Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nám rozbila
Porchestra 9111 se dnes šinula servisní hlemýždí rychlostí (25 km/h) po plzeňské směrem k vozovně Motol a zdržovala řadu tramvají za sebou. V tu dobu ale měla jezdit na lince 3.
Bez závady tak vyydržela jezdit 6 dní. I během provozu s cestujícími se objevovaly problémy. Občas se odmítaly otevřít některé dveře, jeden večer se dokonce rozbilo topení, což při mrazech -15 stupnu neni zrovna prijemne
Bez závady tak vyydržela jezdit 6 dní. I během provozu s cestujícími se objevovaly problémy. Občas se odmítaly otevřít některé dveře, jeden večer se dokonce rozbilo topení, což při mrazech -15 stupnu neni zrovna prijemne
Re: hmm
Trestne postizitelni ne, ale DPP by se mohl soudit podle obcanskeho zakoniku s rodici o nahradu skody. Kdyby rodice dostali palku 50 000,- za okno a vsechno okolo, tak by to taky pomohlo ...malý fotograf píše:Jinak ty čmáranice že nemaj strach z kamer. No oni vlastně 12-ti letý parchanti nejsou trestně postižitelní!
-
Afenot
- Uživatel
- Bydliště: vesmír, Sluneční soustava, Země, Evropa, střední Evropa, Česká Republika, hlavní město Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jména hloupých na všech...
No a už je to tady... zadní čelo... i ten prostor za zadními sedačkami je dokonalý pro takovéto"akce".Markýz píše:Tak jsem před nějakou půl hodinkou potkal 9111 v Podolí (jela do Modřan) a na zádi se jí "skvěla" jakási světlá skvrna zasahující na sklo - nějaký zastydle pubertální pakůň asi měl neodbytnou potřebu se "zvěčnit" prostřednictvím blbé čmáranice
Jména hloupých na všech...
Tak jsem před nějakou půl hodinkou potkal 9111 v Podolí (jela do Modřan) a na zádi se jí "skvěla" jakási světlá skvrna zasahující na sklo - nějaký zastydle pubertální pakůň asi měl neodbytnou potřebu se "zvěčnit" prostřednictvím blbé čmáranice 
-
Smrťák
-
DavidD
-
MOp
-
Yvona
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
NA druhou stranu si myslím že tam opravdu nemá co dělat. A když tak at tam sedí na židli za kabinou a má na sobě třeba monterky škoda. A na kabině je napsáno tato tramvaj je ve zkušebním provozu. A každému bude jasné že tam je ten pán kvůli tomu. Ale pokud tam seděl na pultu,opíral se o sedačku,hučel do řidiče,znervoznoval ho tak to docela dost chápu.MOp píše:to se jen na dispecinku asi nekomu moc libily me fotky..
p. Pavela
Stane se, ostatně všichni byli do tramvaje vpuštěni - ale jednou jsem zažil autobusáka na "Krakově", který telefonoval, neotevřel dveře a když na něj cestující zvonili, ještě řval, že jsou snad blbí - to by byla chyba k vytýkání (ale to by patřilo do jiné diskuse)
Jinak obrazovky v kabině mi přišli docela vysoko, nejsou trochu mimo zorné pole?
Btw: dispečer na Těšnově byl týž, co se objevil někde na Maninách? Tomu říkám zrychlený přesun
MOp
Myslím, že na dispečinku by je kleplo i z nejednoho šoto-snímku
Stane se, ostatně všichni byli do tramvaje vpuštěni - ale jednou jsem zažil autobusáka na "Krakově", který telefonoval, neotevřel dveře a když na něj cestující zvonili, ještě řval, že jsou snad blbí - to by byla chyba k vytýkání (ale to by patřilo do jiné diskuse)
Jinak obrazovky v kabině mi přišli docela vysoko, nejsou trochu mimo zorné pole?
Btw: dispečer na Těšnově byl týž, co se objevil někde na Maninách? Tomu říkám zrychlený přesun
MOp
Myslím, že na dispečinku by je kleplo i z nejednoho šoto-snímku
-
Pavela
I kdyby to výtka byla, já ji beru - udělal jsem chybu. Jen vysvětluju v čem a pročMarkýz píše:Já to nemyslel ve zlém vůči řidiči (tedy možná přímo Vám) - ale cestující nejblíž sloupku k předním dveřím vykročili najisto hned.
Vyhánění "škodováka" z kabiny mi připadá jako dobrý kocourkov
holt dej funkci...
Už se tu někdo ptal na slepce - jak je to s nimi? Je na ně nějak pamatováno? (třeba nějaký zvukový signál u nástupních dveří přidružený k obvyklému hlášení, jaká linka zrovna přijela?)
S nevidomými zatím zkušenosti nejsou.
-
MOp