Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 17.7.2006 17:13

Anonymous píše:... tos myslel fakt vážně, že by se zrušili neregistrovaní? To by se to tu pak opravdu změnilo v uzavřený klub pro 10, 15 lidí...
To vážně tolik zakládáš na nicku "Anonymous" ? Tak se pod ním zkus zaregistrovat a máš to vyřešený jednou provždy. :wink:
Fakt nechápu co furt řešíš, registrace netrvá ani zlomek času co strávíš prokousáváním se diskuzí "vytapetovaných" nějakým spamem!
Tím rozhodně nechci říct, že souhlasím s mazáním normálních příspěvků a to i mírně neslušných jako byl ten tvůj nebo moje odpověď na něj. Sice byly asi v nesouvisejícím tématu, ale bylo je určitě možný přesunout.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 17.7.2006 16:54

No dobře, ,když tu moderátoři nic nedělají, tak jsou všichni naštvaní jak je to tu nepřehledné a vedlo to k restartu fora, pak když se tu začne mazat a přesouvat , tak zase něktěří nadávají do komunistů.

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 17.7.2006 16:46

Anonymous píše:Vidíš to, asi mě smazali dřív, než sisi to stačil přečíst, a brání nám tak vyřídit si to mezi sebou bez zásahu zvnější :-)

... tos myslel fakt vážně, že by se zrušili neregistrovaní? To by se to tu pak opravdu změnilo v uzavřený klub pro 10, 15 lidí.

Ještě jednou, co mi vadí, vypořádejte se s tím, jak chcete a umíte, já se k tomu už vracet nebudu: Vadí mi přístup rychlých šípů u jedněch a paní učitelky v první třídě ZŠ u druhých. Trochu liberálnější přístup by neškodil. A to říkám zcela vážně a beze snahy někoho urazit.
myslim ze toto forum je az prilis slobodne, chod na warez forum ako neregistrovany budes moct akurat precitat bijuce a totalitne pravidla fora tak neviem co ti vadi, za kazde porusenie sa dava ban, koniec koncov je akoze problem zaregistrovat sa na forum? vypise 5 veci na stranku je IN :wink:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 17.7.2006 16:09

Sheep píše:nic si mi nepisal :wink:
Vidíš to, asi mě smazali dřív, než sisi to stačil přečíst, a brání nám tak vyřídit si to mezi sebou bez zásahu zvnější :-)

... tos myslel fakt vážně, že by se zrušili neregistrovaní? To by se to tu pak opravdu změnilo v uzavřený klub pro 10, 15 lidí.

Ještě jednou, co mi vadí, vypořádejte se s tím, jak chcete a umíte, já se k tomu už vracet nebudu: Vadí mi přístup rychlých šípů u jedněch a paní učitelky v první třídě ZŠ u druhých. Trochu liberálnější přístup by neškodil. A to říkám zcela vážně a beze snahy někoho urazit.

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 17.7.2006 15:04

Anonymous píše:Jeden klouček ze Slovenska měl dobrý nápad, že by se sem měl zakázat přístup neregistrovaným, že to omezí spam. Napsal jsem mu, že je vůl jak anděl. Dík za zastání, ale tohle fórum jsem už vzdal.
nic si mi nepisal :wink:

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 17.7.2006 15:03

Kocour, Anonymous: Ale tohle všechno já vím. Ńa K-repu je mi diskusně a úpravou mnohem líp. Ale sem chodí a začali chodit někteří lidé s dobrým přístupem, názorama a informacema. Holt i tady musíš třídit to dobré a shit. Jako všude.

Nebude mi vadit, pokud moderátor vyhvězdičkuje slovo "shit".

Bude mi vadit, zmizí-li celý příspěvek,

kocour

Příspěvek od kocour » 17.7.2006 14:35

Anonymous píše:Jeden klouček ze Slovenska měl dobrý nápad, že by se sem měl zakázat přístup neregistrovaným, že to omezí spam. Napsal jsem mu, že je vůl jak anděl. Dík za zastání, ale tohle fórum jsem už vzdal.

(Ale možná přistoupím na zdejší hru a přijdu s myšlenkou, že by se mělo ZAKÁZAT psát sem slovensky ... (pro nechápavé, to je ironie, jsem poslední, kdo by někomu chtěl zakazovat psát sem slovensky, anglicky, čínsky, hotentotsky či třeba sprostě - i sprosťarna je jazyk sui generis, a že je to tohle fórum, budu to schválně psát latinsky a zdejší jediní spravedliví a ctnostní si mohou lámat hlavu, co to znamená a jestli to je sprosté, nebo ne.))
To já.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 17.7.2006 14:34

Absolut píše:Já bych byl pro zrovna v sekci provoz fóra mazat jen vyložené vulgarismy a spamy, teď zrovna vůbec nevím, o čem je v ohledu kocoura řeč
Jeden klouček ze Slovenska měl dobrý nápad, že by se sem měl zakázat přístup neregistrovaným, že to omezí spam. Napsal jsem mu, že je vůl jak anděl. Dík za zastání, ale tohle fórum jsem už vzdal.

