No, DOSTI silně odbočujeme od tematu

Ale chtěl bych ještě neco k té údržbě...smířlivěji....já osobně dělám na mimořádkách elektrikáře..a od nás udělané vozy na reklamace nechodí (vyjímka je 6958, ta byla reklamována celkem 5x

ale to byla závada - OBČAS nejde dynamika

, nakonec na vozovně v Kobylisích - zdrawím - přišli na to, že jeden kabel dosloužil..ale najděte to, z tolika kabelů jeden OBČAS nejde

), ale ani vozy z PÚ a PO by neměly mít potíže. V Hostivaři máme výstupní kontrolu, ze zkušeností kamarádů vím, že třeba taková T6 po kontrole po PO i PÚ má kolem 2 listů A4 závad, které se odstraňují ještě před odjezdem vozu na vozovnu. A tato oprava je pak znovu zkontrolována a teprvé pak jde vůz domů. Něco jiného je u generálek, musím uznat, každou chvíli, vykouknu-li z haly na harfu za dílnami, tak tam stojí další a další progres na nějakou reklamaci.. Inu, je to přece jenom nová tramvaj a občas se něco nepovede. A k úrovni vozovenské údržby..dělal jsem v Hloubětíně, je to už déle, ale dobře si pamatuji, že např. jsem dostal na neděli 2 RDO a udělal jsem je tak, že jsem si do prvního vozu sedl do kabiny, pustil kafáč, dal nohy na panel a do konce směny se sladce vyspal do růžova

Palce stykačů jsem brousil rašplí (má se pilníkem pouze odshora dolů a jemně .)), uhlíky na MG, případně na motorech se měnily jenom ty, kam se dalo dostat a např zadní uhlíky na MG, ty tam snad ani nebyly, proud se přenášel dracounama

. No, třeba se to změnilo, ale je fakt, když člověk vidí, co to přijede do linky na péúčko, tak je občas upřímně zděšen

No a to už by mohlo stačit, ale kdyby měl někdo něco, tak rád zajdu na pivo o tom pokecat .)
ICQ 225 286 567