Ano, pokud bych zlobila,a byla bych adminem hodnocena coby hříšník, tak je v pořádku, kdyby mě zabanoval. Návštěvník, jako návštěvník, nevidím důvod, proč bych já měla tvořit výjimku?Martin-KT8D5.RN2P píše:jenže to už bys ji měla skřípnutou taky...
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Yvona
Re: BANOVÁNÍ IP ADRES
-
kocour
To by tady nějaká pravidla musela nejdřív existovat. Dočkám se toho vymazání nebo ne?Yvona píše:Na některých servrech funguje ta věc, že za nerespektování pravidel (neslušné chování) se "ZABANUJÍ IP ADRESY" uživatele (ZLOBIVCE,HŘÍŠNÍKA) na nějakou dobu (třebas na 3dny nebo na 5dní, atd). Takový trestík je velice účinný.
Proč se to tady také nezavede?
Třebas za urážky, sprostá slova atd.
Jedno zabanování by stačilo k tomu, že by si pak každý rozmyslel, jak se tu má chovat.
-
Martin-KT8D5.RN2P
jenže to už bys ji měla skřípnutou taky...Yvona píše:Na některých servrech funguje ta věc, že za nerespektování pravidel (neslušné chování) se "ZABANUJÍ IP ADRESY" uživatele (ZLOBIVCE,HŘÍŠNÍKA) na nějakou dobu (třebas na 3dny nebo na 5dní, atd). Takový trestík je velice účinný.
Jedno zabanování by stačilo k tomu, že by si pak každý rozmyslel, jak se tu má chovat.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Yvona
BANOVÁNÍ IP ADRES
Na některých servrech funguje ta věc, že za nerespektování pravidel (neslušné chování) se "ZABANUJÍ IP ADRESY" uživatele (ZLOBIVCE,HŘÍŠNÍKA) na nějakou dobu (třebas na 3dny nebo na 5dní, atd). Takový trestík je velice účinný.
-
kocour
-
kocour
Takže, vážení, aby bylo jasno:
Buď já, nebo Mop.
A protože Mop dobrovolně neodejde, tak buďte někdo tak moc hodný a smažte moji registraci, té buzerace tady už bylo přeci jenom příliš.
Mop: Až do tvého "zásahu" tu byl klid a pohoda.
Buď já, nebo Mop.
A protože Mop dobrovolně neodejde, tak buďte někdo tak moc hodný a smažte moji registraci, té buzerace tady už bylo přeci jenom příliš.
Mop: Až do tvého "zásahu" tu byl klid a pohoda.
:smt024 píše:TO ZE SMAZU URAZKY BUDTO VUCI ME NEBO JINE OSOBE JE BUZERACE? zamet si laskave pred svym prahem.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Já? Asi těžko, neb já nemohu mazat příspěvky...
Je zajímavé, jak si včera vyhlašovala, že z oné fotky nic být nemůže a v zápětí je z toho malér, a fotka i odkaz jsou pryč. Jen jsem hrál stejnou mincí, ale to jsem zase já ten špatnej, neb já si dovolim poukázat na něco co se mi nelíbí. Yvonko co si budeme nalhávat oba jsme zde populární jako střevní chřipka, ale ty máš za sebou na rozdíl ode mne vedení, ať napíšu cokoliv vždycky budu já ten, kdo uližuje jedný nebohý tramvajačce. Možná občas něco vyprovokuju, ale to ty taky. Když napíšeš, gumokolové šmejdi stáli na kolejích a já se svoji 24 nemohla jet dál. (Mimochodem, nevim proč Tě to rozčiluje, včera si tady tvrdila, jak moc si happy a free a prostě v klidu.) Cpala si sem fotky na nichž jsou zachyceny vozy stojících na kolejích, neřikám, že to není přestupek, ale nejsem si jist, zda ti pracovní doba dovoluje fotit, když se máš věnovat jízdě a obsluze vozu. Když já sem dám, a to podotýkám, pouze odkaz, hned se tady začnou ztrácet příspěvky. No nesralo by tě to taky? Mě to vadí, jak se tady měří dvojím metrem. Šlo mi o princip, ne o to, Tě naštvat.