(Ale možná přistoupím na zdejší hru a přijdu s myšlenkou, že by se mělo ZAKÁZAT psát sem slovensky ... (pro nechápavé, to je ironie, jsem poslední, kdo by někomu chtěl zakazovat psát sem slovensky, anglicky, čínsky, hotentotsky či třeba sprostě - i sprosťarna je jazyk sui generis, a že je to tohle fórum, budu to schválně psát latinsky a zdejší jediní spravedliví a ctnostní si mohou lámat hlavu, co to znamená a jestli to je sprosté, nebo ne.))

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 17.7.2006 14:16

Já bych byl pro zrovna v sekci provoz fóra mazat jen vyložené vulgarismy a spamy, teď zrovna vůbec nevím, o čem je v ohledu kocoura řeč

kocour

Příspěvek od kocour » 17.7.2006 13:50

P.S.: Demona jsi zřejmě smazal, tudíž si ho nemůžu přečíst, to jen takový drobný detail.

kocour

Příspěvek od kocour » 17.7.2006 13:48

9001 píše:Myslím že sekce provoz forá opravdu neslouží k debatě o pravomocích a spolehlivosti MP.

Pro kocoura: s urážkami si běž na jiné forum a jak ti už napsal demon zkus použít automatické přihlášení Z:idea:
A já se ti snažím vysvětlit, abys pořád přestal ostatní dirigovat a říkat jim, o čem se kde smějí bavit a kde ne, to dělali komouši, dnes jsme už krapet jinde, doufám.

Když něco promažeš, falšuješ tím historii.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 17.7.2006 8:29

Myslím že sekce provoz forá opravdu neslouží k debatě o pravomocích a spolehlivosti MP.

Pro kocoura: s urážkami si běž na jiné forum a jak ti už napsal demon zkus použít automatické přihlášení Z:idea:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 17.7.2006 8:21

Anonymous píše:Ta vaše milá městská policie nedělá nic jiného, než že na skutečně nebezpečné řidiče si netroufne, protože je posraná až za ušima, a na lidičky, co udělail chybu, dělá ramena. Zrovna dnes jeden Španěl zabloudil v Praze, při tom bloudění vjel na koleje ... a hned tam byla MP a tvrdě mu vysvětlovala, že minimálně 500,- a maximálně 1000,- Kč, sin discusione ... vložil jsem se do toho a nakonec ho nechali, pěkně nasraní, jet. V normálním státě by jeli před ním a vyvedli ho na dálnici, tady ale MP slouží jen k buzeraci a vybírání poplatků pro přilepšení městské kasy. Ještě jsem nezažil, že by udělali něco skutečně užitečného.
Jo tak to je pravda a s tím souhlasím. Sám jsem musel jednu akci hlásit na stanici MP a to co jsem tam zažíval..... Jednou mi řekli, že musím za slečnou Míšou když jsem se zeptal kdo to je tak to byla vedoucí jejich. A tu tam zastihnout :lol: :lol: to byl úkol pro blázna. Po 3 mé návštěvě stanice jsem to tam nechal u sekretářky. A ted od července to bude vůbec sranda s MP

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 16.7.2006 23:51

tramvajak píše:No já bych je zase až tak neurážel... pravda, něco po nich nedej bože chtít je obrovský problém, ale nedovedu si představit, jak by město vypadalo, kdyby MPhlmP neexistovala. Republiková policie je v tomto absolutně neschopná...
Jinak jak si to tady tak pročítám, tak se bavím spíše tvými nesmysly, ale to jenom tak na okraj... :?
Ta vaše milá městská policie nedělá nic jiného, než že na skutečně nebezpečné řidiče si netroufne, protože je posraná až za ušima, a na lidičky, co udělail chybu, dělá ramena. Zrovna dnes jeden Španěl zabloudil v Praze, při tom bloudění vjel na koleje ... a hned tam byla MP a tvrdě mu vysvětlovala, že minimálně 500,- a maximálně 1000,- Kč, sin discusione ... vložil jsem se do toho a nakonec ho nechali, pěkně nasraní, jet. V normálním státě by jeli před ním a vyvedli ho na dálnici, tady ale MP slouží jen k buzeraci a vybírání poplatků pro přilepšení městské kasy. Ještě jsem nezažil, že by udělali něco skutečně užitečného.

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 16.7.2006 20:17

MOp píše:vzhledem k mnozicim se spamum, nedalo by se pvvs ci fortiku sehnat volaky skript, ktery by neregistrovanym uzivatelum /ja to preziju/ pred odeslanim prispevku narizoval volake opsani ciselneho kodu ci potvrzeni jmena odesilatele? to by precijen mohlo mnozstvi spamu snizit ne?

jinak doporucuji fortiku probrat seznam uzivatelu.. Treba pochybuji o identite takovych jmen jako Al Damon, Thomas Swinton, Brian Spall, Liz Damon a tramrunner.
dalo, uz sem semka nekam daval link ..

Odpovědět