Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
KM
- Absolut
- Moderátor
ad KM - máš pravdu, toto fórum je zbytečně složité. Níkdy nechodím do jiných skupin, než do těch, které mi to vypíchne nahoře jako 10 s nejnovějšími příspěvky.... zlatý k-report v tomhle. Jenže tady sem zase víc a častěji chodí lidi z Prahy a poslední dobou i z Ostravy a tak sem prostě patřím.
Jinak jsem pro zapomínání křivd. Dneska ráno mě čapla na nádraží taková pani a povídala si se mnou o své víře a taky jsem na to už zapomněl
Jinak jsem pro zapomínání křivd. Dneska ráno mě čapla na nádraží taková pani a povídala si se mnou o své víře a taky jsem na to už zapomněl
-
kocour
-
radek31
- Moderátor
nevím, proč se ta debata znova rozjíždí, všem se nám zdálo, že situace se uklidnila a opět se vracíme k pohodovému, věcnému debatování - je škoda to kazit 
shodli jsme se nedávno, že na fóru jsme během delší doby v podstatě nemuseli udělat ani jeden větší zásah a vše je OK
fórum netvoří moderátoři, ale v první řadě příspěvky jednotlivých uživatelů
chtěl bych vás požádat, abyste se pokusili překousnout případné křivdy z minulosti a projevili dobrou vůli
díky
shodli jsme se nedávno, že na fóru jsme během delší doby v podstatě nemuseli udělat ani jeden větší zásah a vše je OK
fórum netvoří moderátoři, ale v první řadě příspěvky jednotlivých uživatelů
chtěl bych vás požádat, abyste se pokusili překousnout případné křivdy z minulosti a projevili dobrou vůli
díky
-
K-M
Problémem je , že je diskuse zbytečně větvená. Dvě patra stačí, tady jsou v podstatě 4.
Druhým problémem je , že moderátoři a jim podobní často mazali věci, se kterými nesouhlasili, nebo o kterých si mysleli že nejsou v souladu s dobrými mravy (tzn. vše mimo oslavné ódy na tramvaje). Už jen to, že si to mnouzí z nich uvědomují je slušný pokrok. Já bych to prostě nedramatizoval
Druhým problémem je , že moderátoři a jim podobní často mazali věci, se kterými nesouhlasili, nebo o kterých si mysleli že nejsou v souladu s dobrými mravy (tzn. vše mimo oslavné ódy na tramvaje). Už jen to, že si to mnouzí z nich uvědomují je slušný pokrok. Já bych to prostě nedramatizoval
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to jde dát bud do nové "místnosti" a nebo to připsat do posledního příspěvku. Případně poslat SZ člověku který napsal příspěvek který byl vymazán.Phabbey píše:Problém je v tom, že záměr mazání příspěvků je asi v tom, aby bylo dané téma přehlednější a bez zbytečných příspěvků. Když moderátor smaže příspěvek, který se úplně netýká tématu a místo něj napíše, že smazal příspěvek, už to samo o sobě téma znepřehlední a navíc to akorát vyvolá vlnu dotazů, co asi v tom příspěvku bylo... alespoň si to myslím
Problém je v tom, že záměr mazání příspěvků je asi v tom, aby bylo dané téma přehlednější a bez zbytečných příspěvků. Když moderátor smaže příspěvek, který se úplně netýká tématu a místo něj napíše, že smazal příspěvek, už to samo o sobě téma znepřehlední a navíc to akorát vyvolá vlnu dotazů, co asi v tom příspěvku bylo... alespoň si to myslím6432 píše:Stačí pouze a jediná věc, aby TEN=kdokoli, kdo může smazat příspěvek(nejspíš se tomu říká moderátor), napsal do příslušného tématu třeba toto:
" Byl smazán 1 (2) (nebo i 5 nebo 10) příspěvků, které se neslučují s účelem diskuze a pravidly v příslušném tématu. Onomu uživateli jsem to oznámil přes SZ."
- 6432
- Uživatel
- Bydliště: Opatovské okolí, k nejbližší tram 9 nebo 10 min jízdy busem
Stačí pouze a jediná věc, aby TEN=kdokoli, kdo může smazat příspěvek(nejspíš se tomu říká moderátor), napsal do příslušného tématu třeba toto:
" Byl smazán 1 (2) (nebo i 5 nebo 10) příspěvků, které se neslučují s účelem diskuze a pravidly v příslušném tématu. Onomu uživateli jsem to oznámil přes SZ."
Myslím že toto stačí, a nemůže si tu nikdo na nic stěžovat. Mopa bych rozhodně moderátorem nechal, protože je tu na fóru z nás myslím nejčastějc a navíc většina fotek, co je na prtkách je od něj.
A nám všem radím, abychom byli navzájem k sobě schovívaví a zbytečně nezahlcovali diskuze a pozorně četli ostatní příspěvky. Ono totiž se nedivte, ale problémy a hádky vznikají postupně i tím, když se zde objeví stokrát: "A kdy už vyjede ta 14T?" "A v kolik hodin jede porše z Dvorců... a v kolik z Karláku..... A kolik jezdí nízkopodlažních kačen?" a.t.d....a.t.d...
P.S. V žádném případě to není nějaký skrytý plán, abych já se stal moderátorem!!!! Jsem na fóru tak jednou za týden, ze začátku jsem se smál jak se v tomto tématu hádáte, ale pak už jsem byl z toho smutný, že místo aby bylo nejvíc příspěvků o aktuálním dění v pražských ulicích, je nejvíc příspěvků v provoz fóra. Tak všichni čtěme, mysleme, diskutujme, ale neútočme, ať je zde příjemné prostředí.

Myslím že toto stačí, a nemůže si tu nikdo na nic stěžovat. Mopa bych rozhodně moderátorem nechal, protože je tu na fóru z nás myslím nejčastějc a navíc většina fotek, co je na prtkách je od něj.
A nám všem radím, abychom byli navzájem k sobě schovívaví a zbytečně nezahlcovali diskuze a pozorně četli ostatní příspěvky. Ono totiž se nedivte, ale problémy a hádky vznikají postupně i tím, když se zde objeví stokrát: "A kdy už vyjede ta 14T?" "A v kolik hodin jede porše z Dvorců... a v kolik z Karláku..... A kolik jezdí nízkopodlažních kačen?" a.t.d....a.t.d...
P.S. V žádném případě to není nějaký skrytý plán, abych já se stal moderátorem!!!! Jsem na fóru tak jednou za týden, ze začátku jsem se smál jak se v tomto tématu hádáte, ale pak už jsem byl z toho smutný, že místo aby bylo nejvíc příspěvků o aktuálním dění v pražských ulicích, je nejvíc příspěvků v provoz fóra. Tak všichni čtěme, mysleme, diskutujme, ale neútočme, ať je zde příjemné prostředí.
-
K-M