Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
MOp
-
MOp
-
bJ
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: 8 - ze STRAŠNIC!!!
Vůz mohl být propůjčen. Nebo je ta fotka stará a mohla být opravdu provozována strašnicema. Těsně než začala jezdit na podbabu tak tam měli noční přejezd z ní. Tak by to klidně mohlo být.ceskomoravska píše:Potřeboval bych vědět jestli někdy Vozovna Strašnice vypravovala vozy na linku 8. Dostala se mi do rukou fotka kde je vyfocená 8 ale je to vůz ze strašnic takže jestli někdy byla nebo jestli to byla náhrada za ňákou jinou vozovnu!!!
-
MOp
nebo sem primo hodit tu fotku...Proxy píše:Podívej se na číslo pořadovky jestli to číslo začíná pětkou, nebo jsem do fora napiš číslo té soupravy, určitě se najde někdo kdo ti napíše více...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se na číslo pořadovky jestli to číslo začíná pětkou, nebo jsem do fora napiš číslo té soupravy, určitě se najde někdo kdo ti napíše více...ceskomoravska píše:Potřeboval bych vědět jestli někdy Vozovna Strašnice vypravovala vozy na linku 8. Dostala se mi do rukou fotka kde je vyfocená 8 ale je to vůz ze strašnic takže jestli někdy byla nebo jestli to byla náhrada za ňákou jinou vozovnu!!!
-
Návštěvník
8 - ze STRAŠNIC!!!
Potřeboval bych vědět jestli někdy Vozovna Strašnice vypravovala vozy na linku 8. Dostala se mi do rukou fotka kde je vyfocená 8 ale je to vůz ze strašnic takže jestli někdy byla nebo jestli to byla náhrada za ňákou jinou vozovnu!!!
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Je to docela jednoduché, u vozu se mohla projevit závada, řekněme někde za Palmovkou. Proto byl odstaven do vozovny Hloubětín a řidič odjel s jejich soupravou T3M. Souprava T6 vyčkala na příjezd žižkovských depáků, kteří ji přetáhli na opravu na Žižkov. Jak prostéK-M píše:To je výborná spekulace. Co by tam s nim asi dělali, když ho tam v životě neviděli ani z dálky? Tak odvolat pár KT do Vokovic nejde a tohle ano???
-
K-M
-
Návštěvník
-
85.160.20.186