Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
radek31
- Moderátor
to je 9112, protože 9111 je skoro neustále na cestách - dnes opět na Levského (asi 13:15) - poprvé jsem viděl automatické zavírání dveří v praxi - fakt to reaguje hezky, dáš tam nohu a dveře se zase otevřou aniž by jí to sevřeloŘepák píše:pokaždé když jedu kolem Motola, tak tam Vetřelec nevyužitě stojí.
chce to číst pozorněji tramforum, to už jsem tu psal já a Any (16.1.2006 23:20 a 17.1.2006 9:21)9001 píše:Jinak dnešní postřeh. 9112 už má nalepené evideční číslo.
-
Řepák
-
85.70.67.82
No, eště jsem neviděl že by si někdo nadával na vlastní výrobek. Ale pravda je, že celou Prahou už projela a poté, co byla opravena hrazda pravého zrcátka tak se ve splítce na Malé Straně nemusí ani dávat na to zrcátko ekstra pozor.Honza Šlehofer píše:V posledním škodováku je psáno, že 14T již úspěšně projela všechny pražské tratě. Jsou tam i nějaké fotky, včetně jedné přes dvoustranu, ale z těch článků hrozně kouká samochvála.
-
Návštěvník
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
DavidD
no měla by se tam udělat nějaká zarážka aby nebylo možný vyklopit to zrcátko uplně a tím ho urazit o nějakej ten sloup na malostranském náměstí.Ale mělo by zustat původní.Markýz píše:Paráda, takže už projede splítkou a neschytá to přitom zrcátko.
Snad se jí jednou dočkám i na d 12.
Ví tu někdo, v čem spočívala úprava zrcátka (respektive jeho uchycení), o níž se psalo v nějakém článku na DP-areně?
Jen mě zajímá, jestli tam není teď nějaké provizorium nehodící se k designu nebo byla upravena původní?
Z technickeho hlediska neni duvod proc by to nemela zvladnout. Pred obloukem u Jeleniho prikoupu jsou navic maznice pro snizeni opotrebeni oblouku.Kalič píše:A jak zvládá stoupání z Malostranské na Chodkovy Sady, hlavně ten oblouk? a byla někdy už třeba ve Vokovicích nebo na Podbabě, příde mi že pořád jezdí jen na Barrandov nebo do Modřan
Podbaba a Vokovice nejsou zadna vyjimecna mista, kde by mohly byt problemy.
Hlavne je potreba najezdit kilometry, a toho se lepe dosahne, kdyz se bude jezdit do Modran a na Barrandov, nez kdyz se bude jezdit centrem a stat na kazde krizovatce.
Paráda, takže už projede splítkou a neschytá to přitom zrcátko.
Snad se jí jednou dočkám i na d 12.
Ví tu někdo, v čem spočívala úprava zrcátka (respektive jeho uchycení), o níž se psalo v nějakém článku na DP-areně?
Jen mě zajímá, jestli tam není teď nějaké provizorium nehodící se k designu nebo byla upravena původní?
Naposledy upravil(a) Markýz dne 17.1.2006 13:31, celkem upraveno 1 x.