Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 16.7.2006 16:22

MOp píše:vzhledem k mnozicim se spamum, nedalo by se pvvs ci fortiku sehnat volaky skript, ktery by neregistrovanym uzivatelum /ja to preziju/ pred odeslanim prispevku narizoval volake opsani ciselneho kodu ci potvrzeni jmena odesilatele? to by precijen mohlo mnozstvi spamu snizit ne?

jinak doporucuji fortiku probrat seznam uzivatelu.. Treba pochybuji o identite takovych jmen jako Al Damon, Thomas Swinton, Brian Spall, Liz Damon a tramrunner.
ja by som dal zakazat pisat anonymom :wink:

MOp

Příspěvek od MOp » 16.7.2006 0:30

vzhledem k mnozicim se spamum, nedalo by se pvvs ci fortiku sehnat volaky skript, ktery by neregistrovanym uzivatelum /ja to preziju/ pred odeslanim prispevku narizoval volake opsani ciselneho kodu ci potvrzeni jmena odesilatele? to by precijen mohlo mnozstvi spamu snizit ne?

jinak doporucuji fortiku probrat seznam uzivatelu.. Treba pochybuji o identite takovych jmen jako Al Damon, Thomas Swinton, Brian Spall, Liz Damon a tramrunner.

tramvajak
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajak » 14.7.2006 16:56

Anonymous píše:Když si tu nepřipadáte trapně a nevadí vám, že vás v duchu řadím někam na úroveň městského policajta ...
No já bych je zase až tak neurážel... pravda, něco po nich nedej bože chtít je obrovský problém, ale nedovedu si představit, jak by město vypadalo, kdyby MPhlmP neexistovala. Republiková policie je v tomto absolutně neschopná...
Jinak jak si to tady tak pročítám, tak se bavím spíše tvými nesmysly, ale to jenom tak na okraj... :?

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 14.7.2006 13:48

jaké problémy? žádný jsem tu neviděl už hodně dlouho - naopak normálně se debatuje - bez problémů

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 14.7.2006 13:47

Anonymous píše:Ale radku, já se jen dobře bavím, když vidím, jak se tady dospělí lidi hádají o to, jestli někomu dovolí psát třeba anglicky a připomínají mateřskou školku. Prostě hotový Dikobraz :-)
přečtěte si to ještě jednou - nikdo se nehádal - 1 moderátor přemístil ty příspěvky a tím začal užitečnou debatu, jak to příště řešit - naprostá většina se vyjádřila (bez hádání), že angličtina ničemu nevadí

kocour

Příspěvek od kocour » 14.7.2006 13:47

Anonymous píše:Ale radku, já se jen dobře bavím, když vidím, jak se tady dospělí lidi hádají o to, jestli někomu dovolí psát třeba anglicky a připomínají mateřskou školku. Prostě hotový Dikobraz :-)
P.S.: Problém není vůbec nikde, jen v tom, jak tady 5 a půl člověka dokáže ty problémy skvěle vyrábět.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 14.7.2006 13:46

radek31 píše:2 kocour - nevím kde je problém - prostě jeden moderátor měl jeden názor a když se ukázalo, že většina má jiný názor, tak se to bez problémů a demokraticky vyjasnilo - ale přijdete vy a začnete prudit - proč? co vám kdo zase provedl?
Ale radku, já se jen dobře bavím, když vidím, jak se tady dospělí lidi hádají o to, jestli někomu dovolí psát třeba anglicky a připomínají mateřskou školku. Prostě hotový Dikobraz :-)

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 14.7.2006 13:37

2 kocour - nevím kde je problém - prostě jeden moderátor měl jeden názor a když se ukázalo, že většina má jiný názor, tak se to bez problémů a demokraticky vyjasnilo - ale přijdete vy a začnete prudit - proč? co vám kdo zase provedl?

kocour

Příspěvek od kocour » 14.7.2006 13:32

Petr píše:No však ano, zakládáme sektu Pražské tramvaje a naším cílem je zrušení tratě do Podbaby a její nahrazení cyklostezkou. Druhým bodem je zajištění bezpečnosti řidičů tramvají a to tak, že nebudou přepravovat cestující. Třetí bod je utajený a jak tak koukám, tajné - sektářské - jsou i body po číslo 75. Veřejný je až bod 76, který ve svém prologu uvádí, že jsme nenásilná sekta a spolupracujeme se všemi demokratickými silami. Body 77 až 101 jsou také tajné.... Bod 102, který vznikl po bohumínském sjezdu. zakazuje spolupráci s komunisty, body 103 až 222 opět tajné :lol: A závěrečný bod 223 navrhuje přepis bohumínského usnesení do pákistánštiny s důrazem na nářečí severního předměstí Islámábádu
Když si tu nepřipadáte trapně a nevadí vám, že vás v duchu řadím někam na úroveň městského policajta ...

