to, na co je T-F zaměřeno.
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 14.1.2006 21:24
na anonymy nereaguji, ale v tomto pripade udelam vyjimku.
pakliže to zde bude probíhat dále v zajetých kolejích,
ČINNOST DISKUZNÍHO FÓRA BUDE V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ UKONČENA
Naposledy upravil(a) MOp dne 15.1.2006 21:59, celkem upraveno 1 x.
-
213.220.200.183
Příspěvek
od 213.220.200.183 » 14.1.2006 21:19
opet navrhuji to tady zavrit, po vzoru 218 bych vytvoril na K-repu diskuzi "Zkrachovala diskuze prazskych tramvaji" aneb velka cenzura adminu a nekterych moderatoru. Kdo toho nejvice smaze vyhrava
GO! GO!
poznamka: opet tu nekdo smaznul kritiku na vas zpusob moderovani, takze se velmi tesim az to tu zavrete.
-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 14.1.2006 20:39
:smt024 píše:Pro oba dva - klidnete please..
Já jsem naprostém klidu :mrgreen: A pevně doufám, že Yvona tím smrdícím ocasem myslela toho posledního uživatele tram-fora. Tedy chtěla říci, že za stav diskuze můžeme všichni....
-
Yvona
Příspěvek
od Yvona » 14.1.2006 20:13
Proxy píše:Pro slečnu "tiskový mluvčí": "Ryba smrdí od hlavy." :mrgreen:
Pro Ano ryba smrdí od hlavy,
ale až po ocas.
:smt024 píše:Pro oba dva - klidnete please..
-
218
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od 218 » 14.1.2006 20:13
Možná by stálo za to založit na K-reportu vlákno "Krize Tram-fóra"
Ach jo, proč to na k-reportu jde a tady ne? Proč tady se všechno promazává a promazává a diskuze má přitom menší úroveň než tam, když se tam nepromazává (nebo se tím aspoň nechlubí

)?
-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 14.1.2006 20:02
Yvona píše:Souhlasím s Petrem. Pokud se z TF bude dělat ŽUMPA, která smrdí na dálku, tak není důvod, proč by veřejnost měla tento smrad čuchat.

Pro slečnu "tiskový mluvčí": "Ryba smrdí od hlavy." :mrgreen:
-------------------------------------
Pro ostatní:
Beru tedy, že Petr je čestný admin, který to tady pouze platí a všechno má na starosti Fořtík.
Ale podívejme se do historie fóra jak to vidím já:
Funkce moderátorů vznikli v létě prvního roku, kdy Fořtík odjel na prázdniny a neměl na fórum čas. Vytvořil tedy posty moderátorů, které bez rozmyslu dostali ti, kdo zde měli nějvětší počet příspěvků MOp a 9001 + k tomu zkušení moderátoři jiných diskuzí PvvS a Tom.
Působení Mopa bylo od začátku značně represivní. Aniž by byla stanovena alespoň nějaká pravidla, Mop zmazal vše, co se mu nelíbilo. Pamatuji, že jsem tehdy o něčem diskutoval s Pajdou a nejednou nám začali záhadně mizet příspěvky. Posléze se Mop zklidnil a omezil se jen na vepisování svých reakcí do cizích příspěvků. V té době jsem vypracoval (ještě jako uživatel) první návrh pravidel. Petrovi se pravidla líbila, ale čekalo se na návrat Fořtíka. Fořtík se z prázdnin nevracel a situace nakonec vyšuměla s tím, že posty moderátorů budou obměněny.
Na podzim Tram-forum oslavilo první narozeniny, přičemž oslavy jsem organizoval já a Jonáš.
Poté jsem se stal moderátorem. Mým zájmem bylo zpřehlednit diskuzi a zlepšit komunikaci s uživateli. Opět jsem vypracoval návrh pravidel, které jsem poslal Fořtíkovi. V té době začal Fořtík pracovat na dalších změnech na fóru, např. systém tzv. "záchranných brzd" informujících moderátory. Jeho snahu tehdy začal sabotovat Mop, který tento systém během pár dní rozložil.
Za několik měsíců proběhl restart fora. Promazání diskuze dostal za úkol Tom. Jak to provedl nechci hodnotit. Zarazilo mne již tehdy, že mně admini o restartu prakticky neinformovali. Věděl jsem o termínu, ale nevěděl jsem co přijde.
Za situace kdy mě admini nebyli schopni vysvětlit, co vlastně chtějí, jsem přirozeně svoji moderátorskou činnost omezil, aby nedocházelo k zbytečným přehmatům, které by mohli odradit další uživatele.
Vše vyvrcholilo v listopadu loňského roku, kdy jsem vážně onemocněl a přes měsíc jsem neměl na forum přístup.
Po návratu z nemoci mne čekalo překvapení ve formě odvolání z moderátorského postu - BEZ vysvětlení, BEZ upozornění.
Toto je pro mne poslední kapka, kterou definitivně změnila pohled na oba adminy a jejich sbor lízalů pat i jiných částí těla. :mrgreen:
-----------------------
Upozorňuji všechny diskutující, že já skutečně v současné době nemám žádná moderátorská práva, ikdyž se Vám i nadále zobrazuji jako moderátor. Je to ukázka další neschopnosti administrátorského týmu.