Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 26.7.2006 21:08

Vzhledem k určitým způsobům některých obyvatel planety nám zase malinko zkolabovalo forum :(

Navrhuji proto:

Všem uživatelům zaslat email s omluvou a návodem, jak postupovat při nové registraci.

Smazat celou databázi uživatelů.

Nové registrace osobně schvalovat administrátory a moderátory.

Zakázat anonymní přihlášení, případně ho podmínit opsáním obrázkového textu.

Samozřejmě se mi to píše, ale něco pro to udělat, to ne :) No, bohužel programovat web neumím, tak maximálně můžu dotyčné pozvat na pivo na nějakém budoucím srazu tramvajofilů :D

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 26.7.2006 21:05

Spam smazán.

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 20.7.2006 9:08

opet uklizeno

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 20.7.2006 6:17

dušan píše:pracuji na tom a ZUŘÍM
A jak to s tebou vypadá teď ? :P

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 20.7.2006 0:08

sak zakazte anonymov nie?alebo ked sa vam chce mazat ten spam tak prosim...

MOp

Příspěvek od MOp » 19.7.2006 22:37

dušan píše:pracuji na tom a ZUŘÍM
ani se ti nedivim.. :-(

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 19.7.2006 22:35

demon píše:No hoši, zas máte co mazat... :?
pracuji na tom a ZUŘÍM

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 19.7.2006 22:34

No hoši, zas máte co mazat... :?

Ale že jsi fakt rychlej ! Chtělo by to :smt070
Naposledy upravil(a) demon dne 19.7.2006 22:56, celkem upraveno 1 x.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 18.7.2006 6:25

Anonymous píše:To Ti vážně nedošlo, že jsem to zapomněl podepsat - jsem zvyklý, že všude jinde si mne systém pamatuje, jen tady ne...
Taky jsem nemyslel to velký "Anonymous", ale to malý pod Kocourem, ale v podstatě je to jedno. Když se zaregistruješ, systém si tě bude pamatovat a máš o starost míň...
A budeš se divit, ale též jsem dospělý, jen mě to tu nijak nepohoršuje a "prázdná" gesta s rušením registrací mě neberou.

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 17.7.2006 23:52

nechapem co mate proti tomuto foru je uplne super a nemam s nim problem, su tu normalni ludia a nie je totu natrieskane tak ze pise 1000 userov denne a teda mam ciastocny prehlad uz skoro o kazdom aktivnom, toto je asi najlepsie forum jake som zatial nasiel a vyplna nie velmi rozsireny elektrickovy konicek :wink:

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 17.7.2006 21:39

Tedy, Kocoure, já s Tebou dřív leckdy souhlasil, byť mi tak úplně neseděla forma, ale tentokrát si myslím, že se mýlíš. Naskočil jsi sem v okamžiku, kdy se tu VELMI KRÁTCE řešilo, jestli angličtina ano, nebo angličtina ne. Naprostá většina se shodla na tom, že ano a že to dokonce ani nemá smysl řešit.

Před tím se tu vedla klidná a věcná diskuse a vede se tu, myslím, i nadále.

Potíž s Tebou je v tom, že míváš rozumné názory, zabalené ovšem do pro leckoho nepřijatelné formy. To pak vede k tomu, že všechno skončí stupňujícími se urážkami :-( Možná kdybys ubral v koucouří prostořekosti, třeba by se ukázalo, že se diskutovat dá i s těmi, co se jinak naježí. Výroky typu "sklapni" nemáš myslím zapotřebí - takhle fauluješ leda sám sebe :-(

kocour

Re: Už zase?

Příspěvek od kocour » 17.7.2006 21:05

Honzík píše:Tak už zase se tu řeší provoz fóra? zase sem někdo bude dávat ty své psychopatické hemzy, jak je ukřivděnej a já nevím co ještě. Když někdo nemá, co napsat, tak hold aspoň má tady ten "Provoz fóra". :roll: :roll:
A ty sklapni, sám umíš jen buzerovat. Bordel, který si dělal na různých fórech, si ještě dobře pamatuju. A pokud máš nějaké připomínky, můžeš mi je přijít říct osobně, povím Ti kam.

http://vetinari.wz.cz/

kocour

Příspěvek od kocour » 17.7.2006 21:00

No prosím: Jednou jsem to podepsal, protože to neprolezlo, tak jsem to napodruhé zkopíroval, a podepsat už jsem to znova zapomněl ... jak prosté.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 17.7.2006 20:59

demon píše:To vážně tolik zakládáš na nicku "Anonymous" ? Tak se pod ním zkus zaregistrovat a máš to vyřešený jednou provždy. :wink:
Fakt nechápu co furt řešíš, registrace netrvá ani zlomek času co strávíš prokousáváním se diskuzí "vytapetovaných" nějakým spamem!
Tím rozhodně nechci říct, že souhlasím s mazáním normálních příspěvků a to i mírně neslušných jako byl ten tvůj nebo moje odpověď na něj. Sice byly asi v nesouvisejícím tématu, ale bylo je určitě možný přesunout.
To Ti vážně nedošlo, že jsem to zapomněl podepsat - jsem zvyklý, že všude jinde si mne systém pamatuje, jen tady ne.

Registrovat se tu nebudu ani omylem - už jsem tady registrovaný byl, a zrušil jsem to právě proto, co se tady děje. Po roce sem nahlížím a zjišťuji, že se nic nezlepšilo, ale naopak zhoršilo. Proč bych se tedy měl registrovat. Jistě, částečně moje chyba, že jsem včas nepochopil, že tohle je fórum pro děti a puberťáky. Částečně chyba Petra a MOpa, že to tady vedou stylem, který dospělý člověk nesnese.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Už zase?

Příspěvek od Honzík » 17.7.2006 19:10

Tak už zase se tu řeší provoz fóra? zase sem někdo bude dávat ty své psychopatické hemzy, jak je ukřivděnej a já nevím co ještě. Když někdo nemá, co napsat, tak hold aspoň má tady ten "Provoz fóra". :roll: :roll:

Odpovědět