TT Podbaba - Zemědělská universita - Suchdol
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podbaba možná nebude... Aspoň podle toho, co jsem se tu nedávno četl, že se uvažuje o tom, že při prodloužení Podbaba->Nádr.Podbaba se udělá úvraťové ukončení ala Ládví => při protažení do Suchdola tu obratiště nezůstane. Ale snad to tak nebude a zůstane tu ta smyčka. I když ta tak jako tak bude pro napaječ do Suchdola nepoužitelná.pawel píše:podle mě prostě zmizí - argumentem bude podbaba, voz.stř., dlabačov, hládkov, "blokově" kolem praž.hr. apod. I když nadšen z toho nejsem.
Mimochodem, bylo by teoreticky možné, aby se nějaká běžná linka (napaječ) obracela ve vozovně Střešovice?
Dlabačov by se asi pro nějaký ten napaječ použít dal, a asi by to bylo lepší, než třeba ten Červený vrch, protože by podle mě měly mít Suchdolské linky stejnou zastávku u metra (tj. Vítězné náměstí, a ne Dejvická), aby si člověk nemusel vybírat, na kterou z nich z metra půjde.
-
62.245.67.132
No to je otázka, hned za dnešním obratem budou rampy pro vjezd do tunelu MO. Takze by se to muselo skutecne presunout az nekam na plan, a to by se mozna nelibilo.adam_r píše:Rozhodne to ale nevylucuje moznost noveho obratiste v teto oblasti - pokud by se ukazalo, ze je potreba. Mista je tam na nej dost, a v ramci rozpoctu trati do Suchdola se castka za nove obratiste 'Letna' naprosto ztrati.
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
Martin-KT8D5.RN2P