No 1318 a 1319 asi těžko, když patří na Křivou

Moderátor: TRAM-FÓRUM
na lince 7 nejspíš 2x wana (1311-1319) Vario LFvratikt píše:na lince 7,8 jezdí nové vozy nevím jejich název a ni typ prosím kdo to ví??????![]()
![]()
![]()
![]()
Díky moc, koukal jsem na nějaké fotky a pěkně dlouho mi to vrtalo hlavou.Martins píše:Červená tečka znamená, že vůz je deponován ve vozovně Moravská Ostrava (Křivá), černa tečka zas signalizuje vůz vozovny Poruba. Spíš je to takový pozůstatek z dřívějška, ale když se v posledních letech postupně stěhují porubské vozy T3G na Křivou, na změnu černé tečky na červenou se nikdy nezapomnělo.
Tečky mají všechny vozy kromě vozů TRIO a VarioLF(3) a T3R.EV.
Červená tečka znamená, že vůz je deponován ve vozovně Moravská Ostrava (Křivá), černa tečka zas signalizuje vůz vozovny Poruba. Spíš je to takový pozůstatek z dřívějška, ale když se v posledních letech postupně stěhují porubské vozy T3G na Křivou, na změnu černé tečky na červenou se nikdy nezapomnělo.trainzjohny píše:Omlouvám se za zbytečný dotaz, ale mohl by mně někdo vysvětlit proč jsou na čelech Ostravských vozů červené nebo černé tečky ???
Předem díky za odpověď.
Sám nevím, proč se DP netlačí do schválení wany jako novostavby. Možná k tomu nemá praktický důvod nebo je to otázka peněz (schválení novostavby asi taky něco stojí) nebo možná některé materiály či součástky splňují normy pro rekonstrukci ale už ne pro novostavbu. Tohle je spíše otázka pro odborníky z dílen.slimman píše:Martins:
Hmm, vypadá to, že jako opravdu nové tramvaje budou pouze (vaše)VarioLF3. Přeci jen schválit VarioLF jako novou se asi DÚ nakonec neodváží.
Žádné stíhání fabií se nekonalo, tuhle fotku jsem si musel pěkně odchodit a odběhat. Mému Olympusu bohužel nedělá červencová demoverze krematoria zrovna dobře na mozek, tak si asi budu muset trochu pohrát s nastevením ať jsem na čtvrteční odpoledne připravený. Jinak vše bylo téměř dokonalé : výběr místa, slunce v zádech, svými 62 kg jsem zablokoval všechny obtěžující automobilistyMOp píše:At žije veverkování za jízdy!