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 13.7.2006 21:49

Anonymous píše:No já se ale bojím, jestli už tyto informace nebudou nějakým anonymním návštěvníkem z jiného fora použity proti tomuto foru. Ale snad ne!!!! Jinak jsem dnes koukal na konkurenci a tam mají také pěkný problém jsou tam nějaké virové místnosti. A někdo tam už před 2 dny psal ať to moderátoři vymažou a nic. Tak toto forum na tom není tak špatně.
Však oni by to tam moderátoři vymazali, kdyby to šlo :lol: Holt ne všude je vyladěno...

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 13.7.2006 21:28

Petr píše:No však ano, zakládáme sektu..... :lol:
:lol: :lol: :lol:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 13.7.2006 20:12

Petr píše:No však ano, zakládáme sektu Pražské tramvaje a naším cílem je zrušení tratě do Podbaby a její nahrazení cyklostezkou. Druhým bodem je zajištění bezpečnosti řidičů tramvají a to tak, že nebudou přepravovat cestující. Třetí bod je utajený a jak tak koukám, tajné - sektářské - jsou i body po číslo 75. Veřejný je až bod 76, který ve svém prologu uvádí, že jsme nenásilná sekta a spolupracujeme se všemi demokratickými silami. Body 77 až 101 jsou také tajné.... Bod 102, který vznikl po bohumínském sjezdu. zakazuje spolupráci s komunisty, body 103 až 222 opět tajné :lol:
No já se ale bojím, jestli už tyto informace nebudou nějakým anonymním návštěvníkem z jiného fora použity proti tomuto foru. Ale snad ne!!!! Jinak jsem dnes koukal na konkurenci a tam mají také pěkný problém jsou tam nějaké virové místnosti. A někdo tam už před 2 dny psal ať to moderátoři vymažou a nic. Tak toto forum na tom není tak špatně.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 13.7.2006 19:00

kocour píše:Dlouho jsem tu nebyl - a zase nebudu -, a dostal jsem echo, co se tu děje. Neskutečné, začíná to tu připomínat nějakou uzavřenou sektu či co, kde jedna skupina říká druhé, co se s mí a co se nesmí, a ta druhá nemá sílu vzdorovat, nebo je možná už tak zpitomělá, že ani vzdorovat nechce.
No však ano, zakládáme sektu Pražské tramvaje a naším cílem je zrušení tratě do Podbaby a její nahrazení cyklostezkou. Druhým bodem je zajištění bezpečnosti řidičů tramvají a to tak, že nebudou přepravovat cestující. Třetí bod je utajený a jak tak koukám, tajné - sektářské - jsou i body po číslo 75. Veřejný je až bod 76, který ve svém prologu uvádí, že jsme nenásilná sekta a spolupracujeme se všemi demokratickými silami. Body 77 až 101 jsou také tajné.... Bod 102, který vznikl po bohumínském sjezdu. zakazuje spolupráci s komunisty, body 103 až 222 opět tajné :lol: A závěrečný bod 223 navrhuje přepis bohumínského usnesení do pákistánštiny s důrazem na nářečí severního předměstí Islámábádu
Naposledy upravil(a) Petr dne 14.7.2006 10:50, celkem upraveno 2 x.

kocour

Příspěvek od kocour » 13.7.2006 14:50

radek31 píše:nechápu to, naopak bych viděl zahraniční návštěvníky jako velký přínos - a prosím žádné SZ
kdo má jiný názor?
Dlouho jsem tu nebyl - a zase nebudu -, a dostal jsem echo, co se tu děje. Neskutečné, začíná to tu připomínat nějakou uzavřenou sektu či co, kde jedna skupina říká druhé, co se s mí a co se nesmí, a ta druhá nemá sílu vzdorovat, nebo je možná už tak zpitomělá, že ani vzdorovat nechce.

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 13.7.2006 14:32

Souhlasím s Radkem31. Angličtina je standardní mezinárodní dorozumívací prostředek, proto nemá smysl ji kamkoli vykazovat. Navíc si myslím, že tomuto fóru nehrozí, že by ho zaplavili nějací offtopikující cizozemci, tak bych jako problém neviděl ani jiné jazyky. A spam se dá vždycky smazat, tak co.

Odpovědět