-
Yvona
Že Ty zrovna mluvíš o přiznání chyb.Martin-KT8D5.RN2P píše:Přijde už někdo s nějakym skutečnym argumentem, "Než je komu se to nelíbí nechť si "kapsu" políbí"??? Protože, tohle jen ukazuje na to, jak nejste ochotbni přiznat chybu...![]()
![]()
V tom případě, proč sem chodíš dráždit? Proč tedy navštěvuješ bezúrovňové pole?Martin-KT8D5.RN2P píše:A skutečně toto fórum nemá tu úroveň, neb se zde projevuej cenzura, která dráždí jeho navštěvovatele,
Tak si běž na fórum, kde cenzura neprobíhá. Bohužel jsi zde k té cenzuře přispěl a to nemalým dílem.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Přijde už někdo s nějakym skutečnym argumentem, "Než je komu se to nelíbí nechť si "kapsu" políbí"??? Protože, tohle jen ukazuje na to, jak nejste ochotbni přiznat chybu...Yvona píše: To Kocour:Z Tvého příspěvku jsem pochopila, že toto DF je na nízké úrovni. V tom případě nechápu, proč zde dále setrváváš a nechodíš na K-R?
A skutečně toto fórum nemá tu úroveň, neb se zde projevuej cenzura, která dráždí jeho navštěvovatele, dále přístup, že auto je xindl, atd. Toto neni zde plodná diskuze, nýbr, "kopnul si mi do bábovičky, nelíbí se ti to, tak vypadni"...
-
kocour
A) proto, že se tu dobře bavím. Někdy je to lepší než Dikobraz, pozorovat, jak se tu řada lidí bere strašně vážně.Yvona píše:Z Tvého příspěvku jsem pochopila, že toto DF je na nízké úrovni. V tom případě nechápu, proč zde dále setrváváš a nechodíš na K-R?
B) Na K-rep chodím, jak jsi přišla na to, že ne?
C) Už před časem, jak tady byla ta hádka na přelomu roku, jsem žádal, ať mi tedy zrušíte registraci ... vyslyšen jsem nebyl.
A ty máš vážně pocit, že tohle fórum, připomínající mateřskou školku, je srovnatelné s K-Reportem?
- Karotka
- Uživatel
-> Martin.KT...: Někteří řidiči jsou vážně "chudáci" - podle toho, jak reagují na fotografy. Kdyby nic nevyváděli a věnovali se řízení, tak si jich na fotce nikdo nevšimne. Jenže jakmile si začnou zakrývat obličej, ukazovat gesta atd., tak se pozornost diváka/čtenáře (jak se správně nazývá ten, co si prohlíží fotky??) automaticky obrátí na řidiče!
Už před časem sem někdo dával odkaz na "fotolegislativu", podle níž mají prostě osoby smůlu, když autor snímku měl záměr fotit něco/někoho jiného. Dejme tomu - jdu fotit Poršetru a je mi šumafů, kdo bude zrovna za kniplem - nemá si co stěžovat. Nebo fotím budovy ... a jako na potvoru mi vždycky do záběru vjede tram.
Už před časem sem někdo dával odkaz na "fotolegislativu", podle níž mají prostě osoby smůlu, když autor snímku měl záměr fotit něco/někoho jiného. Dejme tomu - jdu fotit Poršetru a je mi šumafů, kdo bude zrovna za kniplem - nemá si co stěžovat. Nebo fotím budovy ... a jako na potvoru mi vždycky do záběru vjede tram.
-
kocour
No prostě proto, že tohle je tramvajový fanklub a řidiči aut jsou tady za veřejné nepřátele č. 1. Kromě toho někteří jsou tady za Rychlé šípy a jsou přesvědčeni, že musejí konat dobro a vychovávat druhé. Přitom by nějakou tu výchovu ještě snesli sami. Než tohle fórum doroste alespoň do úrovně K-Repu, bude to ještě hodně dlouho trvat.Martin-KT8D5.RN2P píše:No to je pravda, ale tak proč upozorňovat na jedny a na druhé ne??? Jde mi o to, aby se zde již tyto fotky neobjevovaly. Protože to je přesně ten mýtus, jaký řidiči tramvají, jsou šílený chudáci.