TT Podbaba - Zemědělská universita - Suchdol
Moderátor: TRAM-FÓRUM
V k-reportu popisují i tuto trať je prý v úvaze nedělit tuto trať na dvě ....
tedy napřed do Podbaby ČD a pak na Suchdol ale rovnou přímo na Suchdol... jinak se to zdá být velmi slibné...
Nyní je tam int 3 min šp./ 4min dopoledne... ještě tento rok dojde snad na 2 min / 3min dopoledne... a až budou dostavěné nové objekty tak už jen tram nebo bus po minutě....
tedy napřed do Podbaby ČD a pak na Suchdol ale rovnou přímo na Suchdol... jinak se to zdá být velmi slibné...
Nyní je tam int 3 min šp./ 4min dopoledne... ještě tento rok dojde snad na 2 min / 3min dopoledne... a až budou dostavěné nové objekty tak už jen tram nebo bus po minutě....
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady si trošku protiřečíš - 1. etapa je podle tebe provizorní, ale druhé se dočkáme až "možná, jednou". V reálu to sice často tak dopadne, ale plánovat to takhle už dopředu...kocour píše:
1. etapa = prodloužení kamkoli ke kralupské trati (kvůli vazbě tram - vlak); právě tam, protože by to bylo provizorní ukončení, by mohla být i úvrať a mělo by to být pokud možno brzy.
2. etapa = prodložení z této dočasné konečné dál do Suchdola, a to v časovém horizontu "možná, jednou".
Já bych řekl, že ten Suchdol tu sice nebude hned, ale podle toho, co je slyšet o tom, jak si tenhle projekt některé zodpovědné osoby oblíbily, tak pokud se něco nezmění, mohlo by to být klidně postaveno třeba v podobné době jako prodloužení metra z Dejvické...
-
kocour
Tady mne někdo nepochopil.
TT do Suchdola by měla mít dvě etapy:
1. etapa = prodloužení kamkoli ke kralupské trati (kvůli vazbě tram - vlak); právě tam, protože by to bylo provizorní ukončení, by mohla být i úvrať a mělo by to být pokud možno brzy.
2. etapa = prodložení z této dočasné konečné dál do Suchdola, a to v časovém horizontu "možná, jednou".
TT do Suchdola by měla mít dvě etapy:
-
KM
-
peca
-
Návštěvník
To zrovna ne. Je treninkove centrum spraty...8750 píše:Ten se snad má přeměnit na hlavní olympijský stadion a po olympiádě sloužit jako národní fotbalový stadion. Každopádně by mě zajímalo, jak po zrušení Špejcharu ukončí na Hradčanské zvláštní linky ze Strahova...
A na narpdni stadion se ma přeměnit stadion Evžena rosického, kde teď hrajou ty bezdomovci z edenu....
Národní fotbalový stadión měl být snad ten menší vzadu. Z ochozů Strahova by snad ani nebylo vidět na míč, vždyť se na něj vejde těch fotbalových hřišť fůra. Zajímalo by mě, kdo přišel s tím nápadem luxusních bytů s výhledem na město - bydlel jsem tam dlouho a vidět toho moc není. Studenti ČVUT také poděkují - místo 10 minut ze Strahova pojedou 1/2 hodiny z Letňan. Ale pokud se místo kolejí postaví byty, odpadají i úvahy o TT na Strahov. Obyvatelé těchto luxusních bytů o tramvaj nebudou mít zájem. To jedině, že by jim tam časem vedlo metro E.8750 píše:Ten se snad má přeměnit na hlavní olympijský stadion a po olympiádě sloužit jako národní fotbalový stadion. Každopádně by mě zajímalo, jak po zrušení Špejcharu ukončí na Hradčanské zvláštní linky ze Strahova...