ja by som dal zakazat pisat anonymomMOp píše:vzhledem k mnozicim se spamum, nedalo by se pvvs ci fortiku sehnat volaky skript, ktery by neregistrovanym uzivatelum /ja to preziju/ pred odeslanim prispevku narizoval volake opsani ciselneho kodu ci potvrzeni jmena odesilatele? to by precijen mohlo mnozstvi spamu snizit ne?
jinak doporucuji fortiku probrat seznam uzivatelu.. Treba pochybuji o identite takovych jmen jako Al Damon, Thomas Swinton, Brian Spall, Liz Damon a tramrunner.
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Sheep
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
MOp
vzhledem k mnozicim se spamum, nedalo by se pvvs ci fortiku sehnat volaky skript, ktery by neregistrovanym uzivatelum /ja to preziju/ pred odeslanim prispevku narizoval volake opsani ciselneho kodu ci potvrzeni jmena odesilatele? to by precijen mohlo mnozstvi spamu snizit ne?
jinak doporucuji fortiku probrat seznam uzivatelu.. Treba pochybuji o identite takovych jmen jako Al Damon, Thomas Swinton, Brian Spall, Liz Damon a tramrunner.
No já bych je zase až tak neurážel... pravda, něco po nich nedej bože chtít je obrovský problém, ale nedovedu si představit, jak by město vypadalo, kdyby MPhlmP neexistovala. Republiková policie je v tomto absolutně neschopná...Anonymous píše:Když si tu nepřipadáte trapně a nevadí vám, že vás v duchu řadím někam na úroveň městského policajta ...
Jinak jak si to tady tak pročítám, tak se bavím spíše tvými nesmysly, ale to jenom tak na okraj...
-
radek31
- Moderátor
přečtěte si to ještě jednou - nikdo se nehádal - 1 moderátor přemístil ty příspěvky a tím začal užitečnou debatu, jak to příště řešit - naprostá většina se vyjádřila (bez hádání), že angličtina ničemu nevadíAnonymous píše:Ale radku, já se jen dobře bavím, když vidím, jak se tady dospělí lidi hádají o to, jestli někomu dovolí psát třeba anglicky a připomínají mateřskou školku. Prostě hotový Dikobraz
-
kocour
-
Návštěvník
Ale radku, já se jen dobře bavím, když vidím, jak se tady dospělí lidi hádají o to, jestli někomu dovolí psát třeba anglicky a připomínají mateřskou školku. Prostě hotový Dikobrazradek31 píše:2 kocour - nevím kde je problém - prostě jeden moderátor měl jeden názor a když se ukázalo, že většina má jiný názor, tak se to bez problémů a demokraticky vyjasnilo - ale přijdete vy a začnete prudit - proč? co vám kdo zase provedl?
-
kocour
Když si tu nepřipadáte trapně a nevadí vám, že vás v duchu řadím někam na úroveň městského policajta ...Petr píše:No však ano, zakládáme sektu Pražské tramvaje a naším cílem je zrušení tratě do Podbaby a její nahrazení cyklostezkou. Druhým bodem je zajištění bezpečnosti řidičů tramvají a to tak, že nebudou přepravovat cestující. Třetí bod je utajený a jak tak koukám, tajné - sektářské - jsou i body po číslo 75. Veřejný je až bod 76, který ve svém prologu uvádí, že jsme nenásilná sekta a spolupracujeme se všemi demokratickými silami. Body 77 až 101 jsou také tajné.... Bod 102, který vznikl po bohumínském sjezdu. zakazuje spolupráci s komunisty, body 103 až 222 opět tajnéA závěrečný bod 223 navrhuje přepis bohumínského usnesení do pákistánštiny s důrazem na nářečí severního předměstí Islámábádu
Však oni by to tam moderátoři vymazali, kdyby to šloAnonymous píše:No já se ale bojím, jestli už tyto informace nebudou nějakým anonymním návštěvníkem z jiného fora použity proti tomuto foru. Ale snad ne!!!! Jinak jsem dnes koukal na konkurenci a tam mají také pěkný problém jsou tam nějaké virové místnosti. A někdo tam už před 2 dny psal ať to moderátoři vymažou a nic. Tak toto forum na tom není tak špatně.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já se ale bojím, jestli už tyto informace nebudou nějakým anonymním návštěvníkem z jiného fora použity proti tomuto foru. Ale snad ne!!!! Jinak jsem dnes koukal na konkurenci a tam mají také pěkný problém jsou tam nějaké virové místnosti. A někdo tam už před 2 dny psal ať to moderátoři vymažou a nic. Tak toto forum na tom není tak špatně.Petr píše:No však ano, zakládáme sektu Pražské tramvaje a naším cílem je zrušení tratě do Podbaby a její nahrazení cyklostezkou. Druhým bodem je zajištění bezpečnosti řidičů tramvají a to tak, že nebudou přepravovat cestující. Třetí bod je utajený a jak tak koukám, tajné - sektářské - jsou i body po číslo 75. Veřejný je až bod 76, který ve svém prologu uvádí, že jsme nenásilná sekta a spolupracujeme se všemi demokratickými silami. Body 77 až 101 jsou také tajné.... Bod 102, který vznikl po bohumínském sjezdu. zakazuje spolupráci s komunisty, body 103 až 222 opět tajné
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
No však ano, zakládáme sektu Pražské tramvaje a naším cílem je zrušení tratě do Podbaby a její nahrazení cyklostezkou. Druhým bodem je zajištění bezpečnosti řidičů tramvají a to tak, že nebudou přepravovat cestující. Třetí bod je utajený a jak tak koukám, tajné - sektářské - jsou i body po číslo 75. Veřejný je až bod 76, který ve svém prologu uvádí, že jsme nenásilná sekta a spolupracujeme se všemi demokratickými silami. Body 77 až 101 jsou také tajné.... Bod 102, který vznikl po bohumínském sjezdu. zakazuje spolupráci s komunisty, body 103 až 222 opět tajnékocour píše:Dlouho jsem tu nebyl - a zase nebudu -, a dostal jsem echo, co se tu děje. Neskutečné, začíná to tu připomínat nějakou uzavřenou sektu či co, kde jedna skupina říká druhé, co se s mí a co se nesmí, a ta druhá nemá sílu vzdorovat, nebo je možná už tak zpitomělá, že ani vzdorovat nechce.
Naposledy upravil(a) Petr dne 14.7.2006 10:50, celkem upraveno 2 x.
-
kocour
Dlouho jsem tu nebyl - a zase nebudu -, a dostal jsem echo, co se tu děje. Neskutečné, začíná to tu připomínat nějakou uzavřenou sektu či co, kde jedna skupina říká druhé, co se s mí a co se nesmí, a ta druhá nemá sílu vzdorovat, nebo je možná už tak zpitomělá, že ani vzdorovat nechce.radek31 píše:nechápu to, naopak bych viděl zahraniční návštěvníky jako velký přínos - a prosím žádné SZ
kdo má jiný názor?
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog