Možná jde o to,že kachen je celkem málo (vzhledem k rekostrukcím , prohlídkám a i nehodě 9002) a tak musí i na tu 24. Jinak NP viděna několikrát i na lince 1, ale taky po dlouhé době myslím v pondělí viděna na lince 3 souprava T3M.Kubix píše:Přesně tak si to myslim. Že by za garantovanou nízkou kačenou na dalším pořadí jela další, negarantovaná. A v případě poruchy by se jen přejelo o pořadí vpřed..a doma ve vozovně by nemuselo stát v záloze nízkopodlažního nic. Spíš mě zaráží (ikdyž těší), že jsou na 24, přitom se furt vyvolávalo hlavně na 3, hlavně na 3..
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
Kubix
Přesně tak si to myslim. Že by za garantovanou nízkou kačenou na dalším pořadí jela další, negarantovaná. A v případě poruchy by se jen přejelo o pořadí vpřed..a doma ve vozovně by nemuselo stát v záloze nízkopodlažního nic. Spíš mě zaráží (ikdyž těší), že jsou na 24, přitom se furt vyvolávalo hlavně na 3, hlavně na 3..
V Brne se zavedli garanty po dodani 7 vozu KT8N. Celkem tehdy bylyTom píše:Kdy vůbec začnou být garantovány spoje...? stále málo tramvají? na co se čeká?
- 4 garantovane poradi.
- 1 vuz na zaloze ve vozovne
- 2 dle provoznich moznosti na negarantovanych spojich, nebo odstaveny kvuli prohlidce.
Pokud vyjede zaloha za garantovane poradi, tak se stahuje jiny NP vuz z negerantovaneho poradi na zalohu. Popripade muze vuz z negarantovaneho poradi hradit primo na trati garantovane poradi. Za negerantovane poradi se posle "vysokopodlazni" zaloha. V nekterych pripadech muze byt druha varianta i rychlejsi.
Pokud bude v Praze politicka vule, tak budou garanty klidne zitra.
-
MOp
Re: 9006
nehoda v hloubetine. vice podrobnosti v archivu zde:Peter píše:co se stalo s 9006? nevite nejake podrobnosti ohledne te nehody? popr. nejake foto?
archiv/viewtopic.php?t=166&postdays=0&p ... c&start=15
je tam i jedne fotografie
-
Demon
Re: to je děs
Zkus víc finančně přispět, třeba to půjde rychleji...Honzík píše:Takže skončí v roce 2015 s rekonstrukcí KT8D5 když se budou plížit takovou rychlostí. Já doufal, že to bude aspoň 10 tramvají ročně. To je tedy síla. Mě bude přes třicet a oni teprve budou mít rekonstruovaný KT8D5. Doufám, že se dožiju doby, kdy zmizí jakákoliv modofikace T3.
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
to je děs
Takže skončí v roce 2015 s rekonstrukcí KT8D5 když se budou plížit takovou rychlostí. Já doufal, že to bude aspoň 10 tramvají ročně. To je tedy síla. Mě bude přes třicet a oni teprve budou mít rekonstruovaný KT8D5. Doufám, že se dožiju doby, kdy zmizí jakákoliv modofikace T3.
-
MOp
puvodne to tak byt melo. jelikoz vsak T3 + T3M (houfne a jakoby kupodivu nikdo to necekal) dolitavaji km, musi se jim dilny venovat vice. a rekonstruovat co se da. navic od lonskeho roku se pridal fenomen T6 na PU (no jo, uz jsou s nami 10 llet - to to utikafricoolinek2 píše:Je možný, že by se rekonstrukce KT8 přesunuly z PARSu do ÚDDP, podobně jako u R.P ?
5 ročně = kazdé cca 2 mesice jeden vuz + o letnich prazdninach si daji v sumperku take pohovfricoolinek2 píše:A ještě něco: Existuje nějakej časovej harmonogram rekonstrukcí a dodávek NP-kačen pro rok 2006 ?
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele: