T3R, T3G

Archiv starých nebo neaktuálních příspěvků. Příspěvky, které přinášejí informace, jejíchž poselství již bylo naplněno v minulosti.

Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM

Zamčeno
Marek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek » 16.3.2006 15:03

Nedá mi to nepoložit (řečnickou) otázku: Pomník čemu? :-k

Demon

Příspěvek od Demon » 16.3.2006 14:37

8205 už není ! Bylo odříznuto přední čelo za prvními dveřmi, vzniklá díra zaplechována, takže vznikla krásná kabinka na trambus... Ještě by se z toho dala udělat budka pro vrátné, nebo... Při troše fantazie by se to dalo využít jakkoliv, jen ten pomník mi k tomu nějak nesedí... Každopádně mi bude chybět, byla to určitě nejhezčí T3 v Praze !

Martin

Příspěvek od Martin » 02.3.2006 23:26

Dle důvěryhodného zdroje se z vozu 8205 stane krnovák s evidenčním číslem 8177. Je nač se těšit...

i.am.good

Příspěvek od i.am.good » 01.3.2006 17:21

MOp píše:mozes prosim napsat, co je momentalne za vozy v dilnach, a jak jsou na tom rekonstrukce?
Že by se mi zrovna chtělo chodit po dílnách a psát si čísla :D no, můžu se projít, co dáš?? :D

i.am.good

Příspěvek od i.am.good » 01.3.2006 17:19

Tita píše:I.am.good:Před kolika lety to tak bylo?
Jinak té T3R je opravdu škoda.Neb jí je kastle T3.RP lehká :-({|= **59 .
No, skoro 10 let :D

Demon3

Minulost ?

Příspěvek od Demon3 » 01.3.2006 7:46

tramvajak píše:neboj, tohle je už minulost. Dnes si to nikdo nemůže dovolit, zvláště když zaměstnavatel má kamery pomalu i na wc... :lol: Občas na kontrolu do vozoven přijedou i technici, co se tam děje, hlavně pak zdali vozy mají vše, co mít mají, kontrolují dokonce i piktogramy atd.
Taková miulost to zase neni...
Zadní uhlíky se nevyměňujou doteď (fakt je tam blbej přístup), když nejde vyndat uhlík na zemnící skřínce, tak se prostě kladivem prorve do převodovky (bývaj tam dva i tři...), zápichy na hřídeli kaloriferu se nejlíp udělaj rozbruškou...

Pepa
Uživatel

Příspěvek od Pepa » 28.2.2006 22:20

tramvajak: Ano tramvaj bez jednoho piktogramu zákaz kouření ve vnitř vozu ze tří nesmí vyjet :lol:

Tita: oprava T3R.PV

Tita
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tita » 28.2.2006 19:38

I.am.good:Před kolika lety to tak bylo?
Jinak té T3R je opravdu škoda.Neb jí je kastle T3R.PV lehká :-({|= **59 .
(upraveno dle Pepy)
Naposledy upravil(a) Tita dne 03.3.2006 15:44, celkem upraveno 2 x.

tramvajak
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajak » 28.2.2006 19:26

Pepa píše:Jsem zděšen :shock: :) Tak to v SA je špičková údržba oproti tomu co popisuješ. :)
neboj, tohle je už minulost. Dnes si to nikdo nemůže dovolit, zvláště když zaměstnavatel má kamery pomalu i na wc... :lol: Občas na kontrolu do vozoven přijedou i technici, co se tam děje, hlavně pak zdali vozy mají vše, co mít mají, kontrolují dokonce i piktogramy atd.

Pepa
Uživatel

Příspěvek od Pepa » 28.2.2006 19:13

i.am.good píše:...A k úrovni vozovenské údržby..dělal jsem v Hloubětíně, je to už déle, ale dobře si pamatuji, že např. jsem dostal na neděli 2 RDO a udělal jsem je tak, že jsem si do prvního vozu sedl do kabiny, pustil kafáč, dal nohy na panel a do konce směny se sladce vyspal do růžova :D Palce stykačů jsem brousil rašplí (má se pilníkem pouze odshora dolů a jemně .)), uhlíky na MG, případně na motorech se měnily jenom ty, kam se dalo dostat a např zadní uhlíky na MG, ty tam snad ani nebyly, proud se přenášel dracounama :D ...
Jsem zděšen :shock: :) Tak to v SA je špičková údržba oproti tomu co popisuješ. :)

Demon3

Příspěvek od Demon3 » 28.2.2006 17:09

jara píše:Jak tak čtu příspěvky od demona a bolera(teda toho falešného) tak mě napadá jestli to není osoba. Která tu vždy otravuje a pak zase na chvilku zaleze. A pak otravuje polovičku tram-fora a uraží :lol:
Nejsem si vědom, že bych kohokoliv urážel, jen prezentuji svůj názor a pokud tě to otravuje, tak to nečti...

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 28.2.2006 16:22

Fořtík píše:Mohu tě ujistit, že Boleárem (či jak se to skloňuje) nejsem. Slíbil jsem dotyčnému, že jeho jméno neprozradím, tak tak činit nebudu. Nějaké příspěvky se tu objevily včera, ale protože byly mimo mísu byly smazány.
Dobrá, dobrá... :)

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 28.2.2006 16:12

Tom píše:Tady něco nehraje... Nekontaktoval tě spíše dnes :) když příspěvky jsou ze dneška...? první kdo tu tehdá psal o Boleárovi jsi byl ty :)
A kdopak je ten tajemný webmaster? Tudíž není onen Boleár sám Fořtík ? ? ? A co na to Jan Tleskač? ...
Mohu tě ujistit, že Boleárem (či jak se to skloňuje) nejsem. Slíbil jsem dotyčnému, že jeho jméno neprozradím, tak tak činit nebudu. Nějaké příspěvky se tu objevily včera, ale protože byly mimo mísu byly smazány.

Krom toho, tento příspěvek je z předvčerejška, takže časovou podmínku neporušuje:
viewtopic.php?p=54132#54132 ;-)

MOp

Příspěvek od MOp » 28.2.2006 15:49

i.am.good píše:No a to už by mohlo stačit, ale kdyby měl někdo něco, tak rád zajdu na pivo o tom pokecat .)
ICQ 225 286 567
mozes prosim napsat, co je momentalne za vozy v dilnach, a jak jsou na tom rekonstrukce?

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 28.2.2006 15:46

Fořtík píše:OT: Včera mne kontaktoval webmaster http://bolear.wz.cz, který nechce být jmenován s tím, že někdo vystupuje pod jeho jménem a vydává výše jmenované stránky za své. Žádá, aby jeho nicku nebylo zneužíváno. Od níže napsaných článků se distacuje...
Tady něco nehraje... Nekontaktoval tě spíše dnes :) když příspěvky jsou ze dneška...? první kdo tu tehdá psal o Boleárovi jsi byl ty :)
A kdopak je ten tajemný webmaster? Tudíž není onen Boleár sám Fořtík ? ? ? A co na to Jan Tleskač? ...

Zamčeno